Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (686)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()hımmm. olabilir tabi. neden olmasın. :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hadi inşallah benim gibi sabırın varsa 4çeyrekte satarız inşallah...
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Valla surekli gumus peşinde koşmak istemiyorum altin söyle biraz daha düşsün altin fulleyecrm
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Uzunda taşırsan Altın al daha iyi ytd... Al- sat yapıcaksan biraz parçayla gümüş al- sat hızlı hareketi var işte biliyon. Ben uzuna altın topluyorum vaga ellemem onları...
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Ben 120 den verdim sonra bir 104 109 yaptım şuan full tl deyim bu sefer altin alayım diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen okldan çok oluyo. Dkkat edin srtına hep yedek bişeler koyun. sen neyaptın gümüşü?
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():))) sipor yapa yapa yükseliyo neyapim:)) ... Şka h, issede tio verdim @Altın_Kokusu oda krktu heral kaçtı:))) hem olabilirde ne olurdu yani:))
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Aminn bu okul mahvetti valla kuzumu bu sene
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()24de sonuç çıkacak. Kafa dğıtmaya çalışıyorum vaga. İnşallah iyi olsnlar çok geçmiş olsun:((...
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Afiyet olsun.. çocuk nasil oldu benim kız felaket hasta kac gündür uğraşıyorum
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Şaka yapıyorsun. :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Akıllı uslu oturdum çay içiyorum neyapim:)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Kızzz ne yapıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bende alışknlık brakamıyorum. valla ekmeğinin peşindeyim:)spora başladım sipora:)) 119kilodan 125kiloya çıktım bakalım nasip yarın kaç kilo olacam:)... Bi y, eo incele hocam bende var 42lerkorudukçaki 39lar destek üstü 48__52 sonrasıda var elbet uzun bakanlara ytd... desteklere yanaşırsa bak derim... @Asiii__
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Off deme:)) şişenin daha gidecek çok yolu var gibi
Düzeltme olur da fırsat verirse artık diyeceğim ama verir mi bilinmez düşeni kırdığında zor fırsat veriyor onlar
Bakacağız cazip bişeyler bulmaya
Bu onslar beni çok meşgul etti
Kaçırdığımız güzelliklere bak:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()N, ahlettt glmesin içimizdeki fikirlere:)) sesli gülme:)). Sen burda ons bak senin ş, işeler 50leri aşmışşş:)) @Asiii__ hemde nrelerden nerelerden ah sen ah sen:)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Demek ki baya baya aynı fikirler içindeyiz ne güzel:))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen dirençler geçilmeyince destek istemesi normal:)... Şu 1,2aylık süreçte ne kadar gramalırsam o kar diye bakıyorum. Herkesin bakış açısı ytırımı farklı olabilir fakat ben toplayıp sonra uyuyan olduğumu blirteyim:)) gramaltında tabiki... :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet biraz uygun fiyatlardan toplayalım bari ne yapalım :)
Çok baskılı görünüyor hala bunlar güç toplamak arzusu var sanki.. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bu sefer iyi frlattım :)) alamadım dedin sensiz gitmesin işte:))
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()İyi akşamlar @Asiii__
Tabiki senden icazet alamadı
Şu senin oklar diyorum
Sihirli mi ne :))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyi akşamlar selam:)sana 5044üstü kapanmadan inanmam demiştim Altın da kapanmış :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben fiziki gümüşü tercih etmiyorum
Yüksek mebla altını bile bozarken kuyumcular bazen mırın kırın ediyor.
TL bazında bir şekilde fiyatı artıyor dolar /TL kuru nedeniyle Ons olarak düşüşlerde gram gümüş ve altın olarak düşüşler nispeten daha sınırlı oluyor.
Kötü tarafı fiziksl gümüşün kuyumcu makası daha çok dediğiniz gibi kısa vadelerde zor o nedenle
Altında o kadar değil
Ancak 2030 sonrası için düşünülüyorsa olabilir 2035 e kadar vadesi olanlar için diyebiliriz. ytd
Ama daha iyi yatırımlar var olacaktır o zamana kadar.
Mesela şöyle bakarsak 2021 de 30 dolar olmuştu gümüş ons
2025 itibariyle 30 dolar gördü
Yani 4-5 sene beklemek yerine 2025 30 dolarda gelen hem çok daha kısa sürede kar etti hem de başka yatırımlarda ettiği karıyla geldi.
Her ne kadar TL olarak 5 yılda artan eğilimi olsa da enflasyon vs ezdi
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()ABD bugün tatilde.
O sebeple pek bir hareket beklenmez sağlam bir alım gelmedikçe.
110 için 77 üstü hareket lazım şimdilik kolay görünmüyor biz de izlemedeyiz.
Teşekkürler sana da bol kazançlar dilerim
Kızıloğa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızıloğa ()ABD açılışı ne olur üstatim. Gr da 110 satış koydum gelir mi acaba. Ne önerirsiniz. Takiptesiniz kardeşim. Teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Peki sizden bir konuda daha fikir almak isterim.
Fiziki gümüş alımı hakkında düşüncenizi merak ediyorum. Al–sat arasında kilogram başına yaklaşık 9 bin TL gibi bir makas farkı olduğu için açıkçası cesaret edip alım yapamadım. Ancak birkaç kilogram alıp uzun vadeli olarak değerlendirmek mantıklı olur mu, görüşünüzü paylaşırsanız çok sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Estağfurullah çok teşekkürler sn. Risus_ elimizden geldiğince..
Tecrübe ede ede inş acemi dostlar da kendini yatırım konusunda daha iyi şekilde geliştirirler
En büyük kar budur aslında
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bakalım inş çabuk yetişir de kurbana hazır olur
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Hocam, bilgi ve tecrübelerinizi herkesin anlayabileceği şekilde aktarmanız bu süreçte bizim için son derece değerli.
Yönlendirmeleriniz ve desteğiniz bizlere güven veriyor. Katkılarınız için teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ustam boğada herkes çok başarılıydı haklarını yemeyelim.. özellikle kovalarken :))
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)