Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0945 15:33:53
EUR 41.6350 15:33:53
USD 38.0108 15:33:53
ALTIN ONS $3025.5400 15:33:53

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 26 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ben demistim ben bildim demem. Fikir alışverişi yapıyoruz. Benim hedefim 1920 ve üstü. Uzun vade ama. Sene sonunu bile bulabilir.

Nowcasting777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Dolarla ilgili çok bi öngörüm yok Mayıs ayı için... yani Mayıs ayında ona 1400-1450 iken dolar nerelerde olur merkezden müdahale gelir mi? Bunlar bilmece
Ama enflasyonla paralel olarak gitse sanırım bu seviyeden daha aşağıda olur Mayıs Haziran'da dolar

kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

O kadar beklemiyorum. Parasal genişlemenin olduğu yerde ons a yarar. Borsada güzel olan hisselere yarar. Yanilabilirum. 1400olması için mb lari yüklü ons satmalı.

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

mayıs ayı 1450 var

0BeğenmedimŞikayet

Kuaför_erda33 ()

Çok çok tşk adaş

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Arkadaşıma isfin önerdim. Sabredebilirseniz 3.00dan alimi yaptı. 3-4 ay fazla hareket etmez. Ticaret hissesi. 1 yil tutabilirseniz güzel paralar kazanabilirsiniz. Ismen uzun vade alınabilir.

Kuaför_erda33 için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Hocam benim görüşüm 380 lerden sonra kademeli olarak 350-355 bandı var bir de çok iyi çalışan takip ettiğim bir grafik var
O grafiğe göre Mayıs ayında 1400 ler gözüküyor... yani gram altından bi dönem uzak durucam ytd

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Son bir kez derken. trend yukari. Vadenize bağlı. 380den sonra bir daha gelmez mi anlaminda.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hafta ici takipte olacagim. Sende alabilirsin. 3.37 e yaklastikca alim yap parca parca kuveyt te gumus tl istedigin kadar alabilirsin diye biliyorum. Parani 3e bol. Ilk alımını benden bağımsız yap.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kuaför_erda33 ()

Uzun vadede olabilir ne önerirsiniz tsk

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ne dusunuyorsun. gunlukcu degilim.

Kuaför_erda33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Haftaya son bir kez 38x ler yanar gibi görünüyor bende bununla ilgili bi görüşünüz mevcut mu

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Bugun en düşük kac gördü bilmiyorum ama destekten döndü yukari.

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

1640 ons destek suan. Altında da baya bir silkelediler. 385-372 arası git geller çok oldu.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hadi inşallah hocam tşk ederim:)

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Çok sevindim hocam tşk ederim:)

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Sonradan farkettim hocam eyvallah :)

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Haftaya gram altın için bi beklentiniz var mı peki üstad

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Gram için demedim. Gümüş tl

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

2.40 dan beri yükselen bir gümüş var. Yeterince bugün silkelediler herkesi. gramda ve gümüşte ve gümüş onsta

0BeğenmedimŞikayet

Kuaför_erda33 ()

Slm iyi geceler adaş hisse alımı olurmu haftaya

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Full gumuste olacaksın. Ve 3.66 olmasını bekleyeceksin. Buraya geçerse sabırla bekleyeceksin. Nereye kadar yükselmesine dayanabilirsen dayanacaksin. hedef 4.50. aklının bir köşesine yaz.

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Gramda haftaya düşüş derin değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hafta ici alimlara baslayabiliriz. Bir onceki aldiginin ustunde de olsa alim yapacaksın. Toplamaya baslayacagiz.

0BeğenmedimŞikayet

Allah razi olsun inşallah :)

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Bereketli olsun.

avatar41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vade problemim yok kalsın orda inşallah kar verir :))

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tmmdır hocam

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Haftalık kapanislara bakın. günlük hareketler size panik alim ve satış yaptırır.

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Vadeeniz uzunsa sorun degil. kara geçtiğiniz pozisyonları satarsınız. Her hisse zamanı gelince yukarı atar.

avatar41 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum