Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (686)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Merhaba dostlar.
Günlük hatırlatma,
Alt yorum silsilesi şeklinde ve grafik devam.
Mor alandayız.
YTD
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Harika maşallah diyelim:)
Sarı alanda beklicez bu al sat stratejisi çok makul ama büyük risklere girmeye gerek yok bir sürü enstrüman var sonuçta:) ytd
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()1.29dan yarıya ylladım Allah bereket versin:).. dün aldıklarım gümüşte kar yazdı maşallah sarı alanda yer aç mirim:))..
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet dikkat etmemiştim ben de ona baktım aslında aslanlar diyince:))
Mor alanda alınan ufak parçaları sarı alanda boşaltmak güzel bir strateji oldu pirim teşekkür ederim :)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Dün dnya devini yenen işte:)).. Günaydın "g. s "yzmıştım aslında dikkatinden kaçmış. Bkarım durumuna bugün satışlar yaparım ama onda... Tşk ederim ama bu profil sana olmamış hocam bnce daha iyisi olmalı:).. Mor alan senin on numara şmdilik çalıyor:)... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Günaydın bereketli olsun inş okçu hocam:) o hangisi ya ben bulamadım
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Altın_Kokusu siporrr 5'2 almışız hey arslanlar mşllah bkalım yrına etksine:)...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Hatırlatmayı hatırlatma dostlar.
Mor alandayız. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Merhaba dostlar.
Günlük hatırlatma,
Alt yorum silsilesi şeklinde ve grafik devam.
YTD
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()ha bu deniz tasacak"
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ordan ynlarada girerler sanki bi süreden sonra ytd.. Onlarda yeşillendi işte biraz biraz:)... Nasipten ötesi olmuyor banka endeksine dikkat ederek şu sıra üstadım...14050__13.800 ler destek yerlerimiz artık inşallah hisse bazlı takiplerimizle hakettik yüzümüz gülsün inşallah:) @Asiii__
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()kotu gunler geride kaldi asi hanimm
yeterki geminin rotasi dogru yolda olsun
feyk kagit cokk
bist 30 yili olcak sankii
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Farkındayım:). İnşllah blnçosuda güzel glirde gemide gezeriz:)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()yanliz degilsiniz asi hanim
ayni gemideyizz
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hayırlı akşamlar:) aslında sabrı olana vadesi olana 61kırlımı 7*ler var biliyon... 52 birden aşamaz sankim orda verince 48de onayamı yok destekli arar ona göre bakarız üstadım. hele bi 48üstü dursun da görelim dimi önce:). Sendeki sabra hayranım:)
.. Al- sat sız taşıma huyum yok :((... Bitek fiziki Altın da başaranım bunu...
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()pek nazli bu aralar
kenfileri
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()52 sonra ustatda mi devretcen
asi haninm
hayrli aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Hele canım sen ve 119 kilo nedir:))
Neyse tamam ona bakarız öbür taraflarda
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ahahhahahah rkibim olamayacan topraaammm, toprammm:))... Bende 37tlden beri benimle alverle 52ye kadar benimle anlaşıyoruz onla şimdilik:)
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()O sene bu sene diyeli 2 sene oldu toprağım.. Rakibimiz THYAO.. Yeotk sımsıkı takibimde..1.05 $ ı kırdığı an da portföyde.. Saygı ve sevgiler:)ytd.. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah seni anladın sndım sipor dedim sayfamı oku tekrar yazmim:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Evet sonra anladım severim ben onu anlaşıyoruz kendisiyle... Sağolasın:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet diğeri ne bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben yeotk için dedim ona bak demiştin sanki
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Prdon ilk yazdığım zannettim. Sen diğerini yazmışssın anladım:) @Altın_Kokusu teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()inceliyordum ucuz kalan ne var ne yok biraz:))
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()töbe töbe:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()1.40__1.41mi demek istedin?
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Töbe de töbe:)). 119 anca yarısıyım yahu:)) o g, s spor almıştım oyaw:))@Baba_Vanga_ gaya rakip olduydum karşı takım olarak biliyo o bi maşallah alyım ondan aldımı ola:)... @Asiii__
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Spor iyi gelir zihni de daha dinç tutuyor vücut gibi :)
Hmm baktım ona güzel duruyor düşeni yeni kırmış gibi boğa tuzağı değilse olumlu sinyaller var
Fibo için de güzel destek seviyesinden destek almış gibi aylık tüm zamanlarda
Ama emin olamadım 40-41 üzerinde olumlu 46 yı koparır destek yaparsa aylıkta direnci daha da olumlu
Daha uzun vade için toplanabilir galiba. ytd