Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (912)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()oturmaya mı gelmiş pazartesi günü piste bekliyoruz onsu :)
Zafer0609 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zafer0609 ()Yerinde sayar şu anki akışa göre yarın ne olur bilmem bu akış
Acemıgoldd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Hocam onemlı olan meramımızı karsidakine anlatabilmek dil bilgim superdi ama suan açıp aynı soruları yapamıyorum bende bakayım bi ara. :)
Lâ_Mekân için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()neyse gerçek gündemimize dönelim haftaya GR ne olur deyip:)
_FotoFilm_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lâ_Mekân (); ) Acilen eba dan edebiyat dersi dinlemem gerekiyor galiba.
_FotoFilm_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()haklısın dostum ben orda ya da bağlacını açıklamak için virgül koydum dediğiniz doğru öncesi ve sonrası virgül konulmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Kardeş cümle sonu nokta olacaktı unuttun sanırım. :)))
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Sonuç pazartesi vediğer günler ne olcak tavanlı tabanmi
2BeğenmedimŞikayet
Lâ_Mekân ()Ya da dan sonra virgül konulmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()eyvallah dostum haklısın
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()299 a düştüğünde daha da dusecek diyenler çok yanıldı rakam ortada
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()bakalım hemen dostum
Sadribaba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()dostum ya da , ayrı yazılır...
jaw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Isteyen istediği gibi düşünebilir. Altın zararına bozulmaz dedim. Al sat yapılmaz eğer teknik bilginiz yoksa bir haberle anlik düşürüp panikle sattirirlar. Yazıktır paraniza. Aldıysanız bir yerden bekleyin. Ben bildim demem bak dedim gibi bir şeyde yazmam bu sayfaya.
0BeğenmedimŞikayet
jaw ()Adam silah zoruyla alın yada bekleyin demiyor zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Sadribaba ()Dow ustam yine müthiş bir grafik hazırlamış
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Doğru kişiyi takip edin ve özellikle dow abinin yazdıklarını anlamaya calisin. Çok sabırlı bir yatirimcidir.
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()Emin misin kardeş bak yine sen net konuşma site de yine böyle net konuşup, milleti fena halde terse bırakan kişiler gibi olmanı istemem
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Hicbir sekilde kipirdamayin. bozmayın zarara. Düşüş bitti. Rahat olun strese girmeyin. Beklerseniz aldiginizin üstüne rakamlar gelir. ve ısrarla yükselişi izleyin.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Elinizde 385 lerden varsa tutun. zamanınızı uzatirsiniz. Arada falan kalmaniza gerek yok. Altın al satlık ürün değildir. Alırsınız ve beklerseniz çok daha fazla kazanırsınız. Ihtiyaciniz yoksa bekleyin.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba 369dan yukari mi atar düşünceniz arkadaşlardan destek kurulabilir 365 360lar gelebilir deniyor ama çok arada kaldim
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Birileri yüklü bir sekilde topluyor. 2.40 üzeri alan da suan ihya oldu. 2.40 al 20 gün sonra 3.45 civarı sat. Bu yatırımcıyı da 2.40 dan alanı da ihya etti.
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()DOW abinin yorumlarini takip edin ozellikle gumus ve altin ile alakali. Gram altinda 369 gorulmus galiba. Destek noktasindayiz. Zamanla yukari gidecektir gram altında. Gram; ons altin ve dolar bazli yükseldiği için gramda bazı rakamlar çok hızlı geldi. favorim gumustir. Uyuz tenekedir. Bir gecede yatirimcisiniv ihya eder. Sabır taşını catlatir.
Kasım41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Gümüş ons 49$ dan 12$ a kadar düşmüş. SUAN 15$ larda geziyor. Olaya gümüş tl olarak bakarsanız pahali gibi gelebilir. Bu da dolar tl nin yükselmesi ile alakalı. SUAN için alınabilecek en ucuz gimus tl dir. Sabırla beklerseniz 3.55 altında her yerden alınabilir. ve 3.55 üzerine attığında vadenize göre sabrınızı göre tutabilirsiniz. Keşke zarar kes yapmasaydiniz. Altın ve gümüş yükselen trendde. Ara sıra iniş çıkışlar olabilir. 15$/32.1çarpı dolar kuru yapınca 3.40 gibi gözüküyor. Eğer gimus ons 18$ üzerine atarsa ve 49$/31.1 çarpı dolar kuru 5 lira olsa bile 7.5 liraya tekabül ediyor. Zaman veremeyiz. Haftaya takip edin uyigin gördüğünüz yerden girin ve kenara çekilin. Sabırla bekleyin. Sanayi metalidir. Carklar dönerse zamanla degerlenir.
Kasım41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Gümüş yatırımcısını kusturdu 335 olunca anında satış yiyor
0BeğenmedimŞikayet
Kasım41 ()Erdal bey dün malesef gr zarar kes yaparak çıktım. TL deyim peki 10 aya kadar param durabilir peki gümüş için zirve noktası var mı şuraya geldiğinde elinizden çıkarı dediğiniz. Gr kimse almayın doyum notasında diyor peki gümüşte sizce doyum üst noktalarda mı?
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Biliyorum onu. 3.70 den 2.40 dususu kabustu. Ama 20 günde 3.47 lere kadar çıkan bir gümüş var. Zararına katlanabilen bekliyor. 3.55 üstü gelince herşey olumluya döner.
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()3.34 destek. Anlik belki gumus 3.29 gordu alan var mi bilmiyorum. 2 hafta önce alin dedik. 3 un altındaydı. çoğu kişi yanaşmadı. 3.30 altı pek beklemiyorum.
DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()3 ün altına da düşmez sanırım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()2400 düşdü ya sen takip etmedi mi bir günde dusdu