Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:36:22
EUR 35.9598 06:36:22
USD 34.5492 06:36:22
ALTIN ONS $2717.4500 06:36:22

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 24 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

24 derken.

Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Tmm gümüş toplamaya devam edeyim o zaman 3 liraya kadar düşme ihtimaline karşı elimde TL bulundurayim bence

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyaz_martı ()

Erdal gümüş 24 düşdü yatırımcısını korkuttu bir çok gümüş yatırımcısı zararda bekliyor

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

SUAN en ucuz gumus. Alin ve unutun. Hic al sat yapmadan elime gecen para ile gumus alir ve beklerim. 3.55 üstü geldiği an satis tarafında olmam. Sabirla yukari çıkmasını beklerim. 3.45 altı her yerden gumusu toplarim.

DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

pusudayım ama düşsün alırsam uzun süre satmam ciddi kar görmeden akıllandım vallaha

Cesi06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cesi06 ()

Sağol üstat Allah razı olsun

Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Tesekkurler.

Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cesi06 ()

Kavuncu kardeş sıfır araçla kaza yaptım yastıkları açtı kasko yok ağlayacaktım nerdeyse sonra baktım dedimki ya ölseydim araba ne işe yarar olan benim 20 bine oldu hayat devam takma kafaya alttan almaya bak

kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Tmm hocam sağolun

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

DOW abiyi takip ederim. Önceden temel teknik idi. Basit sade dille anlatır.

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Hocam kim mesela yardımcı olursanız bu işlerden fazla anlamiom bende pek:(

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

Evt takipteyim düşerse alacam güzel bir düşüş olursa alır bekletirim uzun süre kısmet:(

selinesk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Doğru kişileri takip ederseniz kazançlı olursunuz. Ben bir kişi takip edetim. Benim icin o kişinin yorumları yeterlidir. Ona göre hareket ederim.

1BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Okadar üzülme bence iphone pro aldığını düşün düşürdün kırıldı gibi düşün senden çıkacağı varmış o paranın olanla ölmüşee çare yok bir de gram düşebilir takip et

kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Haklısınız buraya bulasmamak gerek fazla

0BeğenmedimŞikayet

kavuncu ()

koydumda vadeli bir şey getirmiyorki çıldıracağım

selinesk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Makas aralıkları izin vermiyor. ani cikis ve inislerde. Cok ugrasmayin derim kazanacam derken kazandiginizi panikle geri verirsiniz. gümüşte 3.35 alti gelirse alin derim. Ve çekilin kenara.

Musty26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Musty26 ()

Tsk ederim hocam evet izledim teknik bilgi yok ama şu günlerde kronik rahatsızlığım var bu yüzden izinli olduğum için 3-5 anaparayi riske atmamak kaydıyla al sat yapıyorum evde can sikintisina ekranda bağımlı oldum gibi birşey

0BeğenmedimŞikayet

ladyluxor ()

Pek hayırlı olmadı ?

DOW için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Anlik takip ve çok fazla yorum okursanız hata yaparsınız. Ani dususlerde eliniz sat tusunda olur. Ani yukselislerde korkusuzca alim yaparsınız. Daha da cikacak diye. Işte burada buyukler sizin paranızı kendi ceplerine koyarlar.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Tl elinizde guctur. Ani dususlerde alim yapmanızı sağlar. Zararkes onermiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Tmm tşk ederim

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Platin hiç bilmiyorum. gümüşte 3.46 dan falan almis olmalisin. zarar kes onermem. perşembe sanirsam mb faiz kararı var. Dolar tl de cekilme olursa gümüşe takviye yapın. Ve unutun gumusu.

0BeğenmedimŞikayet

DOGAN_71 ()

Hocam gümüş ve platin alımı yaptım bugün sanırım tepeden aldım gibi, ama paramin yarisi ile aldım iki emtiadada, yani 4/2 TL deyim, 4/1 gümüş, 4/1 platindeyim, ama sanırım bu gümüş ve platinde düşüş olursa yatırdigim paranın yarısını bozmayı düşünüyorum zararkes yapmayı yani sizce mantıklı mı

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

3.30 altı gelirse tüm parayı gom. üstüne toprak at. Iyice bastir kimse bulamasin.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tmm hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

:))) sesli güldüm

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

DOW abinin yazdıklarını sıkı takip et.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum