Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0529 17:31:10
EUR 36.4390 17:31:10
USD 34.5831 17:31:10
ALTIN ONS $2642.5500 17:31:10

Konu: Win/USD 4s. Basitçe

Şu vb. orta çizgiyi aşarsa 26-28 lere doğru uzanabilir 4 saatlik gösterge öyle diyor ama aşıp üzerinde kalması önemli tekrar yükseliş devam diyebilmek için bana göre. Şimdilik güçlü görünüyor.ytd @Lionn_

Yorumlar (227)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Cok tsk ederim cvplariniz için hayırlısı olur inşaallah.

MERCHANT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ELVS ()

Btt mi x10 ? Abartı gibi geldi yanLış anLamayın ama biLemedim

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Boş bir coin değil hocam. İlgilenen hocalar cevap verirse daha faydalı olur.

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bende beklerim vade problemim yok fakat coini tanımadığım icin tereddutte kaldım.

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Olabilir kardeşim, zararına satmayın derim. Sakin kalmak lazım dediğim gibi x3 den x2 lere düştük ama beklentim x10. Ben beklerim sizi bilemiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Aldım unutmak üzereyim ama unutturmuyorlar. sizce 3 ay 6 ay 1senede olabilirmi? tsk.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Peki 3 ay 6 ay 1sene gibi bir süredeki?

Lionnn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Rica ederim holo, btt, win ve az miktarda bnb. Al sat nadir yapıyorum yüksek miktarlarla girmiyorum ama ortalamalarım düşük.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Cvp verdiginiz için tsk ederim sizde neler var ne zamandır? al sat yapıyormusunuz tsk.

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Çok yüksek miktarlarla girmediyseniz sıkıntı yapmayın, alın unutun , hedef bir sıfır daha silmesi ama kısa vade düşünmeyin.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bende aldım win ve btt ama genel yorumlar olumsuz ona üzüluyorum:)al sat amacim degil al unutyapayim diyorum ama hedefi nedir onu bilmiyorum ne beklemeliyim. onu bilmiyorum:(

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

hedefimiz 1 sıfır daha atması.. ama gelir mi bilemiyorum..

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Hocam coin genel anlamıyla şu, WINK kullanıcıların platformdaki yerel dijital varlık olarak WIN token'ını kullanan birden fazla blok zinciri ekosisteminde sosyalleşmelerini ve pay almalarını sağlayan oyun platformudur. Ayrıca birincil blok zinciri ekosistemi, Tron blok zinciri etrafında toplanmıştır. Davranışsal madencilik, yenilikçi token ekonomisi tasarımı ve diğer teşvik mekanizmalarının, dApp'ler oluşturmalarını sağlamak için yüksek kaliteli merkezi olmayan oyun deneyimi sağlayan bir ekosistem sunmayı amaçlar.

Ben inanıyorum hedefim bir sıfır daha silmesi , çalışma bu işlerde işe yaramaz , bence bu proje işleyebilir. kesinlikle ytd. Bol sıfırlı coinlerle ilgileniyorum ben.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Insaallah ozaman:)peki şunu sorsam hedefi nedir calismalari olan coinmi acemilikle aldim genel yorumlar olumsuz. tsk

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah değerli dostum çok teşekkür ederim

İBRAMÇAVUŞ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Cok zigzagli sabir isi diyelim:)

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Masallah hocam.. biz sanal aleme geç girdik.. umarim tren kaçmamıştır.. nekadara gelir sence?

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Merhaba umutsuzmu win?

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Coini taniyormusununuz geleceği beklentisi calismalari varmı hedefi nedir mesala?

0BeğenmedimŞikayet

MERCHANT ()

Benim maliyet 0.00092 ama beklemedeyim bir sıfır silerek geldim bir sıfır daha bekliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Hic tat tuz yok patron..

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani bu seviyelerin artık destek olması lazım. Sabah yazmıştım ama şu an bakamıyorum. Yalnız trx ile birlikte hareket ediyor senkronize sanırım @Lionnn_ kralın da belirttiği üzere. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Abi winda destek neresi biliyormusn gidisat olumsuz mu acaba beklemek hatami yoksa diğerleri gibi onunda toparlama potansiyeli varmı? tsk.

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Ikisinin kirbaci elimde bekliyorum::))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla trx ne güzel çıkmıştı ama dur bakalım bir atak bekliyorum belki win için de iyi olur ama nasip üstat :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Benim win sürünüyor yine::))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kral umarım gönlüne göre alabilirsin :) Hayırlı ramazanlar

İBRAMÇAVUŞ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum