Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (218)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()27 ye kadar problem yok yukselis kanali bozulmaz 27 hatta alim icin bekleyen balinalar icinde iyi bir nokta olur. Fakat 27 asagisi riskli bolge bende
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Alım tarafında olsam da daha alttan alayım diye 30 dolar ın Altın a düşmesini istemem. İnşallah düşmez 30 dolara kadar esnekliğim var
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Rica ederim insallah olmaz diyim. Suan dusmesini istedigim max seviye 27 dolar dir. Daha asagisi mide bulandirir :)
1BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Teşekkürler alt kademeleri düşünürsek gümüşten iyice soğuruz.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Simdi paylastim onlari oku derim. Dikkatli ol
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Olacak iş mi 31,50 de soluklanır dedik bana mısın demedi 32,50 yi test etti=))
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Terse düşersem satamam geri çekilmelerde toplarım.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Hizli cikis bekledigi mi yazdim emin ol bu cikis da yavasti :)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()20 gün beklediğim kârın 3 te 1 ini sadece bir günde verdi beni bekliyormuş. =))
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Kacta satarsin bu aldigini?
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()asfar 31,77 den ancak alabildim telefon geldi yakalayamadım daha altları belki gelir yine daha aşağıları ben yüzde 40 alım yaptım İnşallah üzmez bilmiyorum.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Satttim dedigin icin iyi yerden yolladin dedim :) ben 31.5 dan once satmazdim suan da da 32.5 cikti ya yine 31.5 da satardim :)
Bazen kar cebe yakisir :)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hayırlı olsun hocam kaçtan aldın ons olarak ytd
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()valla 26-27 seviyeler alım yerimdi 29 ve üzeri gönderdim hatta sen de dedin iyi yerden gönderdin diye ama görüyorsun nerelere geldi. Nasip sağlam gidelim az olsun sağlam olsun kazancımız
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()al diyorsan hemen alayım hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bence emtia risk degildir. Turkiyede dolar gercegi var ons dusse bile dolar cikiyor emtia hep yukseliyor. O yuzdn saglam yerde alip saglam direncte satmak gerekir :)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Emtianın kendisi riskli uzun vade işi ama biz dayanamıyoruz. =)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Risk olmadan para kazanilmaz o yuzden bazen risk almak gerekir :)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Risk haklısın. alttan alıp sattıklarıma sayacam artık ordan mahsup ederim=))
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Aynen oyle kardesim benim icin 31.5 bu tur da tepeydi. Beni yaniltti 32.5 yapti bakalim orasi tepe mi olacak yoksa ana hedefe ulasabilecek mi izleyelim.
fhantasyouh için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Evet malesefki insanlar sabirsiz. 2 ay once sanalda 72.8 benim icin tepedir ve dusus bekliyorum yazdim 73.8 oldu ve 2 aydir dusuyor cikiyor dusuyor cikiyor ama son tepeyi gecemedi. Altcoinler yuzde 50 den fazla dustu. Bu sistem boyle. Cikarken hep cikacak hissettirir. Duserken hep dusecek hissettirir :)
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Hayirlisi olsun diyin umarim terste kalmazsin :)
1BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Fullemeyi düşünüyorum evet kademe alımlarım oldu sabah
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Düşüşü de yükselişi de hemen olsun istiyoruz. Genel olarak çok aceleci sabırsız bir milletiz. :))
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Dediğinden şunu anlıyorum bir sözün vardı tepe görmeden dip belli olmaz diye aynen genelde rasyo ters yapmazsa altin ons düşünce hepsi düşüyor bakalım artık nasibimiz de almak varmı
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bakalim kardesim hepsi ayni zamanlarda dip yapar tepe yapar. Sadece biri fazla duser biri fazla cikar. Nadiren de olsa ters hareket ettikleri olmustur ama genelde hepsi ya duser ya cikar.
Simdilik hepsi cikti bakalim cikislarini nerede bitirip nereye kadar dusurecekler onemli olano
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Seninle de inşallah irtibatta olalım kardeşim özellikle platin alacam gibi çünkü gümüş artık çok pahalandi
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bunun cevabi bu kdar basitse full gumuste olmaniz lazimdi :)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bunun cevabı basit düşüşler devam edecek diye alınmaz yükselişler devam edecek diye de alınır=)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Iste onu diyorum artik risk artti dikkatli olmak lazim sadece cikan cikti arkasindan hayiflanmanin geregi yok