Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (218)
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Herkes için hayırlı bol bereketli kazançlar olsun inşallah hocam
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hayırlısı olsun hocam
gumuscuanneninbacısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Bizde 7.50 den aliriz ikinci turda hocam yada 7.55 karanliga fener tutanlar elbet bizede bi isik cakar
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()7,65 7,7 denemesinin 2 defa daha yapılabileceği düşüncesindeyim ama geri alım rakamlarını fazla aşağı beklememek lazım. Ytd
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam aldim kopuklu kahvemi yudumlayip keyfim gelince satmayi bekliyorum 7.66 gibi
0BeğenmedimŞikayet
Hayat_zengine_güzel ()Tamam abi alım yaptık bekliyoruz. Varsa kismette gelir inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şifre yok dostum . Grafiği yayınladığım andan önce gümüşün alım yerini geldiğini ima ettiğim için , bakmayanlar pişmaniye yesin dedi.
Hayat_zengine_güzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayat_zengine_güzel ()Sordum sordum abi o cevap verene kadar siz bir ip ucu verseniz daha iyi olmaz mı. belki bulurum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bilmem @osman_d_ ye sormak lazım, hayırdır niçin pişmaniye istedi canın.
Hayat_zengine_güzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayat_zengine_güzel ()41 derken acaba neyi kastetmis olabilirsiniz. Beyin jimnastiği oluyor benim için.
0BeğenmedimŞikayet
Meriem ()elinize sglik Onursal bey... cok iyi anladim grafiginizi.. gayet net
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Kendinizden emin bu duruşunuz sizi değerli kiliyor Sn Onursal. Teşekkürler hatirlatmaniz icin
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bizim yan tarafın, izmit. Öyle gereksiz zamanlarda değil benim hatırlatma, bu adam niye şimdi hatırlattı diyecek arkadaşlar var ve onlar işini bilir
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Abi nerenin pişmaniyesi meşhurdu?
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah hocam. rabbim bereketli kazanclar nasip etsin
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam inş dilediğiniz olur
Sakin olmakta fayda var
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Grafiği incelemek isteyen, nerden alayım sorusunu soran arkadaşlar var ise eğer, müsait inceleme için.
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Hocam ben bi full gümüşe gecebilsrm rahatliycam artık. yarisiyla artik al sat yapicam
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Ben şimdi sattım kafa kafaya çıktım karsiz . gumusu bekliyorum şimdi ona gecicem artık
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Aynen dolar çogunluklu kala kaldık
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hayırlı akşamlar hocam
Alımlarımı yaparken altta 297 varmış gibi yapıyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()İnşallah abi saygılar
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İBRAMÇAVUŞ ()Hocam mesajim geliyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Olurmu hiç hep sen yazıyorsun zaten Bu sefer ben merhaba diyeyim dedim. saygı bizden bereketli bol kazançlar dilerim sağlıkla inşallah
Abbas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()%17 lik bir alım dı ytd teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Can abim iyiym şükür bugün pltn düşünce biraz alım yaptım 325 den gümüş işin fırsat olsa da ben beklemedeyim bu aralar çok fazla yazmıyorum ama seni takip ediyorum saygılar güzel insan
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Nasılsın abicim bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Alımlarınız parça olsun sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Ne kadar güzel açıklayıcı yazıp bana yardımcı oldunuz. Allah razı olsun sizden. cok teşekkür ederim. artik akillandim bende. bi full girebilsem böyle parçalı işlem yapıcam artik ama zararim çok olunca da haliyle stres yaptım birazda. vade sıkıntım yok bekliyorum ama giden gumuslerimi ufak ufak yerine koymak içinde birşeyler yapmak istiyorum kendi çapımda. yine olmuyo bi türlü
Tunahan_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Cok tesekkur ederim hocam yardimci oldugunuz icin, artık bi yerden girmem gerekiyo. insallah daha alttan alabiliriz zaten zarar aldı başını gidiyor bende:((