Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:36:10
EUR 36.2009 04:36:10
USD 34.5320 04:36:10
ALTIN ONS $2677.9750 04:36:10

Konu: Ne yapmak lazım?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
@Fani_Kul

Kardeşim söylenecek çok şey var ama söyleyemiyoruz. Sayfaya çıkan analizler de zaten panik sohbetlerle dakikada kaybolup gidiyor.
Lütfen analiz sahipleri ne yapmak lazım bunu da yazsın analizlerinin tersi olduğunda gidip iş tersine dönünce ben dediydim demesinler. Saygılar.

Yorumlar (198)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 7 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Selamünaleyküm ustam
Sabahın ve günün en güzeli, en hayırlısı ve en bereketlisi senin ve dostlarının üzerine olsun

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Düdük gibi bir ses diyor ki onslar rasyoya göre hareket etmez !?

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Eyvallah hocam hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Olabilir ama bir süre daha manipülasyona devam ederler diye düşünüyorum. Onun için iki ay daha beklemek gerektiğini düşünüyorum. Şu an bir şey söylemek için erken.
Ancak köşeye sıkışmışlar gibi görünüyor gümüşte güzel günler çok uzak değil kanaatindeyim. Daha önce yanıldığım gibi gene yanılabilirim. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

22 ler görünür sizin nazarınızda

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gene içim el vermedi daha önce yaptıklarının aynısını yapıyorlar sayfayı uyarmak istedim.

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Like lar verildi emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Doğru alttan toplananların bir kısmının kara dönüştürülmesi gerekiyor ben de öyle düşündüm ve birazını çıktım. Erken çıkış yaptım beklemedeyim. Çoğunu da elimde tutuyorum. Ben de hep çift taraflı pozisyon alıyorum.
Bundan önceki dolar la birlikte yükselişte ise aynı şekilde çıkışlar yapıp yukarı gittiğini gördükçe daha fazla girip gene bir kısmını çıktım aşağı dönünce de aynı düştükçe al sat yaparak çıkışa devam ettim. Hem ortalama düşürdüm hem de elimdeki oranı artırdım.
Düşse de çıksa da fark etmiyor doğru kademe ve parçalı işlem kazandırıyor.
Tabi yükselirken kazanmak düşerken kazanmaya göre çok daha zor ve stresli oluyor. Ytd.

Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Gırdali
Tabi ondan önce 21 dolar seviyesini geçmesi gerekiyor düşüş ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Kısa vadede yükselişten bahsetmek için şu an erken. Ytd.

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Uzun vadeden baktığımızda evet yükseliş trendi devam ediyor.
Ancak yapmaya çalışılan psikolojik olarak yıpratmak ve hataya zorlamak bu şekilde serveti yukarı aktararak diğer tarafı fakirleştirmek.
Alınacak yerde aldırmamak satılacak yerde de sattırmamak.
Şu anki strateji bu psilolojik yıpratmayı kırabilmek için stop koyarak bir küçük miktarlarda kademeli alım ve sadece TL artırma stratejisi olabilir.
Bir aydır yaptığımız uygulamanın benzeri.
Maalesef küçük miktarlarda işlem yaptığımı ve 30 denemeden sonra işlem yapmaya başlayacağımı ısrarla yazdığım halde bazı arkadaşlar sabretmedi yüksek oranda gümüş çıktığını eklinde dolar la kaldığını yazdılar.
Burada hedef psikolojik olarak ayakta kalmak önce kendimizi kazanmak. Para her türlü de kazanılır.
Yükseliş trendi bozulmadı 27,2 kırılması gerekmiyor demişsiniz o da doğru.
27,2 önceki tepeyi kırması için il basamak yani

Ben şu ana kadar normal şartlarda genellikle 0,236 kırıldığı zaman geri çekilmeler olsa da 0,386 ya kadar gidebildiğini gördüm.
1972 den beri süregelen baskıdan kurtulup gerçek manada bir çıkış ise 0,786 seviyesini kırıp yukarı doğru uzaklaşması ile mümkün.
Aksi takdirde daha önce gördüğümüz tablo değişmez aynı durumları tekrar yaşayabiliriz. Belki de gerçek değerini görmeye ömrümüz bile yetmeyecek iki yöne de tedbirli olmakta fayda var derim.
Ben iki senedir elimdekinin çoğuna sahip çıkıp bir bölümüyle de işlem yapıyorum ytd.

Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Elinize sağlık.
Gümüş ons da şuan yükseliş başladı demek için çok erken. Grafikte gösterdiğiniz gibi, gümüş ons düşen kanal içerisinde yoluna devam ediyor. Günlük ve haftalık grafiklerde yükselen kanal oluşumu olmadı, kısa süreli EMA'lar uzun olanları henüz yukarıya doğru kesmiş değil. Belirttiğim durumlar değişmediği müddetçe, görülen yükselişi, hızlı düşüşün düzeltmesi olarak değerlendiririm. Şuan ne yapmak lazım kısmına gelince... Bu yükselişin düzeltme veya boğa tuzağı olma ihtimali var. Bu durumda 18 ve 19'dan alınanların bir kısmı kâr amaçlı satılabilir. Böylece düşüş devam ederse, alttan alım şansı elde edilmiş olur. Yükseliş devam ederse, kalanla yola devam edilir ve trendi kırıp kuramayacağı beklenebilir. Böylece çift taraflı pozisyon alınmış olur

0BeğenmedimŞikayet

BLindGuardiaN ()

Merhaba iyi akşamlar
İzleyebilir misiniz Reşat bey beni neden engellemiş
Elçiye zeval olmaz.

Fani_Kul için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Fani_Kul ()

Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık @REŞAT12 hocam Allah razı olsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum