Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (198)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt iki yorum gene sayfaya düşmedi değil mi?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
@Abik @EBU_MAŞER_EL_BEHLİ kardeşim ne dediğinizi anlayamadım biraz daha açıklar mısınız ?
Orada da enflasyon var 9 TL den dolar alıp bekleyenler şimdi karda mı ? Size de bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Teşekkürler ustam
Elleriniz dert görmesin
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Siz zaten fazla çıkış yapmıştınız ama olabilir. İsterseniz yukarı doğru azar azar çıkışa devam edesiniz hangi parçada geri dönerse de kademeli olarak bedava dolar larınızı toplarsınız.
Ben bekliyorum. Gümüş bu ne yapacağı belli olmaz. Karar sizin. Ytd.
Abik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CanŞenliği ()Hocam mrb. Yanlış hatırlamıyorsam sizin dolar endeks yorum ve analizleriniz oluyordu. Elinizde çalışmanız varsa rica etsem paylaşırmısınız. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Eğer risk aşağıya doğru ise biraz daha dolar a parite yapmak daha iyi olmaz mıydı?
Zararı da çabuk kapatır
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Girdiği gibi birazını da kar gördükçe parçalı parite yle mesai saati dolmadan da birazını TL ye geçen zarar etmez diye düşünüyorum alt yorum. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Çünkü herkesin nasibi farklidir
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kaç dan girdin hocam. Belki sana uyarız.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Insallah siz kzanırsınz tüm sitedeki arkadaşlar kazansın bazen etkılenme olup ucuzdan alamama yada fıatlı ıken satamama durumları sozlonusu olabılıyor ama pıyasa zaten rısklı. kar al zarar durdur ana prensıp olmalı. hıcbısey hep düşmez yada hep Çıkmazı muhakkak destek alımları yada kar satışları olacaktır pıyasa ıle aynı yön kazandırır ters yönde kalmak kaybettırır
Combative_woman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Inş bereketli olur
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben gümüşü full satıp kar aldım sımdı de platıne gırdım hayırlısı tekrar gumuste gözüm var
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ustam TL ni bir yılda beş kat artırsan yeter bence hırs kaybettirir.
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Aynen şimdi satış için bekliyorum ins
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()En ıyısı 2-3 kademe
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Ayniyiz :) sevincim de üzüntüm de büyük oluyor, daha yeni yeni bölmeye başladım ama satarken yine ful satiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Hayırlı olsun her yiğidin yoğurt yiyici farklıdır ben de hep full alır satarım yanlış olduğuna inansam da
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İşlem yapacak kadar dolar ı tutuyorum. Ama benim için öncelik TL artırmak doların daha önceki geri çekilmelerinde hep yukarıdan çıktığımı alttan topladım. 12,50 üzerinde çıkışım var.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Islemlerını parıte ile yaparsan daha ıyı diğer türlü kazandığını zannettıgın para TL değer kaybıyla düşerek eşitleniyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim taktik az kazan hep kazan kar görünce de az çok demem yarısını çıkar ortalamasını düşürürüm inşaallah. En az % 95 tutturduğum halde şimdiye kadar hiç full işlem yapmadım.
Bekledikçe para enflasyon karşısında eriyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Deneme amaçlı dedın de ben de deneme amaçlı ruble almıştım senın gıbı az miktarda keske çok alsaydım yüzde 50 den fazla prım yaptı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hedefi 9 ay 3 yıl içerisinde El işareti ve üstü olarak görüyorum. Çok kısa vade için ise aşağı risk devam ediyor. 29,25888 den dolar dan platine az miktarda geçiş yaptım. Alt yorumda rakamı hatalı yazmışım. Ytd
@Yılmaz34 @Abik
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()9 ay üç sene gibi bir vadesi olan içim gümüşe buran parça girilebileceğini düşünüyorum.
Hedefi grafikte el işareti le gösterdim. Daha önce yanıldığım gibi gene yanılabilirim Ytd.
Çok kısa vade de ise aşağı riskler devam ediyor.
@Yılmaz34 deneme amaçlı az miktarda 29,5888 den dolar ı platine geçtim bedava dolar alamazsam stop yaparsanız ben de sizinle birlikte 1/2 stop yapabilirim.
@Abik
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Önemli değil
Elçiye zeval olmaz
asenagümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yoruma daha fazla dl bekliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Abik ()@asenagümüş arkadaşımız sizin yorumlarınızı göremediğini
Sizin onu bilmeyerek engellediğinizi ve engelli kaldırmanızı rica ediyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yok bir yakınıma verdiğim para geri dönecek. O zaman elimdeki gümüş oranı çok düşük kalacağı için şu ana kadar olan miktarın 10 katına kadar alım yapmam lazım.
Kısa ve orta vade hedefim ( 9 ay 3 sene )ise grafikte elle gösterdiğim alan ve üzeri iki ay daha bekleteceğini daha sonra yukarı döneceğini düşünüyorum.
Bu gün grafik paylaştım sayfamdan bakabilirsiniz.
@Abik hiç bir hesaba gerek yok ben cuma günü dolar dan yene geçiş yaptım sonrasında aynı doları yazdım yen arttı Aynı yeni yazdım bu sefer dolara geçtim hem dolar hem yen attı.
Aynı çıktığın miktarı giriyorsun diğer tarafta kalan bedava oluyor.
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()@asenagümüş yorumlarını göremiyormuş engel varsa kaldırabılrsın benden rıca ettı bana müsade herkese bol kazanç
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()@REŞAT12 yani ustam ons×dolar÷31.1 eşettir gram tl bunu biliyorum ama diğerini nasıl oluyor bilmiyorum
Kuveytturk te şimdi 0.6503 -0.6513 bu nasıl hesaplanır