Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:41:10
EUR 35.9598 06:41:10
USD 34.5492 06:41:10
ALTIN ONS $2717.4500 06:41:10

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 25 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Al sat yaparak cogaltamazsiniz. suan için en uygun gumus. videoda izlemissindir. Haftaya izleyin gumusu. Parçalı alim yapabilirsiniz. Ve bekleyin. Bağımlı olursunuz ekrana en ufak bir panikte satarsınız. Onun yerine işinize gücünuze bakın. gumusten ne kazanabilirseniz onunla yetinin. ekran bile takip etmeyin. Teknik bilginiz yoksa al sat yapmayın. Gumus alin ve unutun o tarihe kadar.

Musty26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Vadeliye koysaydin

kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cesi06 ()

Ne kadar kaçtan alıp sattın 17 bin çok para

0BeğenmedimŞikayet

Beyaz_martı ()

Kavuncu Sende mi kaybetdin

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

geçen ay oldu sonra bir şey almadım elimde hiç bir şey yok 17 bini nasıl çıkarcam onu düşünüyorm deliye döndüm

Cesi06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Musty26 ()

Hocam bi cüzi miktarda aralık ayında nakit geçti elime bunu sermaye olarak kullanacam lakin biraz çoğaltmak istiyorum önümüzdeki yil şubat mart ayina kadar miktar 20 bin kadar bunu 50-60 veya yapabilirsem daha fazla yapabilirmiyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hatırladım istediğinizi sorabilirsiniz

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Al sat tut diyemem. temkinli iyimserlige oynuyorum. şu akarken testiyi dolduruyorum bitince içecek su bulayim diye.

Kuaför_erda33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Korkmayin kimse paraniza cokmez:)

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Niye parcaliyorsun ki anlamadim. Birikimini yatirim amacli bir yerde tut. Gecede islem yapabilirsin. Baska bankada mi var tfx de mi var. Ve ya diger bankalarda.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Musty26 ()

Nasılsınız hocam ben birşey soracaktım size akşamda konusmustuk yayında hatırladınız sanirim

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Yanlış teleffuz ettim evet toplama amaçlı yazmışsınz gördüm :) peki ne kadarlık bi süre içinde al sat yapıyosun hocam ben biraz sabırsız olduğum için gümüş bana uyuz geliyo :)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hareket değil toplama amaçlı. Uzun vadeyi bekleyen için güzel kazandırır. Yazdıklarımı kesinlikle haftalık olarak algılamayın. Al satı beceremem:)

Nowcasting777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kuaför_erda33 ()

Aynen arada sizinle istişare ederek hareket ederim sizden bilgi edinirim yardımın ve yorumların için ağzına sağlık iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

Cesi06 ()

Ağa kavun gibi kiloylamı aldın nasıl zarar o panikleme 1680 üstü umut veriçi bekle sakın zarara satma brak burdaki atış ekibini

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Çok bekletir. hareketi de çok hızlı olur. Ama haftalık düşünmüyorum toplama seviyeleri olduğunu düşünüyorum. 3.70 den 2 40 düşüşüne yakalanan için çok kötüydü. Dikkatli olun. Çoğu kişiye dün yukardan aldirip bugün asagidan bozmak zorunda kaldı panikle.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tmm hocam yaparım tüm paramı kuveytte tutuyum mı ben parçalamıştım da :)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ama temkinli olunmali. endeks 80.000de iken borsayı gomuyorduk)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Estağfurullah. Buyrun

1BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

hocam 17 bin zarar var sağlam bir düşüşte altına girersem orta vadede ancak zarradan çıkarım

Cesi06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Çin iyi bir altin alicisidir. arta kalanları da hindistanda düğün sezonu açılırsa o alıma geçer.

0BeğenmedimŞikayet

Cesi06 ()

Ne o agam kavunun kilo fiyatımı kesmece mi

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

1450 gibi alınır

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Aynen öyle gümüş beni iki üç kez verem etti
Ama haftaya hareket bekliyorum dediniz o yüzden ilgimi çekti bi...
Dow hocamı da okuyorum :) eyvallah

0BeğenmedimŞikayet

Kuaför_erda33 ()

2004 den 2009 kadar ilgiliydim borsaya 10 yıldır uzagim bilgi edinmek için size danistim bide gördüğüm kadarıyla suanki endekse göre kağıtlar ucuz tşk arada rahatsız ediyom

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Temel teknik=DOW abiye bakin. Benden daha iyi. Ne öğrendiysem ondan öğrendim. Gumus için beklentileri benim icin de geçerlidir. Gumus ve altin al sata çok gelmez. nakit lazım ise ikisini de bulasmayin. Gumus uyuz tenekedir.

0BeğenmedimŞikayet

Musty26 ()

İyi geceler hocam

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

O işi bende sevmiyorum hocam benimde niyetim fikir alışverişi 1850-1900 yıl sonu görür mü emin değilim fakat Mayıs ayında ons altın için temkinli davranın derim

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Elinde tl bulundur ama. Herhangi bir düzeltmede hisseye takviye yaparsın. Elinde 5.62 den full IPEKE var. Söylediğim hisseler sabir tasını catlatir. Ipekeden çok ekmek yedim. Bist 100 disina çıkmam.

0BeğenmedimŞikayet

Nowcasting777 ()

Yine de bana o aylarda nakit lazım olacağı için bu riski gram altında almam... gümüş çalışmalarınızı takip edicem üstad.. bi kaç yerden bakıyorum grafiklere ama tahminleriniz iyi bana göre ara sıra bakıyorum haftaya da gümüş için Takipte olacam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum