Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0511 17:59:17
EUR 36.3883 17:59:17
USD 34.5957 17:59:17
ALTIN ONS $2640.6000 17:59:17

Konu: Win/USD 4s. Basitçe

Şu vb. orta çizgiyi aşarsa 26-28 lere doğru uzanabilir 4 saatlik gösterge öyle diyor ama aşıp üzerinde kalması önemli tekrar yükseliş devam diyebilmek için bana göre. Şimdilik güçlü görünüyor.ytd @Lionn_

Yorumlar (227)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 6 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

mcimen ()

Bu cümleyi anlamak cok güç. Biraz açıklasanız ya

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

çelikkkkk ()

Hocam ya bu wın xrp mi oluyor

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu xrp çıldırdı ya ne oluyorsa böyle. Şu an yutan ayı var 4s de inşallah bu seviyede kalmaz son 1 saat 20 dk sonra. Yoksa yıkıp geçme ihtimali çok yüksek... Ytd

Lionnn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

inşallah patron :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hepsi güzel toparlayacak inşallah diye umuyorum. Geri çekişmeleri retest olarak yorumluyorum ama bakalım inşallah kesin konuşmayım

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen kral :) Bir de aylarca bekletiyordu 2 gün yükseliş sonra hemen düşüş yine aylarca bekle gümüşte... 2021 coine giren her türlü karda :))

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

umarım dostum.. win 150 ye doğru gidiyor.. sonra muhtemelen yine 2gün önceki 130 lu seviyelere geleceğiz bu gidişle..

1BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

2021 de coin dünyasına giren en kötü 5x yapmıştır ustam, gümüşte bizi çabul silkeliyolardı terste kalmamak ne mümkün :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kral eth 9 ayda 15 kat yapmıştır :)
İnşallah destek alırlarsa kimse tutamayacak bizimkileri :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Benim gümüşte kaldığım sürede 10 kat 15 kat arttı Btc ve eth. Altlar gibi hızlı değiller ama uzun vadede daha sağlam Btc ve eth tabiki :) gümüş 31 üzerinde kalana kadar burada devam 31 geçmeden de girmem diye düşünüyorum gümüşe. ytd

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Aynen hocam ah o gümüş :) şükürki coin dünyasına çok geç kalmadık

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

sorma ya gerçekten öyle.. ben 9 ay harcadım orda, al satlarla kar yaptım ama buraya 9 ay önce gelseymişim, muhtemelen 3 -4 kat rahat çıkarırmışım.. vardır bunda da bir nasip bakalım.. Umarım destek alıp fırlamak için salmıştır aşağıya ::))

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kral gümüşün süründürdüğü süreleri düşünmek bile istemiyorum bunlar onların yanında bir saniye gibi geliyor gümüş bunların yanında Asır gibi :)) bak hala sürünüyor gümüş yazık o emtia ile keşke daha önce küsseydim

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

0,0021 den aldığım için tam kritik eşik benim için win.. trx 0,188 alımım.. şuan balans söz konusu trx salmadığı sürece..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çıkarken de daha fazla kar yazıyor sanırım. Umarım iyice salmaz. Trx 0.14 üzerinde kalabilirse çok hızlı yükselecek de koparması lazım. Öyle olunca win ve btt de hareket edebilir inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

umarım dostum.. sıkıldım terste beklemekten.. :) uzun soluklu da olsa yatırım, tesrste olmak can sıkıcı..

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

0.0016.05 altında kalmamalı win fazla yoksa 0.0133 kısada beklediği yer gibi bb dan. Görüntü olumsuza daha yakın gibi. Ama zigzag konusuna katılıyorum. Trx biraz etkili olursa çözeriz inşallah. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

saldı yine ikiside.. ama win daha fazla salıyor, trx le karşılaştırınca.. umarım düşmeyiz bugünde.. 5gündür zaten düşüşteydi win..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

0.001605 üzerinde kaldığı sürece çok salmayabilir. Altında kalırsa 0.00133 takip edilebilir üzerinde ise 0.0019 potansiyeli vardır kısada. Lakin şimdilik görüntü pek iyi durmuyor aşağı istiyor gibi ama belli de değil tam kritik biraz

Çömez027 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çömez027 ()

Win yükselişi durdurdu, tekrar geriye fazla gider mi?

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

aşağıya kırmadığımız sürece zigzaglı ilerleyeceğiz gibi..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah aslında güzel kar verebilir ama risk fazla

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Az önce xrp çıldırdı tek mumla bi uçtu valla beklemiyordum haber mi geldi acaba iyice salmıştı

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Dostum bu arada ayın 14ünde abd de kripto para birimi işlem platformu coinbase başlayacak.. para kayması olabilir.. dikkatli olmak lazım.

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Ben geçen hafta artıdaydım kari almadim şuan hâlâ tersteyim. Maliyetim 0.0021.. umarim bu hafta roketleriz

MERCHANT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Tron zincirine ait coin oldugu için.. trx nereye o oraya..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet şimdi baktım da win de iyi gidiyor. Eğer win deki çalışırsa çok daha fazla getirir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Hadi bakalim inşallah.. winde de var aynısı gibi..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tron da devam etmeyi düşünüyorum. Flama oluşumu var yukarı kırıyor artık günlükte. 0.14 ve 0.70 hedefli. Zaten oralar da gelirse iyice yürüyecek demektir inşallah kar al bölgesi yapmak ile treni kaçırma bölgesi olması nedeniyle çok riskli gir çık yapmam sanırım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Winde ×3 ü gördüm çıkmadım , şimdi x 2 ama yine çıkmayacağım, beklemedeyim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum