Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1386 23:04:43
EUR 53.1056 23:04:43
USD 46.6103 23:04:43
ALTIN ONS $4089.5500 23:04:43

Konu: Gümüş Ons Hareket Alanları (YTD)

Herşey açık ve net.ytd

Yorumlar (732)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 18 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Heyecan iyidir

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gümüşte hycanı özlemişim ya ysuf :) alsatla taşırım ya duramıyom işte banka iyiymiş:)) onların sçu:)

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aynen güzel kapanır.. Salmalar olsada şuan 76.30üzeri korudukça kısada olumlu tarafız ytd...

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Asi benim gibi sabırsız olamya mı başladın yoksa:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

17 Şubat güneş tutulmasını saldık üstadım 3 Mart idi sanırım ay tutulmasını bekliyoruz artık:)

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

:) ben sarı alanı bekliyorum gelmezse mor alanda parça devam pirim ama güzel seviye buralar kapanış için günlükte, kapanmadan salmazsa sorun yok. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Komşum geldi oturduk sana ne olacak ne olacak burcum karşısına çıkmış paralar içinde :)) dedim vallahi Allah sağlık versinde önce bende meraktayım nerden nasıl kalacam ama inandım hadi inşallah:))...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yüreğim yetmez oraya kadar daha al- sat verir ytd:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Anca kendim uydum işte heral @Altın_Kokusu notuyonuz:)

0BeğenmedimŞikayet

Mert13mert ()

Karsr yerimiz :)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Walla bu defa tutacağım..92 $ karar yerim:)ytd..

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Senden iyi astrolog olur toprağım.. Boğalar paranın Altın da kalacak, Haziran'a kadar:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yürüyüş yap açıl ekrandan uzaklaş sağlık tavsiyesidir:)) görüşmek üzere ben de çıkıyorum

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aynen 78.40dan 110liralardan parça çıkış yaptım... Direnç vriyorsam uyayım demi kendim:)... Desteklerde bakarım alırım gene artık biraz yruldum biraz yrüyüş yapayım sabahtır ekrandydım mirim... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bir insanın yüzünün gülmesi bir dua yerine geçer ve dua da en güzel kar:)

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Tamam anlaşıldı zaten gümüş biraz yükselse önüme bakacağım altına yarısı fiziki yarisi Gram altın olarak hesap da dokunmam onlara

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Azrc altın gene iyi kardeşim üzmez düştükçe al derim... Bilirsin neyse doğruyu yzarım ama bu gümüşte al- sat yapmıyosun. Di, rençler de takip et çıkışlar parçalı olacak şkilde ayar la çıkışlar yap... Bişe almayacaksan bari altında ol Gram altın da... Ev felan alacam diyosan evi denk düşür gümüşünle al ama altın olsun kenarında ytd... @Asiii__ gümüşte alsatsız olmaz ama ki gram altın durumu ondan iyi ytd...

Azrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Ekleme öldu ve bıkere satıs 153 tü ortalama 130 a dusurdım

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Aynen ablam yine çok çok riskli gördüğün yerde beni uyarirsan sevinirim ben zaten yeterince mal toplamisim hiç hocunmam

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

112deyken ons...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ben 112den snra satın yazdım ablam... Oraya kadar tutun yazdım... Ötesine tutun demedim hemde asla aksine sofradan doyan kalksın yazdım:) düne kadarda aldım yazmadım... Buna çok kişi şhittir... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

İnşallah ablam çok mal var bu sefer gözden çıkaracağım teşekkür ederim sizin sayenizde tuttum Abbas abinin emeğini rico nun bir de çok değerli whitc bunların desteği ile tuttum

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sattığın oldumu? :)

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Astroloji diyor hocam bende pek anlamasamda

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sen gayet iyiydin hakkın yenmemeli toparlanacan inşallah kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Anlasıldı :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

78.40tan tamda destek arama 77.90 destek @Azrc anlık takip

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Bende fukaranın umudu diyerekten teknik bilmeyince astrolojiden medet ummaya basladim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bi kişinin duasına yetinenim :).. Aleyküm selam @Degnekci23_ :)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bi ayrı cazibesi:) rica ederim, hep doğruyu söyledin bu düşüncede olan biri kaybetme ihtimali olamaz bencillik yok yardım çok :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum