Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (639)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bilmukabele dostum
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Mantıklı dostum eline sağlık
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn periyot bendeki son 18.36 c2 ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn los bence süre kısa ve dönüşteki hedef 18.36 bir önceki taban 23. xx şimdiki 21. xx dersek ve tavan 28.34 oluşacak 26. xx dersek sonraki taban 18.36 ile 20.53 arasındaki bir noktaya tekabül eder fikri olarak ytd
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Güney hedefi 20.5 son mu sende?
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bende max seviye 26.08 hocam oralardan 22.1 22.8 civari gelip sonra 37 ustune tabi bunu en az 6 12 aylik surede bekliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn los 37. xx hedefli olabilmesi için güney hedefi bitirme şartı vardı bir önceki penetrasyonda güney hedefi bitiremeyip tüm teklif alanının 28. xx de kalışına sebep oldu şimdi 21.34 ün üstünden teklif alanı oluşturursa max teklif alanı 26.43 ile sınırlı olacagını düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@Varabey hocam bu grafikteki gibi mi teori2 37 kismi. once dusus sonra yukselis sekli. sayilar benzer mi sizle
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@Yusuf_Dagdeviren buda beklentim.
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()@Gzdee.. Ortimim rahat ol.. Ama Onsla, ama $/TL ile Gramlar bir yere gidecektir.. Daha filmin fragmanındayız.. İyi tatiller.. YTD..
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()ortımım ya aa, konustuk ama hemen o gun bugun demedık hatta 6.50 gelme olsalığı vardı orda yaparız dıe dusunmustum
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Kasıtlı yapıldı diye düşünüyorum.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Çok haklısınız
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Burda en büyük haksızlığı Los hocama yaptılar. O insanları uyardıkça her defasında yıldızlarını kötüye kullanan kişiler vicdanlari sızlamadan onu şikayet edip siteden uzaklaştırdılar.
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Düşecek diyenleri taşlayıp, yükselecek diyenleri lake'layanlar burda mı?
Pişmanlar mı?
Ne düşünüyorlar?
5, xx'ler daha gelmedi vs..
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Daha fazla ekrana bakamadım.
Ben demiştimciler çıktı mı?
Bi profillerine baksaydım doğruysa takibe geçseydim.
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Bir de losun 20 onsu gelirse eyvah!
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()@Gzdee.. Ekranını kapatmadan o arbitrajı yazdım sana ve tercihi sana bıraktım.. Her yazılan kayıtlı ortimim.. Emanetler hesabında.. İyi geceler..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()sağol ortımım ama gonlumden gecen olmuyor kı, ben ekran kapattığımda sen euroya gecmıssın ıyıde etmıssın
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()@Gzdee.. Mesaj alındı.. Zaten artık yazacak bir şey kalmadı ortimim.. Umarım her şey gönlünce olur.. İyi tatiller ortimim..
0BeğenmedimŞikayet
Karakule43 ()Faiz artınca dolar yükselmez aksine düşer abicim eğer faiz indirimine gidilirse o zaman 9.50 10 seviyeleri görülür dolarda
Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()ortım tatılım zaten zehır oldu bırde boyle yazma lutfen
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()@NİLSUDE buyur alt yorumlar... doğru anlamışım
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam onun için bitacchu yazdım. Bu sayfada gümüş düşebilir diyenlere saldırdıkları gibi orada da saldırıyorlar. Biz de artık düşebilir yazmıyoruz :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Benim anladığım san al para:)
Hatta bununla ilgili Çelik hocaya yazdım onlar zaten yerin dibine girmedi mi diye?
Yorumum direk sayfalarına düşünce tepki aldım, sustum:))
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()sen zaten fuldün zararkesmöi yaptın
Karadüzen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Abi yorumların düşmüyor bildirim olarak profilden baktım
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Hiç deme abi sabah al sat fırsatı kaçırdık.
0BeğenmedimŞikayet
muratım ()eyvallah kardeşim.. anladım demek istediğini