Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0413 16:07:01
EUR 36.0076 16:07:01
USD 34.5544 16:07:01
ALTIN ONS $2698.7150 16:07:01

Konu: Gümüş Ons c. Kelebekler Aşkına

Gümüş Ons 4 st. c. Kelebek çalışmam. C seviyesi şu anki seviye de dahil 23.35'e kadar
olabilir max. Sonrası daha altta kalırsa fm bozulmuş demektir.
Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren
kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım
tavsiyesi değildir, sonuçta bir yatırım uzmanı değilim. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve
gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler bozabilir,
değiştirebilir. dolar ın durumu da tl bazında farklı sonuçlar verebilir...
Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.

Yorumlar (201)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

6_nci_hisss ()

Güle güle kullanın, biraz bekleyin bizde alalım, sonra tekrar geri çalışsın:)

Rüya_87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Eyvallah kardesim biliyorsun ilk alim yaparkende senle konusmustuk dolari aldim 25.2 de full aldim 5.8 maliyet 7.3 satis 1.5 lira kar 2 ayda bence yeterli dedim burdan yukari 20 kurus daha gidebilirdi ama hic riske atmadim dolar cikarsa 8.58 e o rdan 30 kurus kar olur o acigi kapatir :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bereketli olsun bence de güzel seviye zaten kar yetti dedikten sonra tatmin ettikten sonra uçan uçsun kaçan kaçsın. Bundan sonrasına bakmak lazım illaki fırsatlar bitmez. ytd

Rüya_87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bence güzel seviyeden göndermişsin sonuçta kar aldıktan sonra sorun yok abi hayırlı bereketli olsun

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rüya_87 ()

36 dan çıkış yaptım güzel kar aldım ins calisirda yeniden trene bineriz

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kar cepte guzeldir dedik cuma indik bana yetti :) 28.3 e kadar belki cikabilir. Yada 27.97 daha ustunu suan icin gormuyorum :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aşk bir trendir binmesini bilmeli son durağa gelmeden inmesini bilmeli. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kusura bakmayın giremedim bakamadım ama şimdi baktım da direnci zorluyor 27.33 direncini tabi kırabilirse güzel yoksa güç toplamak isteyebilir alttan... Tabi direnç bölgeleri satış yeridir ama hafif salma sinyalleri olsa da yine de gücü çok kötü sormuyor üzerinde kalmak gerekli yoksa risk var tabiki alt desteklerle inmesi durumu da olabilir lakin çok belki değil bana göre olsa da 27.70-28 bandını göreceğiz diye düşünüyorum... ytd

Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aşkım_gumus ()

Donus var mi hocam yoksa devammı yukarıya

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhabalar. Grafik stabil gidiyor. Fibo dizelerine dikkat edin gümüş ons tam 27.33 ten dönmüşüz. ytd
Şu an 27.23 lerde direnç altında ayrıca geri çekilme sinyalleri mevcut indikatörlerde teknik olarak . ytd
Ayrıca gümüş gram TL bazında doların da yüksek olması ile 7.32 zirvesini görmüş olduk...

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu 1 aylık grafik çalışmamdaki seviyeler çok önemlidir. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim hocam bilmukabele hayırlı bereketli kazançlar size de :) bu arada taş devrini çok severdim :))

Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Kelebekler aşkına:) Emekleriniz için çok teşekkürler.
Sessizce belki ama hep takipteyim
Hayırlı bereketli kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

30 dk, 45dk 1, 2, 3, 4 Saatliklerde 25.80-90 bandını dip yapmış yani buraları daha alta kırar mı zor ama imkansız değil gibi. Günlükte en dip 25.20-30 görünüyor ama günlük grafikte trend kanal orta sınırda alta kırarsa ancak olabilir ama düşük ihtimal. O yüzden şu anki seviye en azından parça için iyi bir fırsat olarak düşünülebilir. ytd

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben teşekkür ederim ablacım 2 yönlü de bakalım sonuçta direnç altında kaldık 26.20 lerin ama bu ciddi stabil çalışıyor maşallah 1 aylık da olsa :))

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Yerinde uyarı için teşekkürler dostum:)

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Takip
Aynen

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eğer düşüş olur daha alt destekleri isterse en dipte 25.20-30 bandı alım için çok güzel bir değerlendirme olabilecektir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim çok sağ olun

Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Tesekkürler kardeşim
Bu grafik takibimde
Like
Varolasın

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dün tam da 26.64 e iğne atmış gayet stabil çalışan grafik. Alım satım için takip edebilirsiniz fibo dizelerini. Şimdi 25.80 destek üzerinde ilk durak yine 26.20-30 sonra yine 26.60-70 bandı sonrasında 26.90-27.00 bandına kadar. Asıl olan 27.70-28 bandı. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu 1 aylık grafiğim takip edenler için hala güzel ilerliyor. Özellikle destek direnç seviyeleri önemli. Fibolarda göreceğiniz üzere. Bu bağlamda 26.60-70 bandı çok önemli... ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Esaslı bi araba tabiki. Şu ortamda en dandik 2. elin bile fiyatları gereksiz şekilde yüksek

Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yörük16 ()

Ama nasıl bir araba?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah dostum teşekkür ederim :)

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Dostum inşallah alırsın kısmet olur sana :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi sana yazdığım cevaplar düşmüyor galiba yorumlar senin de bana düşmemiş demek ki yanlış anlaşılma sebebi bu oldu

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Beklenti degerlerim 25.96 ilk alim yeri 25.61 son alim yeri altina inmesi tehlikeli 25.5 igne atmasi tehlike yaratmaz. Ytd diyebilirim.

Gümüş21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş21 ()

Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, sağolun.

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum