Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (912)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Akillarinsa ne var büyüklerin bilmiyorum ama.
Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selim42selim ()maalesef 7 görülecek :(
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Spek hisseler bence artık mantıklı değil
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Ons u yikseltiyorlar. Abd borsalarından cikilmasin diye. Dolar tl bizim ülkede yikseltiyorlar. Üzülerek söylüyorum ki7 ve üstünü bile gösterebilirler.
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Yarın yükseliş var gibi evet
1BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Grm altın hedefi artık 408. ordan düzeltme yapma ihtimali çok yüksek . Eğer 410 geçilirse grm durmasını ben düşünmüyorum
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Gün gün takip edeceğiz. Alan bekliyor. Almak isteyeni de spek hisselerde sığ hisselere yoneltiyorlar gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Ucuzada mal kalmadı erdal tekrar hoşgeldin.102 gösterirler tekrar satış yer oralardan gibi bencede
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Rsuan borsada kontrollü iyimserliğe oynuyorum. Bilmiyorum ilerde ne olacagini. Spekcisi bilir
Oneyes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oneyes ()Doğru hocam ya İpeke alacakken sert düşen Afyon aldım ben de. Keşke alsaymışım. Siz iyi kar edersiniz umarım. Fırsat verdiğinde ben de düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Dow az önce yorum yaptı. Bu benim icin önemlidir. Bir ürünü nerden aldigin değil. Nerede satabilmektir. Dusukten alim kovalıyor ama gelmezse diye de tahmini var. Ama al sat ci olmadığı için onun için her yer alim yeridir. Dip ve tepeleri bilmemiz mümkün değil.
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Ipeke var. 5.62 ve 7üzerinden parçalı alimim var. SUAN riskli bir yerdeyiz. 10.57 kapatti. Çok sert satis da gelebilir. Bilmiyorum. Gün gün izliyorum. Stop rakamın suan kafamdaki rakam 10.
Oneyes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oneyes ()Merhaba hocam. Acaba hangi kağıt borsada. Sakıncası yoksa tabi söyleyebilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Doğrudur hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Esmefaes ()Bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Borsada islem yapıyorum. Kağıdım altin ve ons ile ilgili. Sadece o değil. baska dinamikleri de var o kagidin. SUAN borsada kontrollü iyimserlikle devam ediyorum. SUAN kagidim zirvelerde.
Esmefaes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Sonucta tahmin yapiyor. Grafik izliyor. O kendince uygun yerden girer. Bekler ve alim yaptı zaten az da olsa fiziki. Yalnız onun sabri burada bulunan hiçkimsede yok. Ben de dahil:)
0BeğenmedimŞikayet
Esmefaes ()Dolara yatırım yapmak ıçın değilde 1/2 TL deyim grama uzun vadeli giricem onun için sordum. Eyvallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Herkesin yatırım anlayışı farklidir. Bunu doğal karşılarım. Kimseye dolar al alma demem. Ben yapmadim.
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam dow hoca da düzeltmenim bittiğini düşünmüyorum ama burdan 390 yaparsa yanılmış olurım demişti 390 yaptı mı bilmiyorum 387 gördüm en son hayırşısı nasibimizde ne varsa artık:)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Kesinlikle bende doları sevmiyorum altın en güzeli
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()7 gösterdiler zaten. Geri çekilme yaşanıyor gibi. Ama çok düşük bir rakam gelir mi bilmiyorum. Döviz benim icin yatirim aracı değildir. Uzun vade gumus ve gram alinabilir. Ytd diyelim de . Karar ve risk sizin.
Esmefaes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Geri çekilmeyi yapmadı mi? sen alim yaptığında zaten geri çekilme yaşadı. O kadar geri çekilme olacagini tahmin etmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Esmefaes ()Dolarda kısa vadede bir geri çekilme olasılığı olabilirmi
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam gramda bi düzeltöe bekleniyor aslında 360 a kadar hatta 340 a kadar sizce olur mu dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Zaman veremeyiz. Ne olacagini izleyeceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam bekliyorum tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Lazım olmadığı sürece çıkmayın. Al sata bulasmayin. gumus ve gramda yon yikari. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Geldiğinize çok sevindim hocam hoşgeldiniz gramı 373.40 dan aldım gümüşte beklemeye devam ediyorum alfım bekliyorum ama berde çıkacağımı bilmiyorum şimdilik beklemeye devam sizin bilgi ve tecrübeniz inşallah bizlerede ışık olur tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Elinde olan tutmalı. Ben az da olsa altinimi tutyorum. Borsada işlemim var onu da tutuyorum. var. cok oncelerinden gumus alınabilir demiştim. Sizin karariniz sizin riskiniz olacak. Gunluk al sat yapmam. uzun vade heryerden gumus altin alinabilir. Bana aldırdım diye kimse tarlalarin. Dow abiyi takip edetim. Onun görüşleri benim icin cok değerlidir.
BABAYAGA06 için cevaplandı (yorumu göster)