Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (218)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bu hafta full konuşmacı var. Hepsi güvercin mi konuşacak? YTD
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Alım fırsatı doğar şu durumda düşüşlerde de çıkışlarda da kalıcı olamıyor bi ileri bi geri=)
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()26 lardan ben de aldım ama 30 ların geleceğine de zor diyorduk biliyorsun aşama aşama gelir bence 30 korunsun yeter
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Valla hocam cuma günü 30.50den gönderdim kimse bu kadar yükseleceğini tahmin etmedi rasyo işi bozdu. yarin yâda diğer günler rasyo yükselişe geçerse gümüş ons düşer
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam burada kimseye inanmayacaksınız en son size 26 onsdan alın demiştim benim elimde emanet arkadaşın dolar ları vardı full 26dan aldım yukarıdan sattım. yok şuraya gelecek yok buraya hikâye bir çoğu 35 ons geliyor yazdılar her gün 2 dolar yükselişe geçmesi için bir neden yok. suan için rasyodan kaynaklı bir yükseliş var
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()sıkıntı da orda ya ben 29 lu seviyelerden full sattım elimde 32,30 dan satacak gümüş yoktu bugün geri çekilmelerde alım yaptım sen benden daha iyi seviyede göndermişsin
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Akşam 32.30dan satacaktin alttan alirdin bence ortalama düşürmeye calis
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam ben fibadan dolar yada euro ile al sat yapıyorum TL için nkolay kullanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Geliyor galiba =))
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam benim rakamlar çok yüksek olduğu için kazancı iyi oldu bu sefer biraz erken çıktım 30.50 ons dan bakalım tekrardan gelirse Full yapmak
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bereketli olsun sabırlıymışsın evet belli olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bugün 31 ons yakaladım ama almaktan korktum daha aşağıya gelir dedim olmadı nasip kısmet ben 20 dolar dan beri tutuyordum.30.50denn heosini çıktım
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()O seviyeleri kimse yakalayamadı bence ben de en düşük kademem 31,17 en yüksek kademem 31,77 ydi bugün 6 kademe yaptım bu iki arada nasip dip tepe yakalamak zor
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bende 10 tane banka uygulaması var şuan için FIBA iyi bayramda bile işlem yapmak da sıkıntı yok. kuveytde 50bin limit koyuyor
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()şimdi full ordayım yani onlarda makas açıyor tabi mesai saatlerinden sonra
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bugün 31ons Altın da işlem yaptı ben almaktan korktum yarın düşerse alırım. full dolar olduğu halde çok oynak oluyor bugün
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()fibo takibi yapıyordum 31,80 üzeri kaldıkça daha yolu var diye satamıyorum yerine koyamıyorum çünkü
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam günde 2dolar yükselttip 2 dolar düşüren bu düzen için çok şey demiyorum herkesin risk algısı çok farklı yarın düşerse çok üzülme bence bu ortamda kademe girip satmak en iyisi bugün akşam aldıklarını yüksekten satmak mümkün du
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Dedigim sekilde gidisat olursa orta uzun vadede var.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Rica ederim ne demek
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()İnsalh çok sagolun baya yordum sızı ?
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bu hedefler gelir dimi orta uzun vade er ya da geç düzeltme alsa da
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ay hadı insalh bu bölgeler gelme ıhtımalı varsa ful alıcm ne zaman gelır pekı neyı beklıyım
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Altin ons grafigine gore vermesi gerekiyor. 2450 yi duzeltmesiz gecme olasiligi yuzde 10, düzeltme gelme olasiligi yuzde 90 :)
Duzeltmesiz giderse uzun aradan sonra fake yemis olacagim.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Evet gecen grafik atmistim 2450 uzeri hafta kapanisi yapmaya baslarsa 2700 2800 hedefleri var altinin. Gumuste artik arada bir nokta da durur mu yoksa direk canak tamamlamak icin 50 ye dogru gider mi onu o zmaan izlememiz lazim.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Şuan altin icin 2360 2350 kirilim bolgesi
Gumua icin 29.95 kirilim bolgesi
Altinin durumuna gore bakariz fakat beklediğim düzeltme genel duzeltme olacaksa eğer. Asagidaki gibi olmali
Altin icin 2150
Gümüs icin 27.2
Rasyo 79
Gelirse bu değerler duruma bakariz. Genel düzeltme olmadan cikarsa bugun ki kisa duzeltmeyi kacirdik gibi duruyor.
turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()altını n 2450 üserine atması çok önemli o zaman atarsa gümüş 35,23 ü de deler geçer desene 37 ye ralli yapar
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım, takıpdeteyım insalh fırsat verırse
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Rasyo hedef 64 kirilirsa 50 ler
Altinin dustugu yerde gumus sadece itaat eder. Altin duserken gumus cikmaz merak etme :)
Altin dusmezse gumus cikabilir. Yani atiyorum altin 2400 2450 arasinda takilip gumus 35.23 yaaprsa fake gelmis olacagiz :)
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@ILosAnarquistaI bu düzeltme kaça kadar olur sizce?