Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (912)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()24 derken.
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Tmm gümüş toplamaya devam edeyim o zaman 3 liraya kadar düşme ihtimaline karşı elimde TL bulundurayim bence
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Erdal gümüş 24 düşdü yatırımcısını korkuttu bir çok gümüş yatırımcısı zararda bekliyor
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()SUAN en ucuz gumus. Alin ve unutun. Hic al sat yapmadan elime gecen para ile gumus alir ve beklerim. 3.55 üstü geldiği an satis tarafında olmam. Sabirla yukari çıkmasını beklerim. 3.45 altı her yerden gumusu toplarim.
DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kavuncu ()pusudayım ama düşsün alırsam uzun süre satmam ciddi kar görmeden akıllandım vallaha
Cesi06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cesi06 ()Sağol üstat Allah razı olsun
Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Tesekkurler.
Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cesi06 ()Kavuncu kardeş sıfır araçla kaza yaptım yastıkları açtı kasko yok ağlayacaktım nerdeyse sonra baktım dedimki ya ölseydim araba ne işe yarar olan benim 20 bine oldu hayat devam takma kafaya alttan almaya bak
kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Tmm hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()DOW abiyi takip ederim. Önceden temel teknik idi. Basit sade dille anlatır.
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Hocam kim mesela yardımcı olursanız bu işlerden fazla anlamiom bende pek:(
0BeğenmedimŞikayet
kavuncu ()Evt takipteyim düşerse alacam güzel bir düşüş olursa alır bekletirim uzun süre kısmet:(
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Doğru kişileri takip ederseniz kazançlı olursunuz. Ben bir kişi takip edetim. Benim icin o kişinin yorumları yeterlidir. Ona göre hareket ederim.
1BeğenmedimŞikayet
selinesk ()Okadar üzülme bence iphone pro aldığını düşün düşürdün kırıldı gibi düşün senden çıkacağı varmış o paranın olanla ölmüşee çare yok bir de gram düşebilir takip et
kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Haklısınız buraya bulasmamak gerek fazla
0BeğenmedimŞikayet
kavuncu ()koydumda vadeli bir şey getirmiyorki çıldıracağım
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Makas aralıkları izin vermiyor. ani cikis ve inislerde. Cok ugrasmayin derim kazanacam derken kazandiginizi panikle geri verirsiniz. gümüşte 3.35 alti gelirse alin derim. Ve çekilin kenara.
Musty26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musty26 ()Tsk ederim hocam evet izledim teknik bilgi yok ama şu günlerde kronik rahatsızlığım var bu yüzden izinli olduğum için 3-5 anaparayi riske atmamak kaydıyla al sat yapıyorum evde can sikintisina ekranda bağımlı oldum gibi birşey
0BeğenmedimŞikayet
ladyluxor ()Pek hayırlı olmadı ?
DOW için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Anlik takip ve çok fazla yorum okursanız hata yaparsınız. Ani dususlerde eliniz sat tusunda olur. Ani yukselislerde korkusuzca alim yaparsınız. Daha da cikacak diye. Işte burada buyukler sizin paranızı kendi ceplerine koyarlar.
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Tl elinizde guctur. Ani dususlerde alim yapmanızı sağlar. Zararkes onermiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Tmm tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Platin hiç bilmiyorum. gümüşte 3.46 dan falan almis olmalisin. zarar kes onermem. perşembe sanirsam mb faiz kararı var. Dolar tl de cekilme olursa gümüşe takviye yapın. Ve unutun gumusu.
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Hocam gümüş ve platin alımı yaptım bugün sanırım tepeden aldım gibi, ama paramin yarisi ile aldım iki emtiadada, yani 4/2 TL deyim, 4/1 gümüş, 4/1 platindeyim, ama sanırım bu gümüş ve platinde düşüş olursa yatırdigim paranın yarısını bozmayı düşünüyorum zararkes yapmayı yani sizce mantıklı mı
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()3.30 altı gelirse tüm parayı gom. üstüne toprak at. Iyice bastir kimse bulamasin.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmm hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ():))) sesli güldüm
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()DOW abinin yazdıklarını sıkı takip et.
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)