Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:15:04
EUR 35.9598 02:15:04
USD 34.5492 02:15:04
ALTIN ONS $2717.4500 02:15:04

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 20 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Tiger4601 ()

Erdal bey su durumda neye yatırım yapmalıyız borsamı altınmı

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Bilmiyorum inan. Niye diye sorgulamiyorum. Teknik ve temel bilgisi zayıf acemi bir yatirimciyom. herkes tahmini yazıyor. Ben de yazdım. Su da unutulmamalıdır. Bir şey hep yukselmez hep de düşmez. uzun vadeci olmayı öğrenin. Ama doğru yatırımda.

Poguz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA06 ()

Şuan gram için öngörüşünüz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

burada cok kişi zararada uğrattı sizi başka biri mi sikayet etti acaba anlamadım sizin bilginizde iyi bir cok kişi gibi alım herzaman kişinin kendisini baglar

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Yaptığım borsadaki işlemleri paylastigim için. Ons 1660 a geldiğinde insanlara alim yapın dediğim için. ilk defa engel yedim. Çok takilmiyorum bu engel işine. SUAN kimseye ucuzdan mal vermiyorlar.

Poguz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adem034 ()

Sayın hocam yorumlarınızda engel yemenizi gerektirecek yönlendirmeler yoktu. Siz engelleniyorsaniz size gelene kadar nice sözüm ona ekonomistler var:)

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Siz mi engel yediniz neden acaba neoldu sizinde yorumlarınız makul ve güzel

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Sagol. Borsada cuma acilusi yuksek acilma ihtimali var. Kimseye dusukten mal vermeyecekler gibi duruyor. 98200-98888arasi dikenli bir bölge.

Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Niye kızayım ki. Malum engellenebiliyormusuz site. tarafindan. Alımınızi yaptınız. izleyin. Elbette düzeltmeler kar satışları olacaktır. Gram da ons düşse bile dolar tl yukari gidiyor. Ya da tam tersi. Üzülerek söylüyorum ki dolar tl de 7 üzerine gösterecekler. Ülkem için çok kotu bir durum. Gram ve gümüşte yok yukarı. Ytd diyelim de admın bizi gene atmasın. Sakince izleyin piyasayı. cevap verememek uzucuydu. Artık şunu anlayın al sat çok teknik bilgi ve haber akışı gerektirir. Kactan aldınız gramı. Gümüşte terste kaldınız diye zarar kez yapacaksınız diye endiselenmistim. Demek ki siz de ogreniyorsunuz.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam bana kızdınız mı neden cevap vermiyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

yasin657 ()

eyvallah hocam.. borsa da doğru mal da olursan iyi, yoksa globalde durumlar vahim aynen..

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tşk ederim gocam inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Hayırlı olsun demek daha iyi

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Yok hocam gümüşten tersteyim elimde olanla da gram aldım

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Grm altına geçtinmi gumuşten gamze

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam hoşgeldiniz nasılsınız neden geçmiş olsun dediniz

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Geçmiş olsun erdal

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam tamamına gram aldım inşallah hayırlı olur

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocamm nerdesiniz?

1BeğenmedimŞikayet

mrtks ()

13.000 dolar

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Onu bekliyorum ani düşüşü eger biraz dolarda cekilme olursa ve gramda da etki ederse onunlada geri kalan tl ile alacagım ve unutacagım kesinlikle

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam tamamıyla gram alıyorum

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam tamamıyla gram alıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Bu düşüşün sebebi nedir hocam

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Forekscileri patlatiyorlar. Alim yap

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Vallahi al et demek için demiyorum ben 375 den aldım mühtis fırsat bencede yarı aldım hepsiyle ben almadım

0BeğenmedimŞikayet

Asyam_12 ()

En aşağı kaçı gördü ki ons

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Cok guzel firsat

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Şimdi mi hocam

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Parça parça alin. Elinde tl birakin. Çok ani dusus olursa tekrar toplar. Ekranı kapatır. Işine gücüne bakarsın.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum