Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (912)
1BeğenmedimŞikayet
ladyluxor ()4300 TL kar yaptım, tl ye geçtim.. Beklemedeyim?
0BeğenmedimŞikayet
muammer61 ()Bu tecrubeyi dikkate alacagim teşekkür ederim bilginiz icin
Skaptan33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Skaptan33 ()Aklınızda bulunsun çöken piyasada hiçbir kağıt ayakta kalamaz ki eğer kalıyorsa da o hisse spektir dikkatli olun. YTD
muammer61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Skaptan33 ()Borsa çöküş başladı hocam yabancılar fitili ateşledi geçmiş olsun.. Sabah tüm yatirimim çekeceğim eğer tabana yakalanmazsam.. Ben bu dip dalganın 1. den de ağır olacağını düşünüyorum..
DOW için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
muammer61 ()Ben ilk deneyimimin trabzonspor hissesi alarak yaptim ve cok birsey baglamadim acemi oldugum icin 50 ad kagit aldim 235 tl civari tuttu hala duruyo
1BeğenmedimŞikayet
muammer61 ()Peki hocam hisseyi uzun vade olarak alamazmiyiz ornegin trabzonspor su anda ne olacagi belli degil ve eger sampiyon olursa hisse ucmaz mi
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_58 ()Acemi yatırımcıyım kabul ediyorum. Uzun vadede yatırım gümüş mü altın mı. Altın için bir düşüş bekleniyor onu beklerken maalesef altın tren oldu ben öyle baktım:) altına nerden girilir
5BeğenmedimŞikayet
DOW ()Borsa bilgi ve tecrübesi olamayanlar özellikle bu dönemde Borsa dan uzak durmalılar.
Alçalan Trendde Tepki yükselişi yaşanıyor ve neden geri döneceği bilinmiyor.
Acemiler için UZUN Vadeli en uygun yatırım aracı; Gram Altın ve Gümüş TL dir.
muammer61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Piyasa tecruben benden daha fazla abi. Teknik bilgileri daha iyi yorumluyorsunuz. Ama seans içinde iki defa silkelediler milleti. sizin hisse için spek baya iyi kazandı.
0BeğenmedimŞikayet
muammer61 ()Selam sizin hangi hisse borsada yeni yeni islem yapmaya basladim acemiyim biraz destek bilgi verirmisiniz acaba musaitseniz
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Aynen. suan hisselerin tahtacisi güzel kazanıyor bu ortamda. Tavan taban yüzde 10 olunca biraz daha rahatim ben.
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Petrol fiyatının düşük olması, gelecekte benim hissenin de işine yarar.
ama şimdilik dükkan kapalı.
Karlı durumda iken dayanma gücü oluyor,
Diğer şekilde silkeleniyorsunuz ve yükselse de bir daha alamıyorsunuz.
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Benim hisse 7 gün üst üste arttı.
Benim kendime göre geliştirdiği bir tecrübem var.
1, 3, 5, 8, Fibonacci sayı dizisidir.
3 gün yükselen 4. gün düzeltme yapabiliyor.
5 gün yükselen 6 . gün düzeltme yapabiliyor.
7 gün yükselen 8. gün düzeltme yapabiliyor.
Bakalım yarın ne olacak ?
İkinci taban da yaşayabilirim.
Yada taban açılıp, artıya da dönebilir.
En doğrusunu spekülatör bilir :)
1BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Tedirgin oluyorum.. Bir anda gözünüzün önünde iyi bir kar varken kapanışta kardan biraz daha piyasaya veriyorsunuz. şimdilik iyi gidiyorum. Ons ve petrol benim icin onemli bu hissede.
1BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Dipten alanlar yukardan mal vermeye çalıştılar gibi geliyor abi. Zamanında korkudan daha da dusecek diye bekleyenlere buralardan güzel mal verildi gibi. Yanlış anlamayın dipten alan; birilerine çok güzel mal çaktılar. duzeltme gelmeliydi abi. Tekrar tepki yukselisi olmasi icin. Petrol deki belirsizlik olduğu sürece cılız kalacak endeks.
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()Her günün en yükseği bir önceki günden daha yukarıda olduğunda ve
Her günün kapanış değeri bir önceki günden daha yukarıda olduğunda,
Yükselişin devam edeceği tahmin edilir.
3 gündür durum aynen yukarıda yazdığım gibidir.
Mutlu5 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meselem1616 ()Bana. kalirsa şuan dip , bu altın uçacak dostum ytd sadece beklemedeyim en uygun. alim firsatidir bana göre
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Bugünkü hareket silkeleme mi ? yoksa geri dönüş mü bilemedim.
Yarın ki duruma göre karar vereceğim.
Gülü seven dikenine katlanır, bugün elime diken battı :)
siz bunları birkaç defa yaşadınız, iyi bilirsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
Ata_Bey ()Tamam teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Isim yazmadan hisse grafigi atar misin abi. Tabi sizin için sakıncası yoksa. Brent düşüşü endeksi baya bir aşağı çekti. Dediginiz gibi 94... altı kapatırsa hep beraber borsaya fatiha okuruz. Benim kisi iyi dayandı bakalim yarın ve cuma kapanışı görmek istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Serhataksoy ()390 bekleyenlerdenim
0BeğenmedimŞikayet
Mutlu5 ()Sizce yükselir mi hedef 390 olur mu
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Sitede paylaşılan yorumları okuduktan sonra kendi kararınızı verebilmelisiniz.
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Dövizlerle hiç ilgilenmiyorum :(
Tercihim Gram Altın ve Gümüştür.
Ata_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Arkadaşa aldirmistim. 40 tan. 57 den kacti abi. %50 kar yeter dedim. Inşallah yukari gider de siz de kacarsiniz. Milletin canına okudular.
0BeğenmedimŞikayet
Mutlu5 ()Sabah büyük ihtimalle düşük olacak altın alalım mı sizce. 300 lira zarardayım
0BeğenmedimŞikayet
Ata_Bey ()İyi geceler siterlin hakkında fikirleriniz var mı çok bocalıyorum saygılar
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()BIST100 3 haftadır yükseliyordu, Bugün geri çekilmesini yaptı.
200 Haftalık EMA 96.687 Direnç
21 Günlük EMA 94.404 Destek
Yarın 94.404 altına iner ise olumsuz olur.
94.404 destek olur ise Tepki Yükselişi devam edebilir.
Yarını görmek gerekir.
7 gün tavan yapan bir hisse senedinin 8. gün taban olması normaldir.
Muhtemelen yarında taban açılış olabilir ama umarım olmaz.
Ramızxx için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()Gram Altın bugün Dolar desteği ile yükselişi devam ettirdi.
ONS Altın ve Dolar sıra ile yükselişe destek veriyorlar.
RSI Göstergesinin 80 olması biraz tedirginlik veriyor.
ONS un hedefinin 1920 olduğunu düşünürsek, yükseliş devam edecek gibi görünüyor.
Furkan_tgr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()Hocam bugun bist olanlar neydi öyle. %8 artıs %10 dip tekrar 2 sonra taban -10 yorumunuz nedir?