Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 22:30:41
EUR 36.2369 22:30:41
USD 34.4940 22:30:41
ALTIN ONS $2670.9750 22:30:41

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
XAGUSD

28.02 üstunde 1..2 hafta daha kalabilirse hedef 33 tur..

33..35 bölgesinde gümüsten vedalaşmak ve beklemek firsat kullamak dogru karar olabilir..

33...26 arasi pembe alanda git gel sürebilir bir kaç sene ..

Yorumlar (218)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Bu hafta full konuşmacı var. Hepsi güvercin mi konuşacak? YTD

ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Alım fırsatı doğar şu durumda düşüşlerde de çıkışlarda da kalıcı olamıyor bi ileri bi geri=)

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

26 lardan ben de aldım ama 30 ların geleceğine de zor diyorduk biliyorsun aşama aşama gelir bence 30 korunsun yeter

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Valla hocam cuma günü 30.50den gönderdim kimse bu kadar yükseleceğini tahmin etmedi rasyo işi bozdu. yarin yâda diğer günler rasyo yükselişe geçerse gümüş ons düşer

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam burada kimseye inanmayacaksınız en son size 26 onsdan alın demiştim benim elimde emanet arkadaşın dolar ları vardı full 26dan aldım yukarıdan sattım. yok şuraya gelecek yok buraya hikâye bir çoğu 35 ons geliyor yazdılar her gün 2 dolar yükselişe geçmesi için bir neden yok. suan için rasyodan kaynaklı bir yükseliş var

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

sıkıntı da orda ya ben 29 lu seviyelerden full sattım elimde 32,30 dan satacak gümüş yoktu bugün geri çekilmelerde alım yaptım sen benden daha iyi seviyede göndermişsin

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Akşam 32.30dan satacaktin alttan alirdin bence ortalama düşürmeye calis

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam ben fibadan dolar yada euro ile al sat yapıyorum TL için nkolay kullanıyorum

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Geliyor galiba =))

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam benim rakamlar çok yüksek olduğu için kazancı iyi oldu bu sefer biraz erken çıktım 30.50 ons dan bakalım tekrardan gelirse Full yapmak

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bereketli olsun sabırlıymışsın evet belli olmuyor

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam bugün 31 ons yakaladım ama almaktan korktum daha aşağıya gelir dedim olmadı nasip kısmet ben 20 dolar dan beri tutuyordum.30.50denn heosini çıktım

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

O seviyeleri kimse yakalayamadı bence ben de en düşük kademem 31,17 en yüksek kademem 31,77 ydi bugün 6 kademe yaptım bu iki arada nasip dip tepe yakalamak zor

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam bende 10 tane banka uygulaması var şuan için FIBA iyi bayramda bile işlem yapmak da sıkıntı yok. kuveytde 50bin limit koyuyor

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

şimdi full ordayım yani onlarda makas açıyor tabi mesai saatlerinden sonra

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam bugün 31ons Altın da işlem yaptı ben almaktan korktum yarın düşerse alırım. full dolar olduğu halde çok oynak oluyor bugün

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

fibo takibi yapıyordum 31,80 üzeri kaldıkça daha yolu var diye satamıyorum yerine koyamıyorum çünkü

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam günde 2dolar yükselttip 2 dolar düşüren bu düzen için çok şey demiyorum herkesin risk algısı çok farklı yarın düşerse çok üzülme bence bu ortamda kademe girip satmak en iyisi bugün akşam aldıklarını yüksekten satmak mümkün du

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Dedigim sekilde gidisat olursa orta uzun vadede var.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Rica ederim ne demek

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

İnsalh çok sagolun baya yordum sızı ?

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bu hedefler gelir dimi orta uzun vade er ya da geç düzeltme alsa da

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Ay hadı insalh bu bölgeler gelme ıhtımalı varsa ful alıcm ne zaman gelır pekı neyı beklıyım

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Altin ons grafigine gore vermesi gerekiyor. 2450 yi duzeltmesiz gecme olasiligi yuzde 10, düzeltme gelme olasiligi yuzde 90 :)

Duzeltmesiz giderse uzun aradan sonra fake yemis olacagim.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Evet gecen grafik atmistim 2450 uzeri hafta kapanisi yapmaya baslarsa 2700 2800 hedefleri var altinin. Gumuste artik arada bir nokta da durur mu yoksa direk canak tamamlamak icin 50 ye dogru gider mi onu o zmaan izlememiz lazim.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Şuan altin icin 2360 2350 kirilim bolgesi
Gumua icin 29.95 kirilim bolgesi

Altinin durumuna gore bakariz fakat beklediğim düzeltme genel duzeltme olacaksa eğer. Asagidaki gibi olmali

Altin icin 2150
Gümüs icin 27.2
Rasyo 79

Gelirse bu değerler duruma bakariz. Genel düzeltme olmadan cikarsa bugun ki kisa duzeltmeyi kacirdik gibi duruyor.

turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

altını n 2450 üserine atması çok önemli o zaman atarsa gümüş 35,23 ü de deler geçer desene 37 ye ralli yapar

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Anldım, takıpdeteyım insalh fırsat verırse

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Rasyo hedef 64 kirilirsa 50 ler

Altinin dustugu yerde gumus sadece itaat eder. Altin duserken gumus cikmaz merak etme :)

Altin dusmezse gumus cikabilir. Yani atiyorum altin 2400 2450 arasinda takilip gumus 35.23 yaaprsa fake gelmis olacagiz :)

0BeğenmedimŞikayet

turkuazdeniz ()

@ILosAnarquistaI bu düzeltme kaça kadar olur sizce?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum