Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1513 15:24:20
EUR 51.1887 15:24:20
USD 44.4302 15:24:20
ALTIN ONS $4494.3150 15:24:20

Konu: Gümüş Ons Hareket Alanları (YTD)

Herşey açık ve net.ytd

Yorumlar (686)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 18 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Gümüşü güzel fiyatta satacağız inş ama sarı alanda dirençlerde kademeli istersen risk azaltılabilir:)
Altın toplamak hepsinden güzel oldu:) ytd

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Azrc itekle şunu:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Şükür borsa kapandı oh valla... Nere bakacamı şaştım:)).. Orda gmstr ile yani gümüşleri satmadan kapattık dükkanı.. Dğerleri tvşan bnkta akşamda burayı sardım başıma:)) amin inşallah

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Günlük kapanış olsun güzel olsun:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

77.90dirence dikkat ederek tepki deyiz ama gerçi o full işlem yapmaz sanmam:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sn Vanga üstad 17 Şubat güneş tutulmasını atlatınca bişeyler olacağını biliyordu herhalde sırada 3 Mart ay tutulması var diye yüklenmiş olabilir:))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Balyozu vurdum inşallah gitsin ons rica ederim @Baba_Vanga_ kayboldu kesin para sayma makinesiyle sayıyor:)) dün aldıklarını:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Biz günlük bu hatırlatmaları yapıyoruz ama her zaman ki gibi sayfa ne yapalım hayırlısı nasip @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet ara dirençleri hop diye atlamış oldum asıl majör 84 de belalı bunu nasıl es geçerim eklemen için ayrıca teşekkürler pirim:) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Teşekkür ederim olabildiğince artık @Asiii__ hocam senin altın rakamları da desteklerse bu iş olabilir gibi gibi:) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aman tek kazanın valla onlar para etmiyor bana verme önemli değil:)

Azrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

77 dolar ve 108 TL kalıcı kırılmazsa evet boğa tuzağı olur:) ytd

zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aynen 77.90bende grülen... Sonrası 78.40kırdığında izlemedeyiz:). O seviyeler için 84üzeri kalınmalı önce... 79.80 bel kemği işte... Kalsınki burda 82_84konuşalım sonra ama ki önce... 77.90kırıp 78üstüne yerleşecek mi takip edelim:) @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Ben like atayım ikinize de

1BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

boğa tuzağı evet.. :)))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Mşşallah çok güzel anlatmışssın emeğine sağlık like hakkım kalmadı bunca emeğe teşekkür ederim... @Asiii__ @Azrc kendini ayar la ablam üstüne ekleyeceğim yok verdiğim dirençleri zaten yazdım gerisi sende:))...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Korkmaaa tavan istiyoruz bakim:)) yanındayım arkanda değil:))

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kmmiş o bakim bi ara 4.960üzeri bi önce 5044görelim hele bi önce ora mühim... üstü kalırsa bakalım 5.154 gelir hatta ama kalıcılıkta gün kapanışları vs...

destek 4920__4890 bende ablam.. Adım adım gidenim... @Asiii__

4BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Grafik güncel yani herhangi bir değişiklik yok pirim aynen devam.
Hala mor alandayız yani önemli olan bugün bu 77 dolar 108 TL yani seviyede kapatsak bile çok güzel yutan boğa olur :) inş diyelim.
Grafikteki alanlar belli o yüzden güncel 81 üzeri sarı alana yani mal boşaltma alanına geçiş Arada dirençler var 79-82 ve 95 ama bunun sonu 107 dolar gibi duruyor
Bugün 77 dolar ve 108 TL civarı kapatmamız öncelikle şart tabiki yoksa mor alanda kalırız yani mal toplama alanı. Görünüm hiç fena durmuyor şu saat itibariyle... ytd @Azrc

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

İnsatngram da eko hoca diye biri var onu izledim Altın ons 4830 üzerinde devam ederse 5100 direnci var diyor ne kadar doğru

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Grafik güncel herhangi bir değişiklik yok pirim aynen devam:) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bi 151 TL 107 dolar bandına gidebilir miyiz acaba erken mi olur bilemedim:) bakalım 108 TL ve 77 dolar kırılsın öncelikle inş diyelim:) kırılmazsa hala mor alandayız. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

euro aşağı salıyor, dikkat edilmeli:)ytd..

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Tamam beklim ablam

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Güncellyelim ona bak hakkat azrc çok güzel kafa karıştırmadan kademe ile başarırsın ablam... @Altın_Kokusu dan rica edelim...

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

O sarı alan mor alan grafiğini gunceler misin baksaydim yani tekrar paylassaydin

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sarı alana taşı bizi sarı alana tek başıma bıraktınız:)) sağolun efenim:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Nasıl gidiyor bence güzel:))
Senin de emeklerine sağlık @Asiii__ hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Emeğine sağlık hojjammm:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum