Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:55:48
EUR 35.9598 05:55:48
USD 34.5492 05:55:48
ALTIN ONS $2717.4500 05:55:48

Konu: ONS Hedef Tahmini,

ONS 20200410 D GÜNLÜK,

Yorumlar (912)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 22 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Geri cekilmelerde özellikle 22 nisan mb faiz kararında ve cuma kapanışta geri cekildikce azar azar alim yap.

gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Haftalık grafikte macd çizgisi yükseliş göstermiş . Fakat psar a yakın noktadan mum Geri gelip üstden fitil bırakmış. Macd cisgisi Ile psar noktası farklı bir hareket yapmış. Yükselişi onaylamamış. Burada düşüş içinde bir yükseliş yapmış görünüyor. Ilginç planda günlük grafikte

1BeğenmedimŞikayet

Ciro_Dolarfen ()

Hocam Burda Assagisi Görünüyor Gidecek yolu burası mıdır Böyle mi anlamaliyiz

DOW için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Eren72 ()

Hocam gram altin için destek ve dirençler nelerdir?

5BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız?

Yatirimci_saglikci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yatirimci_saglikci ()

hocam merhaba nasılsınız?

0BeğenmedimŞikayet

Venüsmmg ()

Gamze 3.34 de erdal beyin aldırdığı gümüşleri çıktınız mı.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Zamana yayın planlarınızı. sabırla bekleyin. Alimi hafta içi yapın küçük küçük parçalar halinde.

1BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

Çok sağolun, faydalı olacak bir şeyler veren herkesten Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Okudum hocam 3.37 üstü kapanış yaptığı için olumlu bakıyor dow hocam

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

DOW ()

Arama motoruna ''TEKNİK ANALİZ SANATI'' yazarak arama yapınız.
Orada ayrıntılı çok fazla bilgi vardır.
Sonra istediğiniz grafik üzerinde uygulama yapabilirsiniz.

TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

O hamleyi yapabilmen icin cok iyi teknik bilgisi ve haber takibini çok iyi yapman gerekli. O da çok zor. Benim gibi acemi yatırımcı bile aldıysa beklemeli.

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Merkez bankalarinin cok hizli bir sekilde altin satmalari gerekli. bizim mb mız değil. parasal genisleme yani dolar basilip sacildigi surece ons bundan iyi yararlanır.

0BeğenmedimŞikayet

Zafer0609 ()

Önümüzdeki hafta olmayabilir çıkış başta abd türkiye içi boş iyimser görüntü sergiliyor kasıtlı borsayı yükseltip hisse satışı yapıyorlar ama bu tedavi değil ağrı kesici içmek gibi kısa zamanda altın 390 nı sollar 400 ler gelir ytd olmasın

Acemıgoldd için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

Emeğinize sağlık, grafik için çok teşekkürler. Fibo düzeltmeleri nerelerdir, hesaplama rica edebilir miyiz?

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Tabi 5.000tl büyük bir zarar değil ben bozdurup alttanda alabilirim halada yapabilirim ama yanlış bir hamleyi 383 5li rakamlardan girerek yaptım zarara satarsam ve çıkarsa 2 hamlede yanlış olacak ben karar verme kismindayim suan:)Bana şuan lazım değil 2 ay 3ay olmazda sadece korkum eski rakamlara düşerse tekrar 380li 390lari rakamları görmez korkusu.

0BeğenmedimŞikayet

DOW ()

1 gün, 1 hafta sonra ne olacağını bilemem.
Uzun vadede yükseleceğini TAHMİN ediyorum.

baba_zararda_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Acemıgoldd ()

385-87 bozmak için iyi seviyelerdi aç gözlülük yaptık parça parça alım yapmıştım haftaya o seviyeler gelirse çıkarım 380 alsaydım fena terste kalırdım

Zafer0609 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Insaallah tsk ederim arkadaslar ayri ayri cvp yazdiniz. Unutucam rakamim geldiğinde satıp daha makul yerlerden alırım diycem ama piyasinin ne olacağıda belirsiz haklisiniz alınmış alınmıştır kesinlikle zararına satmam ben anneyim ve cogumuzda oldugu gibi benim için 100tlnin bile değeri var.

Loadstar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eko_Politik ()

Arkadaşım nakide ihtiyacın yoksa bekle... elinden zararına çıkarma... bak ben gramını 90 liradan aldiklarimi tutuyorum...3 te 2 altındayım 3 te 1 TL de... o da sat al yapmak için...

1BeğenmedimŞikayet

Loadstar ()

Boşuna takılıyorsunuz nerde ne olumlu haberi var biri bitse biri başlıyor kapanış bile tam komedi düşecek mi yükselecek mi belli değil tam ortasında kapandı hafta sürprizlerle dolu dün kapanış görünsede aylık grafikte hala yükseliş trendinde

1BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Almışsınız artık. Unutun o parayı. Herşey zamanı gelince ederini buluyor.

0BeğenmedimŞikayet

ramazan1970 ()

Kardeş aşı da bulunsa ilaç da bulunsa ve hatta bulunmasa da altın iner çıkar aldığının üstüne mutlaka gelir bazen 1 günde bazen 3 ayda bekle sakın zararına satma gerekirse yorumları okuma yoksa kaybedersin

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Asi olayi farkli dunya dinamikleri farkli. ekonomiler para ile dönüyor. Asi bulunursa piyasalar calismaya insanlar dışarı çıkmaya başlayacak. Üretim olacak. altına güvenin. Zamanınız uzar sadece

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Süre vermemiz çok zor. Ihtiyaciniz yoksa dokunmamaya çalışın. Stress yaşamak istemiyorum derseniz aldiginiza geldiğinde bekleyin ve uzeri gelince bozun. 299 dan beri bakın deniliyor. Yanlış anlamayın 5.000 lira büyük bir zarar degil. Kucumseme adina da algılamayın. Zaman sorununuz yoksa uzunca bekleyin. Al sat yapmayin.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Aslında al sattan ziyade param değerlensin dedim en büyük yanlısı yaptım dün farkına vardım stresi bana fazlasıyla yetti. Insaallah dediginiz gibi olur sagolun.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Grafikleri iyi inceleyin. Yükselen kanalın desteğine kadar dusus geldi. Hatta alt desteğin altına sarktı. Dow abinin grafiğini bakiyorum. 369 a kadar düşüş göründü ve hızla yukarı attı. Saatlik ve günlük grafikler yanıltıcıdır. Al satci değilseniz. Bir sürü grafik siteleri var. Ons inse bile dolar tl yukarı çıktı.

0BeğenmedimŞikayet

Zafer0609 ()

Bist yükselişte görüntü iyi yönde ama sonu patlak şuan olmasada daha sonra altın 390 larıda geçer ytd

Acemıgoldd için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Sizde grafik vs calisiyormusunuz düşüş bitti demissiniz neye dayanarak söylediniz yanlış ablamayin lutfen ogrenmeye çalışıyorum anlamaya çalışıyorum tekrar tsk ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Insaallah cvp verdiginiz için çok cok tşk ederim zaman sıkıntısj yok şuan için evimiz satılmıştı ben bi anlık kapıldım 379lardan 383lerden aldım ve şuan 520gram falan elimde kaldı kendimi yer bitiririm yazıları okuyunca moralim bozuldu yalan degil benim korkum suan ası bulunursa vs. 390lari görmezse tekrar. Balon fiyatlar fek deniyor. Sizce 390lari nekadar sürede görebilir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum