Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (218)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Şeytan diyor az burdan da al :)
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Aynen bu sefer satmayalım desteklerden ekleyelim. 29, -30 bölgesi yukarı kırılmış artık bekleyenler beklesin bakalım şans
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gam ()Aminn inş.
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bakalim suan dususler yukselis için olumlu duruyor sadece 1 dakikalik grafik olumsuz eger 3 dakikalik grafikte olumsuza donerse sirayla 5 15 ve 1 saatlik grafikleri olumsuza cevirmeye calisacak.
Suanki dususler alim icin firsat gibi duruyor ama fake olma ihtimali var
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()34 gelmeden satmayalım kardeş :)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Eyvallah kardeşim sagolasin. Allah utandirmasin diyelim
Gam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Etiket yapmam ama aldik falan diye bilgi veririm burada.
Eğer risk severseniz 29.95 ile 30.8 arasi deneme alimi yapilabilir. Cunku dusu hizi yukselmek icin dustugunu soyluyor ama tehlikesi şu şekilde atiyorum 30 geldi 30.87 gecemedi tekrar 30 a inip bu defa kirabilir gibi. Yani yukselisler tepkide kalabilir
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()İnşallah yerine diplerden koyarlar
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım pekı alım yaptırırken banada yazarsanız
0BeğenmedimŞikayet
Gam ()Ins. tersde kalirsakda sizi suclamam asla siz gelecegi bilemezsinzi ellinzden geleni yapiyorsnz karar bize ait
1BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bana göre her geri çekilme alım fırsatı bakalım kısmet
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Insallah kardesim bu defa da guzel yerden almak nasip olur :)
Bende senin gibi kardeslerim icin paylasim yapiyorum. Umarim yanilmam ve hic bir zamanda sizi ters islem de birakmam diyim.
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ben 31.43 seviyesinde dostlara satin dedim :) buradan alana alma demem ama dahaca arkadaslarima sattiklarini aldirmadim :)
0BeğenmedimŞikayet
Gam ()Faydali oluyor allah razi olsun tekrar siz kendi fikrinizi soyluyorsunuz bizler karar veriyoruz ben hic anlamm grafikden sizin sayenizde guzel yerden satmak kismet oldu
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım, pekı teskur ler buralardan alım olurmu terse kalırmıyım
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Eyvallah kardeşim gördügum anladim kadariyla bilgi vermeye calisiyorum. Ibsallah faydali olur sizlere
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ben hic bir urune yatirim yapmiyorum :) yatirim yok yani
0BeğenmedimŞikayet
Gam ()Full dolar da bekliyorum alim icin sizin düşünceleriniz onemli bizim için allah razi olsun yorumluyorsunuz bilgi veriyorsnz
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Sen zaten alım yapmıyorsun galiba gümüşün yok bildiğim kadarıyla
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ben fullemem ama gelebilir :) biraz daha izlemek gerekir :)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Orası fulleme yeri olur muhtemelen gelir mi ki=))
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Aynen kardeş
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Eğer gelirse bugun 29.95 de bir bir tur deneme alimi yapilabilir.
Gelirde sert kirilirsa alinan mal terste kalir ona gore almak gerekir
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Vaav bu süper bekleriz ne işimiz var 36 dolar görmeden satmak yok artık nereye kadar düşerse düşsün =)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Evet kanal bozulmamis olacak. Hatta 25.77 asagisina inmedigi surece de 36 dolar tobo hedefi devam ediyor olacak.
27 kirilirsa bu defa 26 dolar tutamaz diye yazmadim o kismi
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Yok sadece teknikteki fiyat bu jeopolitik falan ben pwk bilmem :)
Gelir mi kismina gelirsek ihtimali var ama once yukaridaki desteklerin kirilmasi lazim ki oyle gelir yada gelmez diyelim
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Altinla gumus salarsa dirence kadar gidemez. Ama altin gumus dusmezse 1130 kirabilirse 1190 1200 yakabilir.
Fakat dusus senaryosu daha olasi sadece ytd
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Abi platin tepe yaptimi sanırım daha dirence gitmedi. dusus olurmu buralardan yoksa 1130 lari gorurmuyz
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Anladım 27 üzerinde kaldıkça yön yukarı o zaman güzel
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()27 teker gelırmı bu jeopolitik tıskden dolayımı bu fıyatta