Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:00:54
EUR 35.9598 10:00:54
USD 34.5492 10:00:54
ALTIN ONS $2717.4500 10:00:54

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 28 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

RSI göstergesinin 70 - 80 ve üzerinde olması, Fiyatın günlük bazda yeni en yüksek seviyeleri görmemesi, düzeltme beklentisi olarak değerlendirilir.

Yasiray için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Gümüş ONS 18 mart da en düşük 11.63 gördüğünde, 200 AYLIK EMA Desteği olan 14.80 altına indi ve şimdi üzerinde olduğu için düzeltmesini tamamladığını düşünüyorum.
Gümüş ONS un 2006 yılındaki zirve fiyatı 15 $ civarıydı.
14 yıl önceki fiyatında olan başka bir mal örneği var mı ?
Ben bugüne kadar 200 AYLIK EMA Desteği altına inen hiç bir ürün görmedim.

Yazdıklarımla ilgili grafik paylaşımlarım profilimde vardır, inceleyebilirsiniz.
Gümüş ONS da Uzun vadeli Yükselen Trendin başlayacağını TAHMİN ediyorum.
Yükselen Trendde de göstergeler şişkin duruma geldiğinde düzeltmeler mutlaka olur.

Bahtsız_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasiray ()

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Gram da sanki düzeltmeye gidecek gibi duruyor

DOW için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Kötü zamanlama olmuş. Mart ayinda düşmeyen hiçbir şey kalmadı ki:) gecen ki tavan yaptigi zamanda arkadas 8 den yakalandı. Hala bekliyor.9.90 tavan yapmıştı. Ticaret olmadan piyasalar açılmadan hisse yürümez. Herkes bir sekilde elindeki hisseyi yükselterek birilerine devretmeye çalışıyor. zarar çok değilse bekleyin. Vadenizi uzatın.

avatar41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İsfin aldım tavandan şubat ayında, hala bekliyorum. Ekmek yedirmedi hiç l, isyat cikiyo isfin dusuyo ben anlamadım bu işi.

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Iletirim Tesekkurler. doğrudur kazanç ve kayıp çok fazla.

Giulietta için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Salih_C ()

Yani üstat uzun vadeciysen gümüşü buralardanda olsa albilirsin diyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Benim eski dost "@Hyt46'ya selamımı iletirseniz sevinirim.. (Alfa_Romeo_159)..10 kere düşünüp 1 kere alma dönemindeyiz.. Her emtia da terste kalma durumu var.. Burası yıllarca "ağlama duvarı" na dönmüştü unutulmamalı. (Bendeniz çok eski üyeyim).. Hele Bist.. Gülümsetiyor beni, ama 30 yıldır takibimde, bırakamıyorum takibe devam.. Hayırlı geceler dost.. ("Lıke" benden size.. )Asla YTD...

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Mart ayinda 65-70 binlere düşer dendiginde 80.000den mal aldim tasiyorum. borsayı hisse bazli
düşünüyorum. Endekse oynamıyorum. Tepki yukselisine oynuyorum. SUAN iyi durumdayım. Her şey petrol ve parasal genişlemeye bağlı. Borsayı kumar olarak görmüyorum. Oyun olarak görüyorum. Kuralına göre oynamaya çalışıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Temkinliyim. Hala piyasalar duzelmedi. Temkinli iyimserliğe oynuyorum. Ürkek serçe gibiyim.

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

99.300 seviyesini geçemeyen Bist "sıkıntı" yaratır dost..82.500'e kadar bir sarkma da aklınızın bir köşesinde bulunsun.. "SLUMPFLASYON"un dillendirildiği bir dönemdeyiz.. Dikkatli olunmalı, anormal hareketler oluyor.. Hayırlı geceler.. Asla YTD..

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

21 Günlük EMA Desteği 2.73 ve
200 Günlük EMA Direnci 3.14 dür.

Desteğin altına inmeden, direnci geçer ise sonrasında dikkatli olunuz.
Her iki değerde geçildikten sonra stoploss seviyesi olarak kullanılabilir.

mrtymn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Bence bu dönemde hisse senetlerine fazla güvenmeyin.
Belki biraz daha yükselebilir ama sonrası için umutlu değilim.

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Bugün 2. taban oldu, umarım satmışsınızdır.
7 gün tavan yaptıktan sonra 8. ve 9. gün taban yapıyor.
ben bugün 50.55 den sattım.

Ramızxx için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Furkan_tgr ()

Çok sağolun hocam teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Tesekkurler abi. iyiyim. Ben ne ogrendiysem sizden öğrendim. Piyasayı anlamaya çalışıyorum. Rehber dogru ise gidilecek yol da doğru oluyor.

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Evet bugün 50.55 den sattım ve başka bir hisse senedi aldım.
Gram Altın günlük yeni en yüksek seviyeyi görmediği zaman düzeltme gelebilir.

Yasiray için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Teşekkür ederim, iyiyim siz nasılsınız ?
Siz işinizi bilirsiniz.

1BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Gümüş 2.52 düşüşü ile düzeltmesini tamamladı.
3.2 geçtikten sonra daha da olumlu oldu.
Yükselişine devam edeceğini Tahmin ediyorum. Y. T. D.
Profilimde ayrıntılı yazı ve grafikler vardır.

Furkan_tgr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_58 ()

Cevapladığın için saol dünden beri bakıyorum cevap var mı diye? Peki gümüşün belli bir seviye çıkıp sonra yine öyle çok fazla düşüşü normal şartlarda ne ihtimal tabi olağanüstü bir şey olursa düşebilir

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Hayırlı olsun.

ladyluxor için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Borsa da genellikle beklentiler satın alınır, gerçekleştiğinde satılır.
Sorduğunuz hisse de de beklenti satın alınıyor,
Gerçek olduğunda bence Fiyatı düşer.

muammer61 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Gram Altın 334 den 292 kadar düştükten sonra 21 Günlük EMA Direncini 320 de geçti.
O gün (23 Mart) ve sonrasında alım yapılabilirdi.
Her geçtiği kısa vadeli direnç de birkaç gün oyalandı.
son geçilen direnç 364 dür.
Alım Riski oldukça yükseltir.

Uzun vade için ilk tercih Gümüş, ikinci tercih Altın olabilir.

Alım Fiyatı kısa vade için önemli olabilir, Uzun vade için alım fiyatının fazla bir önemi bence yoktur.

Bahtsız_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Devam etmekte olan Tepki Yükselişinden sonra sizin düşüncenize katılıyorum.
Hisse bazında tam tersi hareketler de olabiliyor.
O nedenle, hisse senedi ismi yazmamaya çalışıyorum.

Skaptan33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mrtymn ()

Usta şu KATMR kağıdına bir bakıversen daha önce de yazdım. Takip ettiğim bir hisse görüşünü almak istiyorum

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Haddime değil abi. 1 yıl vade ile ismen isfin bakılabilir. isfin favorimdir. Takip ettigim bir kagittir.

0BeğenmedimŞikayet

Ramızxx ()

Hocam dediginiz gibi taban oldu. Bundan sonra ne bekliyor bizi . ? Daha nereye kadar gerileyecek. ! Yorumunuz nedir.

0BeğenmedimŞikayet

Yasiray ()

Sizi takip ediyorum pgsus hissenizi sattınız mi ve gram düzeltmeyi nereden yapar

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Abi nasılsın. Sitede olunca selam vereyim dedim. Ilk tepkide hisseden çıkacak gibi bir his var içimde.

0BeğenmedimŞikayet

Furkan_tgr ()

Hocam merhaba gümüş için yorumlarınız nedir ?
Paylaşırsanız çok sevinirim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum