Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0421 21:02:48
EUR 36.0220 21:02:48
USD 34.5405 21:02:48
ALTIN ONS $2707.7750 21:02:48

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 17 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Sorun yok. Vadeniz uzun olsun. 1 yil.

Mateknik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Evet hocam borsa ve tl var. Sabırla dediğiniz gibi bir portföyü olusturacagim. Yordum sizi. Sağolun.

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Bist iyi kapanış yaptı gibi. benim hisseye sıra gelmesini bekliyorum erdal yukseliş için ykbnk

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

%20tl olsun. Geri kalan hisse. Ismenen isfin- ipeke- sayas- prkab 5 hisseye paylastirin. Hisseleri alırken acele etmeyin.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Altın alin ve unutun%20olacak şekilde. Fiyat önemli değil. Vadeniz uzunsa

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Bozdunuz mu yani. Tamamen tl ve borsa var. Doğru mu

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Altın için portföyünün %80 ini bekletiyorum. Alış için bir fiyat düşünceniz varmiydi hocam.325lerden bozmuştur maalesef. Tavsiyelerinizi uygulayacagim hocam. Piyasaları öğrenmeye çalışıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hisselerde pek al sat onermem. Alınmalı ve dususlerde ilave yapılmalı. Ama mutlaka kafanızda stop rakamı olmalı.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ben olsam su sekilde olustururum. Ismen- isfin- ipeke- prkab- sayas ve elinde mutlaka tl bulundururum. Hangi hisse geri çekilirse ona ekleme yaparım. Altınınız varsa bozulmamalı kesinlikle. yeni altin alimi ise yapilmamali.

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Hocam takip listemi tavsiyeleriniz dogrultusunda değiştirdim. Hafta içinde portfoyumu takip listesine göre olusturacagim. Arada bir sizi yine rahatsız ederim. Sağolun. Rygyo bugün biraz korkuttu.6.21den girmiştim. Rysas iyi gidiyordu. Umarım hafta içi kâr alarak cikabilirim. Sağolun.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Kararı siz vereceksiniz. Arkadaşım 3 liradan isfin taşıyor.

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Aygaz- kardemir d olabilir. Temettü hisselerinden anacm- tlman- fortoto- petkim. Ama yanına altin ve isfin ekleyerek 1 yıl vade ile beklenmeli.

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Ilginiz ve cevabınız için çok teşekkürler hocam.

2BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ry kardeşlerden karinizi alip kurtulmaya çalışın. arkadaşa 2.5 iken 9 dan sattirmistim. yönü aşağıya doğru gerekli tepkiyi veremiyor. Gıda hisseleri yetrince problemdi. Petun güzel duruyor ama gideceği çok yer kalmadı. Çok konuşulan hisselerden uzak durulmali. Mal devredilmeye çalışılıyor olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Teşekkür ederim hocam. Sağolun.

2BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Isfin ismen prkab. Koza kozal in asıl sermayesi ipekedir. Ipeke- ekgyo- sayas. Isfin ismen ipeke mutlaka değerlendirmeye çalışın. En az vadeniz 1 yıl olsun. ipeke suan primli gibi gözüküyor. Benim elinde full ipeke var. 5-62 ve 7 ortalama ile. borsada kontrollü iyimserliğe oynuyorum. Portfoyunuzde mutlaka altin olmalı. Alacak satacak ve ya tutacak sizsiniz.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tmmdır hocam tşk ederim

0BeğenmedimŞikayet

Mateknik ()

Merhaba hocam. Hisse tavsiyenizi alıp uygulamak isterim. Vade sorunum yoktur. Sizi dikkatle takip ediyorum. Şu anda rys.. , ryg.. ve koza var.

2BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Panik yapilmamali. Amacımız bu temel abi de aynısı söylerdi. Doğru yatirım aracına doğru zamanda binilmeli. suan abd fed kimseye ucuz mal vermek istemiyor. Elbette altin ve gümüşte belli bir doyuma ulaşacak. Zamanı gelince satılmalı. Borsa tecrubeniz olsaydi birkac hisse aldirirdim size. benim kardesim suan hic bilmedigi bir borsada. Al derim alir sat derim satar. Iyi de kazaniyor. Aklinizda bulunsun panik islem ekran takibi hata yaptitir.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tşk ederim hocam bana fazlasıyla yardımcı oluyorsunuz ama sonuçta karşılıksız yapıyorsunuz o yüzden sorumluluk hissetmeyin dedim

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ben sorumluluk hissediyorum. Sebebi küçük yatırımcının en tepede iken mal almasi ve en dipten mal bozdurulmaya calisilmasina engel olmak niyetim. Dovize karşı bakış açım belli. Dövizi yatirim olarak görmüyorum. Alana da niye alıyorsunuz demem. Bilinçli yatırımcı olun. Birikimlerin kaybedilmemesi. Al sat yapılarak kazancın azaltilmamasi. Elbette bir mal dusecek yükselecek. Böyle bir sey olmaz ise piyasa olmaz.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ekstra bir durum olursa zaten bu isi bilenler yazar. Temel teknik= dow abi de belirtir. Cuma kapanış olması nedeniyle suan satışların olması gayet normal. borsada da böyle diğer urunlerdede böyle.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Tmmdır hocam:) tşk ederim

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Yön yukari zaten. ikisini de satmayin. Ne zaman ihtiyaciniz olur o zaman satarsınız. Buraya gelip sadece yorumları okur piyasa hakkında tecrube kazanırsınız. Al yat en mantiklisidir. Ben al sattan ziyade alınıp bekletilmesi tarafindayim. Bekleyin.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam işim yok evdeyim size bağlıyım ne derseniz bekliyorum bekle derseniz beklerim sat derseniz satarım kar da zarar da bana ait sorumluluk hissetöeyin çok tşk ederim yardımşarınız için

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Hocam uğraşmak istemiyorum takip edemem derseniz bekleyin. Hedef belli idi kafanızdaki rakam. Oraya gelip gelmeyeceğini izle.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Haklısınız hocam nasp diyelin

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Bekleyelim bakalim. Nereye kadar gidebilecek. Saati satine yukselisi ve düşüşu bilmek imkansız.

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Hocam kazanacaksam satarım tekrar alttan alma imkanım olursa çok güzel olur tabi sizi de yormuyprsam :) önerilerinizi her zaman bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Ben al sat yapmak istemiyorum diyorsanız gümüşte yön yikari elbette kar satisi gelecektir. Bekleyebilirsiniz hiç birsey yapmadan. Gümüşte pozitif yön yikari. Kar satışları gelse bile panik yaptıracak dususler gelmez.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum