Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (129)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim tek tek saydim 20 tane begeni atabildim :))
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hmm o zaman ben her gun like dagitayim :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hmm ben hic bilmiyorum ama olabilir o zaman kardesim.
1BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Hocam yıl diz sızlar 10, tek yıl dız 20 iki yil diz 40 bence..
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O zaman ben 4 aydir cok cimri davranmisim hwrgun 3 4 5 tane veriyordum :)
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben simdi herkese 3 like verebiliyor muuum :)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Enfazla diyecektim
Bu aralar şaşkaloz yaziyorum
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Kişi adedi 3 hocam en az
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim bende ayni sekilde yaptim ama nasil verdi sana 3 like anlamadim :) az once 2 sini arkadasin birine verdiydim :) sasirdim
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ilk zamanlar onu yapmiyordum hedef gelmeden kar yetyi diyordum :) sonra bi bakiyordum hedef geliyor cok kar gidiyor :) ilk defa gumuste hedef bekledim :) onda da saglam patladim ; ))
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben sabirsiz bi insan degilik bir iki kere sabirlik ni diyim ac gozluluk mu diyim terste kaldim artik agzim yandi :)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bezme degil de cok sıkıldıydim. Satar miydim satmazdim ama yine de cok baydi beni :) birinden guzel bir yorum duymak istiyordum )
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet 2 dir bana zarar ettiriyor bu altin :) duserkende sinir etti cikarkende :)
Şeytan diyor al sata basla 10 20 kurus kar gordugunde sat 5 kurus dustugunde geri al :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim senin de eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bana uyar ; ) dolar beklentimi karsilar gumus de olanlar da mutlu olur :)
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()Haftalık mum en garantisi diyorsun. Pekii hocam, umarım o hafta bu hafta olur.
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben hesapladim iki turlu de tutari var :)
29.4 8.8 ve 8.3
29.06 8.9 ve 8.3
28.75 8.98 ve 8.3
Hangisi olursa artik :) en alttakini tercih ederim ben gelecekse :) dolari satayim sonra ikisi birden geri cekilirse tadindan yenmez :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bak sende benim gibi 1680 e 21.8 yada 23.6 bekleseydin hic korkmazdin :)) ben aslinda ilk dususte 25 den dondugu gece bekliyordum ama baktim dusus durdu aldim. 1.2$ dolar zarar ettim :)