Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (227)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Vardır bir hayır.. hedef çıkış neresi?
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim hatam da bile göre kar almamak yüzünden hep dediğim yerleri görüyorum ama yok abi işte nasip
Lionnn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Ben uzun dönem düşünüyorum ama winde zarardayım hâlâ.. trx de cok ufak kar var.. umarim dediğin gibi yarın toparlarız iyice
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Win tron a aitse sorun değil btt de tron a ait diye biliyorum. Yarın ay döngüsü umarım işe yarar ben de bekliyorum zararım var biraz inşallah toparlarız ve kar başlar çok beklettiler
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Hocam anca toparladık gibi..4saatlik yukarı şimdilik.. umarım dönmeyiz burdan.. trx 'te toparlayacak gibi. O yükselirse zaten win de peşinden gelir.. tron şirketine aitmiş win de.. sende durumlar nasıl?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasıl gidiyor win fena değil gibi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de iyi olmanıza sevindim hocam. Hayırlı bereketli haftalar dilerim :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Artık bir yerlerden başlasalar iyi olacak
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam iyiyim çok sağolun :) siz nasılsınız?
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Win de 130dan döndü sanki ama fake yükselişte olabilir.. biraz hareketlendi altlar
0BeğenmedimŞikayet
Canka71 ()Hocam xrp nin durumu nedir? Çıktım tekrar aldım, zarar ettim. Tekrar yükselir mi? Ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gelmedi aynen millet xrp hücum etti galiba :)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Artık sıra bize geldi diye yorum yapmıyorum. yapinca dusuyoruz::)) ne hali varsa görsün bizimkiler. :):)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben daha iyiyim şükür sağ olasın dostum izliyoruz xrp zirveden sonra salmaya başladı iyice
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Sen nasıl oldun dostum?
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Açıkçası bu hafta sonu xrp ye yaradı o yüzden millet xrp ye yüklendi tron malesef dondu sanki neyse ki dediğin gibi diğerleri kadar göçmedi
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Buhaftasonu istediğimiz gibi olmadi.. trx yerinde sayıyor enazindan ama win göçtü.. hep aşağıya gitmez umarım.. 5gundur düşüyor.. biryerden dönmesi lazim artik:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben sana diyeyim xrp den çıkan trona giriyor sanki çünkü xrp artarken tron düşüyordu kaç gündür izledim. Şimdi tersi olmaya başladı. Eğer wine de uygularsa super bence ama grafiği pek güzel görünmüyor sanki.
Ama 4 saatlikte önemli bir indikatör yukarı kesmek üzere görünüyor. Eğer öyle olursa yükseliş olması ihtimali de var yani. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Tron başlarsa winde peşinden gelir inşallah.. gecen öyle olmuştu. Güçlü destekten döndü sanırım 133ten.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Xrp de yükseliş duraklar geri çekilmeler gelecek sanırım artık tron başlayacak böylece diye düşünüyorum. yt olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Daha da mi düşer nediyorsun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi win e güvenmiyorum demiştim ya... Xrp bugün iyiydi. Wink de sıkıntı bence şu an baktım da. Selcoin de aynı düşünüyor Wink için
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Win beni bitirdi ya.. iyice göçtü..
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Bekliyoruz sabırla.. benim uzun süreli plânlarım ama o planları kisa süreye çekmek vatandaşların elinde::))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Xrp ile ters gidiyor sanki izlediğim kadarıyla ama olacak inşallah az daha sabır çok oylaladı kral ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Olmuyordu yukarı gideceğine aşağıya gidiyordu.. iyice bunalmıştı :)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Trx bunun abisi:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Birlikte bir hareket var gibi demi :)