Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (639)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@GokhaN_ist bak bu da siz 30 dolar ustune rakamlar yazarken 17 dolar hedefi verdigim sonra 36 hedefi verdigim grafikler. Az bakda beynin calissin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@LostPassengerr buna benzer birsey ne basi var ne sag omuzu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@HÜMANİST_ al böyle iki tane grafik at sonra kendini öv
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Ben aslında en az 1 dolar lık hareketleri yakalamaya çalışıyorum aralardaki yazdıklarım grafiğin nasıl işlediğini anlık yazmalarımdan ibaret o kısımları atlarsak olur aslında her detayı yazınca yorum kalabalığı oluyor hareketin dibinde birde sonunda yazsam olur meselâ senin 22 de alınca aldım 26 satacam deyince 26 da gelip sattım demen ve arada yazmaman gibi senin tabirine göre diyorum. :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bundan önce yaptığım yorumda konuyu özetledim sende bu yorumda anlatmışsın zaten onada cevap gibi oldu diyelim anlaşalım :) ama hareket olsada sen yazmaman lazım sen 26 da gel bence :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyv kerim kardesim haklisin bazen fazla goygoy yapiyoruz :)
Şimdi sen söyle 4 saat ayni yerde duran emtia sayfasinda baska ne yapalim ki :) hareket yok ekrana bakiyoruz hareket olacak mi diye olmuyor bizde can sıkıntısı sohbet ediyoruz :)
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Benim işim gümüş takibi yapmak seninlede konuşurum ama hal hatır bir yere kadar olur gerisi boş yorum olur insanlar onada kızar ve nitekim arada yazan oluyor bu sayfada goy goy çok oluyor diye :) bana gümüş yorumun çok diyen sanada goy goy yapıyorsun diyor :) bence goy goy yapmaktan iyidir gümüş için çok yorum yapmak ama daha az olsa iyi olur biraz fazla emek harcıyorum o konuda haklısın.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dediğim gibi hepsi tercih meselesi. Senin yaptığın gibi yapanların daha öncede yazdım uzun süre burada teknik yorum yapmalarına gerek yok neden çünkü zaten dipte aldığında yazarsın ve tepe noktası da diyelim 26 dedin orada satacam dedin oraya kadar yazıp etmenin bir anlamı olmaz o halde yani tepede gelirsin ben dipte aldım uzun süre bekledim geldim şimdi tepede satıyorum bunuda yazıyorum dersin olay biter aralardaki hareketleri takip etmeyen için olay budur eden etsin dersin sen kenarda beklersin onun dışında sohbet edersin ancak selam hal hatır vs :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben aslinda takmiyorum yapabilen varsa tebrik ederim yapsin. Hatta her gun beni takip ederse ben ona kesin kisa alsat firsati yakalatirim.
Kisa zamanli yerleri niye yaziyorsun demek istemedim ama tam anlatamadim demek istedigimi :) neyse sonra anlatirim uygulamali :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Iste diyorum ya gümüşle konusmayi birak olmadi bizimle konus :))
Gümüşle kavga ediyor gibi yaziyorsun yanlis anlama beni lutfen:)
Simdi benimle sohbet ediyorsun ya da bir durumu konusuyorsun diğerinde kendi kendine konusuyor gibi oluyorsun. Belki insanlar o yuzden sana cok yaziyorsun falan diyordur. Bu benim disaridan gozlemledigim sadece. Yoksa az yaz ya da az yorum yaz demek istemiyorum. Umarim dogru anlatabilmisimdir.
0BeğenmedimŞikayet
I$$IZ ()En iyi o bence
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Hedef olarak aynı ama benim fm tamamlama noktamla seninki aynı değil ondan bekliyorum ben. Sen 23.90 baz alıyorsun ben ise 26.13 civarını baz alıyorum tobo için ve oranın kırılması şartım var üzerinde kalıcılık şartı ile. Ama hedefler aynı üstte bakalım ne yapacak orası belli değil işte.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sen 22 de aldım 26 da satarım dedin meselâ böyle durumlarda siteye dahi girmene gerek yok teknik yorum yazmak için sadece dipte uğra sonra birde tepede oda böyle bir hareket için en az 1-2 ay hatta 3 ay geçmesi lazımki dip tepe yapsın zaman aralığı fazla olur yani öyle 1-2 hafta falan değil. Buda bir tercihtir bunu bende yazıyorum zaten ister öyle alın ister aralardaki hareketleride değerlendirin makas aralığı azsa diye. Herkes kendi alım satım tercihini kendisi belirler ben her 2 yöntemede bir şey demem 2 side uygundur buna kişiler kendileri karar verirler biz değil.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kısa zamanlı dar hareketleri neden yazıyoruz bunuda açıkladık sana komik gelebilir doğrudur ama bu şekilde takip yapıp takam veren çok var ben bunlara takılmıyorum çok siz neden çok takılıyorsunuz bende bunu anlamıyorum meselâ? Dar aralıkta al sat yapanlarda var herkes dipte alıp tepede satmıyor aralarda al sat yapıyor kısa zamanlı takipler bunlar içindir yoksa bende dipte bakar alır 2-3 ay uğramam sonra tepede gelir sattım der çıkarım. :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Ben evet teknik konuları açıklarken çok yazıyorum bunu sen demesende ben zaten açıklıyorum yorumlarda nedenlerini. Daha az yazsam olmaz mı evet olur kısa kesmek detaya fazla girmemek evet olabilir ama ben bu şekilde izah etmeyi seviyorum daha kısa ve öz olarakta yazsak olur bununla alakalı çok yazdım ben bugüne kadar. Sende çok yazıyorsun ama teknik yorum değil hep muhabbet tarzı ben ona bir şey demiyorum meselâ :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben birsey soruyorsam yada yaziyorsam art niyet arama :) kimsenin acigiyla ugrasmam sacma analizi olani engellerim direk :) daha sonra yine konusurz istersen ama ön yargini kaldir bana karsi :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bak buna da katiliyorum o da ona gore riskini aliyor. Suan ben kirildi diye yukselise gore riskimi aldim diyelim sen de biraz daha takip etmek istiyorsun mesela. Sonucta ikimizin de beklentisi ayni
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok sen gordun benden cizdin değil mevzu senin de eline saglik. Sen bilgili birisin. Ben senin yorumlari okuyorum tek sorun mu diyim tek kusurun mu diyim :)) bilmiyorum
Sadece cok fazla. Yaziyorsun. Kendi kendine konusuyorsun gibi oluyor. Yoksa yazdiklarina bakiyorum hepsi gayet mantikli.
Benim anlatmaya calistigim olay insanlar nerede ne için risk aldigini bilmeli. Yarim dolar inmiş 0.3 sent cikmis yorumlari komik geliyor bana
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Neyse ben çıkıyorum sonra bakarız bunlara tamam. Hayırlı sahurlar sana.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Tamam işte kim neyi görüyorsa ona göre hangi yerde risk alacak yada almayacak karar veriyor. Senin tobo gördüğün yerde bir başkası başka bir şey görüyor takibi başka oluyor bazen.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Benzer noktalar evet eline sağlık iyi yakalamışsın. Hedef 34-35 bende. Senin bu grafiği ben görmedim bu nickide tanımam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Anlatmak istedigim kimin neyi ne zaman cizdigi degil.
Bugun hangi noktadayiz neye göre risk aliyoruz neye göre risk almiyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()3 yil önce çizdim :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()ASRN onu çizdiği zamana bak benim çizdiğim zamana bak. O daha sonra gündeme aldı bunu ben çizdiğim ve 26.13 hedef verdiğim zaman tam oradan geri saldı ve sağ omuza geçti 20.68 dip yaptı galiba öyle hatırlıyorum. Sol omuz dip ise 21.42 dir onu ilk gündeme alan benim oluştuktan sonra takip etmek başka daha oluşmadan takibe almak izlemek başka. :) ama henüz çalışma aşamasında değil kaç ay oldu hedefe gidemedi.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@_Gümüşçü_ arama ugrasma asrn cizdiği tobo bu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@ASRN hocam tarihleri ayar layamadim o zaman uzun soluklu olunca.
Simdi 36 görüyorum grafikte ama cizim 42 diyor. Siz de aynisini çizmissiniz çok da güzel olmuş. Hangisine odaklaniyim suan 42 mi 36 mi
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Hahajajaj patron cildirdi :)) tamam benim gencligime tez canliligima ver :)) artik sustum ağir ağir gidiyodum :) yarin gumüs onsu 24.36 bekliyorum :)) hadi git yat iyi uykular tatli ruyalar :))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Tarih tahmini bazen tutar nadiren, en zoru o dur, tarih tutturan zaten müneccim olur:)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ömrümü yedin yeminle... yahu gotsin gitsin de emin adimlar la gidelim diyorum, gitmeyiz gitmeyelim demiyorum... gel beni dinle zaten gideriz tamam sensin:))ama uçmadan kaçmadan soyle guzel guzel gidelim birlikte... de, lirtme beni artik:)... ahanda ben uyuyacagim artik malum yaslilik iyi kaldim bu saate..)
LegendComeBack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Şimdi bu grafik hedefe gitmesin mi :) çok mu sey istiyorum bende :))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)