Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (201)
0BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Güle güle kullanın, biraz bekleyin bizde alalım, sonra tekrar geri çalışsın:)
Rüya_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim biliyorsun ilk alim yaparkende senle konusmustuk dolari aldim 25.2 de full aldim 5.8 maliyet 7.3 satis 1.5 lira kar 2 ayda bence yeterli dedim burdan yukari 20 kurus daha gidebilirdi ama hic riske atmadim dolar cikarsa 8.58 e o rdan 30 kurus kar olur o acigi kapatir :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bereketli olsun bence de güzel seviye zaten kar yetti dedikten sonra tatmin ettikten sonra uçan uçsun kaçan kaçsın. Bundan sonrasına bakmak lazım illaki fırsatlar bitmez. ytd
Rüya_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence güzel seviyeden göndermişsin sonuçta kar aldıktan sonra sorun yok abi hayırlı bereketli olsun
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüya_87 ()36 dan çıkış yaptım güzel kar aldım ins calisirda yeniden trene bineriz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kar cepte guzeldir dedik cuma indik bana yetti :) 28.3 e kadar belki cikabilir. Yada 27.97 daha ustunu suan icin gormuyorum :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aşk bir trendir binmesini bilmeli son durağa gelmeden inmesini bilmeli. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kusura bakmayın giremedim bakamadım ama şimdi baktım da direnci zorluyor 27.33 direncini tabi kırabilirse güzel yoksa güç toplamak isteyebilir alttan... Tabi direnç bölgeleri satış yeridir ama hafif salma sinyalleri olsa da yine de gücü çok kötü sormuyor üzerinde kalmak gerekli yoksa risk var tabiki alt desteklerle inmesi durumu da olabilir lakin çok belki değil bana göre olsa da 27.70-28 bandını göreceğiz diye düşünüyorum... ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Donus var mi hocam yoksa devammı yukarıya
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhabalar. Grafik stabil gidiyor. Fibo dizelerine dikkat edin gümüş ons tam 27.33 ten dönmüşüz. ytd
Şu an 27.23 lerde direnç altında ayrıca geri çekilme sinyalleri mevcut indikatörlerde teknik olarak . ytd
Ayrıca gümüş gram TL bazında doların da yüksek olması ile 7.32 zirvesini görmüş olduk...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu 1 aylık grafik çalışmamdaki seviyeler çok önemlidir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim hocam bilmukabele hayırlı bereketli kazançlar size de :) bu arada taş devrini çok severdim :))
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Kelebekler aşkına:) Emekleriniz için çok teşekkürler.
Sessizce belki ama hep takipteyim
Hayırlı bereketli kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()30 dk, 45dk 1, 2, 3, 4 Saatliklerde 25.80-90 bandını dip yapmış yani buraları daha alta kırar mı zor ama imkansız değil gibi. Günlükte en dip 25.20-30 görünüyor ama günlük grafikte trend kanal orta sınırda alta kırarsa ancak olabilir ama düşük ihtimal. O yüzden şu anki seviye en azından parça için iyi bir fırsat olarak düşünülebilir. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim ablacım 2 yönlü de bakalım sonuçta direnç altında kaldık 26.20 lerin ama bu ciddi stabil çalışıyor maşallah 1 aylık da olsa :))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yerinde uyarı için teşekkürler dostum:)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Takip
Aynen
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eğer düşüş olur daha alt destekleri isterse en dipte 25.20-30 bandı alım için çok güzel bir değerlendirme olabilecektir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim çok sağ olun
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tesekkürler kardeşim
Bu grafik takibimde
Like
Varolasın
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dün tam da 26.64 e iğne atmış gayet stabil çalışan grafik. Alım satım için takip edebilirsiniz fibo dizelerini. Şimdi 25.80 destek üzerinde ilk durak yine 26.20-30 sonra yine 26.60-70 bandı sonrasında 26.90-27.00 bandına kadar. Asıl olan 27.70-28 bandı. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu 1 aylık grafiğim takip edenler için hala güzel ilerliyor. Özellikle destek direnç seviyeleri önemli. Fibolarda göreceğiniz üzere. Bu bağlamda 26.60-70 bandı çok önemli... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Esaslı bi araba tabiki. Şu ortamda en dandik 2. elin bile fiyatları gereksiz şekilde yüksek
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Ama nasıl bir araba?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah dostum teşekkür ederim :)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Dostum inşallah alırsın kısmet olur sana :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi sana yazdığım cevaplar düşmüyor galiba yorumlar senin de bana düşmemiş demek ki yanlış anlaşılma sebebi bu oldu
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Beklenti degerlerim 25.96 ilk alim yeri 25.61 son alim yeri altina inmesi tehlikeli 25.5 igne atmasi tehlike yaratmaz. Ytd diyebilirim.
Gümüş21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş21 ()Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, sağolun.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)