Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (732)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Ben like atayım ikinize de
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()boğa tuzağı evet.. :)))
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Mşşallah çok güzel anlatmışssın emeğine sağlık like hakkım kalmadı bunca emeğe teşekkür ederim... @Asiii__ @Azrc kendini ayar la ablam üstüne ekleyeceğim yok verdiğim dirençleri zaten yazdım gerisi sende:))...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Korkmaaa tavan istiyoruz bakim:)) yanındayım arkanda değil:))
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kmmiş o bakim bi ara 4.960üzeri bi önce 5044görelim hele bi önce ora mühim... üstü kalırsa bakalım 5.154 gelir hatta ama kalıcılıkta gün kapanışları vs...
destek 4920__4890 bende ablam.. Adım adım gidenim... @Asiii__
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Grafik güncel yani herhangi bir değişiklik yok pirim aynen devam.
Hala mor alandayız yani önemli olan bugün bu 77 dolar 108 TL yani seviyede kapatsak bile çok güzel yutan boğa olur :) inş diyelim.
Grafikteki alanlar belli o yüzden güncel 81 üzeri sarı alana yani mal boşaltma alanına geçiş Arada dirençler var 79-82 ve 95 ama bunun sonu 107 dolar gibi duruyor
Bugün 77 dolar ve 108 TL civarı kapatmamız öncelikle şart tabiki yoksa mor alanda kalırız yani mal toplama alanı. Görünüm hiç fena durmuyor şu saat itibariyle... ytd @Azrc
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()İnsatngram da eko hoca diye biri var onu izledim Altın ons 4830 üzerinde devam ederse 5100 direnci var diyor ne kadar doğru
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Grafik güncel herhangi bir değişiklik yok pirim aynen devam:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bi 151 TL 107 dolar bandına gidebilir miyiz acaba erken mi olur bilemedim:) bakalım 108 TL ve 77 dolar kırılsın öncelikle inş diyelim:) kırılmazsa hala mor alandayız. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()euro aşağı salıyor, dikkat edilmeli:)ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Tamam beklim ablam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Güncellyelim ona bak hakkat azrc çok güzel kafa karıştırmadan kademe ile başarırsın ablam... @Altın_Kokusu dan rica edelim...
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()O sarı alan mor alan grafiğini gunceler misin baksaydim yani tekrar paylassaydin
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sarı alana taşı bizi sarı alana tek başıma bıraktınız:)) sağolun efenim:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Nasıl gidiyor bence güzel:))
Senin de emeklerine sağlık @Asiii__ hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emeğine sağlık hojjammm:))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Merhaba dostlar.
Günlük hatırlatma,
Alt yorum silsilesi şeklinde ve grafik devam.
Mor alandayız.
YTD
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Harika maşallah diyelim:)
Sarı alanda beklicez bu al sat stratejisi çok makul ama büyük risklere girmeye gerek yok bir sürü enstrüman var sonuçta:) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()1.29dan yarıya ylladım Allah bereket versin:).. dün aldıklarım gümüşte kar yazdı maşallah sarı alanda yer aç mirim:))..
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet dikkat etmemiştim ben de ona baktım aslında aslanlar diyince:))
Mor alanda alınan ufak parçaları sarı alanda boşaltmak güzel bir strateji oldu pirim teşekkür ederim :)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Dün dnya devini yenen işte:)).. Günaydın "g. s "yzmıştım aslında dikkatinden kaçmış. Bkarım durumuna bugün satışlar yaparım ama onda... Tşk ederim ama bu profil sana olmamış hocam bnce daha iyisi olmalı:).. Mor alan senin on numara şmdilik çalıyor:)... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Günaydın bereketli olsun inş okçu hocam:) o hangisi ya ben bulamadım
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Altın_Kokusu siporrr 5'2 almışız hey arslanlar mşllah bkalım yrına etksine:)...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Hatırlatmayı hatırlatma dostlar.
Mor alandayız. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Merhaba dostlar.
Günlük hatırlatma,
Alt yorum silsilesi şeklinde ve grafik devam.
YTD
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()ha bu deniz tasacak"
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ordan ynlarada girerler sanki bi süreden sonra ytd.. Onlarda yeşillendi işte biraz biraz:)... Nasipten ötesi olmuyor banka endeksine dikkat ederek şu sıra üstadım...14050__13.800 ler destek yerlerimiz artık inşallah hisse bazlı takiplerimizle hakettik yüzümüz gülsün inşallah:) @Asiii__
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()kotu gunler geride kaldi asi hanimm
yeterki geminin rotasi dogru yolda olsun
feyk kagit cokk
bist 30 yili olcak sankii
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Farkındayım:). İnşllah blnçosuda güzel glirde gemide gezeriz:)
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()yanliz degilsiniz asi hanim
ayni gemideyizz