Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Kuveyt özel kur ve tfx
mst25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Arkdas senin düştskler kardeşim
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olaun kardesim.
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mst25 ()Hangi banka ile çalışıyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla hocam boyle ucacak kacacak denilince inan elimde full olsa bile o grafik calissin diyesim geliyor :) insani yoruyorlar. Okuldaki cocuklar beni bu kadar yormuyor :)
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Büyük kısmı 3. Lerden az bişey 4.90 dan sıkıntı yok kardeş al satci değilim küçük balık peşinde kosmam 40 50 dolar arası vade sorunu yok
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim elindekini kacta satmayi dusunuyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Reklam kokan hareketler. Çok gördük hocam onu :) Senin Günlükteki obo çalışırsa buralar dutluk olur :)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Aman dikkat.. sağlıktan otesi yok:)
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Esas kendine iskence etme, bosver, rahat ol.. :) Ucan, kacan bi sey yok.. Yerinde sayiyor.. :):):)
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Türkiye dolar düşmesi artık zor faizle nereye kadar)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Dogru söylüyorsunuz ben takip ettiğimden beri cikiyor hic dusmuyor dususleride anlik olup topluyor ben de sanırım buna aldaniyorum hep cikcak gibi bakiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Bak vallahi bende öyle pozitif bir insanım ki ama konu mevzu ben isem kendime ettiğim eziyetin haddi hesabı yoktur. Kırmızı odaya gideceğim bigun :))
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()usta bir alt destek 26.80 diyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim gumus 14 20 1000 10000000 olacak mis herkes oyle diyor :) gumus en iyi yatirim araci gibi duruyor :)
afilliyalnızlık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()Ben doları onsu bilmem neticeye bakarım gram fiyatına bakarım dediğin gibi düşüşte olacak illa ki sen hocasın bilirsin ben bilmem sadece dediğim olay gümüş iki ay içerisinde çarpı 2 yaptı ve yerinde gitti geldi o çarpı 2 bu aylarda veya önümüzdeki aylarda gelebilir diyorum günlük al sattan anlamam yani hatta alım satım yapacağımız zaman burda ki hocaları takip ediyoruz zaten sen çok bi gerginsin bence sakin ol biraz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ya ikisi birden duserse dunyada ons turkiyede dolar ?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim kardesim.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Haklisin kardesim.
0BeğenmedimŞikayet
afilliyalnızlık ()Kral bende dolar düşünüyorumda yüz bin var elimde kaça bölsem diye onu düşünüyorum? Vade sıkıntım yok 1 senede beklerim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim dolar alabilirsin. Zarar etmezsin. Gumus ons 27.5 iken 22 ye inerse dolar 9 a cikinca sen zarar etmedigini dusunuyorsan o senin bilecegin birsey
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()2.5 da gördü mart ayı sanırım
2BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Ya ikisi birden çıkarsa türkiye de dolar dünyada ons)
-1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim o zman sende yanlis anlama ama aldigin urunun 2 ayagi var ve biri dolar digeri ons.
Ons kanadi cakilir yerindibine girer dolar 10 liranin ustune cikar gumus tl diyelim 8 lira olursa burda gumus artti diyecek misiniz ?
SıLVeR_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
afilliyalnızlık ()Tamam kardeşim sert yapmana gerek yok :)
Bu arada gümüşün düşceginede ümidim yok dolardan dolayı
0BeğenmedimŞikayet
Satılık ()Ülkeye döviz girince dolar daha düşüyomu:) dolar kuru bir adamın parmağında istediği zaman 8.55 yakıyor istediği zaman 6.85
1BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Hangi düşüş trendi 15 gün önce 6.50 de ons 25 civarı idi nasıl düşüş trendi))
-1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Aslında yazdıklarından şu yorumu çıkardım
Bişey daha öğrendim
Burdan alsam 28.30 larda satsam 150 gram artar
Ama asağıda düzeltmede alsam 28.30 larda satsam 350 gram artar
Acele etmeyin diyorsun
Ben de böyle yapacam
Sağolasın
Takipteyim
İyi ki varsın hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolarin dusecegi nerde yaziyor ? Biz gumus sayfasindayiz bilmiyorum farkinda misiniz ?
0BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()Hem fikiriz dostum :) İnşallah herkes kar eder :)