Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0555 17:45:15
EUR 36.4218 17:45:15
USD 34.4818 17:45:15
ALTIN ONS $2666.3850 17:45:15

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
XAGUSD

28.02 üstunde 1..2 hafta daha kalabilirse hedef 33 tur..

33..35 bölgesinde gümüsten vedalaşmak ve beklemek firsat kullamak dogru karar olabilir..

33...26 arasi pembe alanda git gel sürebilir bir kaç sene ..

Yorumlar (218)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@globalkriz bu yazi cesareti olana korku mu veriyor?

ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Banka ismi verince haliyle arkadaşlar tepki gösteriyor. parite si iyi olan iki banka var. Biri katılım bankası öyle diyeyim. TL ile makasi iyi olan banka bilmiyorum.

Esinti_51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esinti_51 ()

Hocam hangi bankayi kullanıyorsunuz

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Hocam belirsizlik yapiyor bence cok al sata bulasma bu bölgede. Yazdigin dipler gelirse 29.5 30.04 arasi al bekle baktin yukari gidiyor sen yine 34 tepesini gecince sat :) 35.23 de bize sattirmazlar belki :)

Mal kitliyorsalar buralarda bir hafta falan kalip haftaya da 34 35 yapar 26 ya cakabilirler :)

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

35.23 yukarıda benim beklentilerden biri ancak şu birkaç gündür ne yapmaya çalıştığını çözmekte ciddi zorlanıyorum. O yüzden alım yapamıyorum. Birçok al sat fırsatı da kaçıyor arada. Mevcut fiyatinin %10 kadarı ölçüsünde gün içinde hareketler yapıyor. Bunun bir kısmını yakalayıp al sat yapabilseydim %5 dolar arttirmis olurdum. Ancak ne yaptığını çözemiyorum bir türlü.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@Diebright suan bende senin gibi dusunuyorum :)

Umarim once 30.04 gelir elinde olmayan alir 34 yerine de FOMO olusmasi icin 35.23 gelir herkes satar kar yapar :)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@asfar beklentim bu şekildeydi yarisini karsiladi yarisini karsilamadi daha :)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bilmem ki maliyeti kurtarmaya çalışıyorsun ama ben kıyamıyorum açıkçası 31,25 in Altın da 4 saatlik kapanışlar görürse gözü aşağıda diye düşünülür ama =)

KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KUD51 ()

Kardeş bunun gideceği yok gözü aşagılarda elimdeki 32 maliyetli gümüşten biraz çıksam mı ki

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

dolar 50 lira olursa 23 ons ta 37 lira yapıyor gram zaten 26 üzerinde kalan gramda hedef 38 lira ama ons bacağıyla gider heralde bu baskı varken

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

O zman da öyleydi fark yok gun gelir ucar gider :))

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

dolar faktöründen kaynaklı bir durum işte ama doları görüyorsun yaprak kıpırdamıyor

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

17 dolar geldiginde basabilirdin :)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

2021 de 17 dolar gumus icin de komik demislerdi :) ben 17 beklerken gumus 3 lira mi olacak dediler. Ons 17 oldugunda dolar 18 tl oldu :)

Burada gumus onsa 30 40dolar olacak yazanlar da gumus tl olarak 13 14 olunca bqk 7 8 lira gumusu los aldirtmadi diye bagirdilar hep :)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Hatta ben evi arabayı bağ bahçe ne varsa satar gümüşe basarım=))

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Gram TL den yola çıksak yanına dolar daki baskıyı koysak 23 dolar gümüşte hayli komik olur=)

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bu turda cikabilecegi max seviye 35.23 oradan yine ya 29.5 ya 30.05 ya da bu 31.6 trend cizgisine düşecek.

Eğer hedef te 48-50 varsa 31.6 asagisina inmez

Eğer 2024 tepesi 35.23 ise ya 26.09 civarina kadar sert düzeltme yapar ( buna birisi yapmaz demesin ona 200 tane bir gunde yuzde 30 luk düzeltme grafigi atarim)

Ya da önce 29.5 civarina düzeltme yapip 1 2 ay 29.5 34 arasinda gezip daha sonra 23 ciblvarina dip yapip yil basinda 27 dolar la yili kapatir :)

32.5 yukari kirilirsa bu mesaj burada kalsin :)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Orasını Allah bilir de en azından aşağı riskleri azaltmaz mı sen ne düşünüyorsun

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kirsa nereye kadar gidecek ki :)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

32,50 yi kırsa o desteklerden eser kalmıcakta bakalım

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Naptın bi günde 30 lara çektin gümüşü Allah korusun 31,60 ı takip edelim bakalım pivotu=)

3BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Gumus icin de destek direncleri paylasayim.

30.8 onemli destek
30.05 bugun ki orta riskli alim yeri
29.5 suan ki yapabileceği max dip seviyesi buranin hemen kirilmasini beklemiyorum en azindan bugun kirilmasini beklemiyorum.

Yukaridaki desteklerden dönüş olmazsa tehlikeli bir süreç başlayabilir. Fakat yukarida yazan orta riskli alim yeri 1 ay icerisinde yine bir kere test eder gibime geliyor.

31.6 pivot bölge
32.5 kirilim yeri
34.02 kanal tepesi
35.23 de yapabileceği max tepe gibi

Cancan28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Çok tşk ediyorum ustam bilgiler için bu rakamlar takip ediyor olacağım ..

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bazen düşüş bekleyince insanlari tedirgin etmemek için pek birsey yazmiyorum. Çunku olumsuz yorumlar insanlari panikletebilir. Yanlis islem yaptirabilir.

Altin ons icin dun grafik paylastim dusus bekliyorum gece biraz dusdu ama cokta istedigim gibi bir dusus olmadi. Spek bu dususe tamam deyip 2450 yi yukari kirabilir mi bilmiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardeşim ben suan ki yukari haraketleri yem olarak görüyorum. Hacim li yukselis yapamazsa asagi inmeli.

Bugun için belki 30 dolar gelirse alim yapilmali cuma gunu 31.5 uzerinde kalirsa haftaya 34 ya da 35.23 beklenmeli.

31.5 asagisi bende önemli nokta.

Abd acilisi ile 32.1 ile 32.3 arasindan asagi suzulurse 30.05 civarina bir dusus olabilir. Bu son yazdigim olursa risk alinabilir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Artık yukardan alıp beklemek istemiyorum o yüzden cesaret edip alamadım bir turlu yardimlarinizi desteklerinizi bekleriz

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Slm ustam baya başarılı yorumlar yaptın bu saatten sonra herkes yanilabilir ama bizleri ara ara bilgilendirir isen seviniriz iyi calismalar

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardeşim suan gördüğüm olay pandemi tepesi gibi. Altin 2070 yapti sonra 2000 üzerinde oyalandi gumusu de yanina cekip çakildi.

Şuan da da buradan 35.23 gelirse güzel bir çakilma gelebilir gibi duruyor :) yok önce geri çekilip sonra çikarsalar. Altin da bir ralli daha bekliyorum 2700 2800 civarina gumus nerede durur ona o zaman bakariz :))

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Bu kadar konuşmacı varken sanmıyorum o kadar gideceğini. Konuşmacılar güvercine baglarsa iş değişir)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Valla bilemedim kardesim ama tepelerdeyiz olaki bir sert yukari yapip asagi inebilir ama her halukarda bir kere saglam duzeltme gelecek :)

Isin kotusu 35.23 yapip gelmez insallah

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum