Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (218)
0BeğenmedimŞikayet
Mhg65 ()Bu grafik tuttu, yayınlandığında 7.40 geldi, oradan 7,75'e kadar çıktı, ben de bu grafiğe göre üç beş kuruş kazandım, iyi hatırlıyorum
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Adam hep fişekçiydi. Her zaman gümüş yükseliyordu. Derin düşüncede ofsayta düşen bir sürü takipçi oldu. Teknik bilgi de hiç oldu. Belki ya tutarsa demiş çizmiş. Yada tombul parmaklar çizdirmiş (bazı tutan yükseliş grafiğini)
Peyzajcının düştüğü durumda ortada. Bence de kendinizi Allahtan etmeyin.
İstifa eden @LosAnarquista_60 başka profilden gelip ısrarla düşüş var dedi de bazıları onu topa tuttu.
Gören gördü teknik bilgisiyle.
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()yalnış olmazsam o grafik daha önceki çalışmalarından teyit için o gün paylaşıldı diye hatırlıyorum. ve ondan sonra 7,73 de görüldü 7,80 da düşüş fed in spekülatif açıklamasından sonra ani gerçekleşti... ve kimse tahmin edemedi. sizin yükselirkende hep düşüş teziniz vardı. mesela ben doları 8,02 den alırken siz çok aşağıları bekliyordunuz. yine 8,20 den dolar alırken siz yine çok aşağıları bekliyordunuz... hep aşağıyı beklersen mutlaka bir tane gelir
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Tek bir yorum yoktu. Genel olarak fişekçiydi. Ama en net olanı, peyzajcı ona sormuştu o da ona o yüksek noktadan yüksek miktarda aldırdı. Benim hoşuma gitmedi. Tabi teknik bilmeyince yeni de olunca bi şey de diyememiştim.
Sayfasına gidip çok fazla yorumlara gitmeden @Alperr1212 ile yaptığı diyaloğu okuyan görür. O baya baskı kurmuş yazdıklarını kanıt göstererek.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Grafik atılmadan üç gün önce 7.74 görmüş. Sonrasında 7.38 dip denmiş. Grafikteki hangi hedef tutmuş size göre?
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()bu grafikteki çoğu hedefler tuttu düşüş bundan sonra oldu kendinizi ALLAH tan etmeyin
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@Akın3535 Bunu diyorsunuz sanırım. Buradan almayan değil de 7.38'in dip olduğunu anlamayan parasını vakfa bağışlasın demiş büyük ustamız. @Lale_
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Efsane geri dön bura sensiz sarmıyor bende çıkacağım bu işten sen geri dönmezsen
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çok teşekkür ederim. Bugün aile günü oldu. Keyifler yerinde, inşallah yatırımlarımızda da keyifleniriz.
baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Onursal bey baba lar gününüz kutlu olsun
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bul söylediğimi , en yüksekten almaya yönlendirdiğim yorumları. Haydi hodri meydan.
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Alperr1212 iftira atmadan önce araştır. Sahte yorumlar yazma,7,76 dan yükselecek diye yazmasaydın diyip popüler olmaya çalışma. Oku anla alt grafiği 1 ay önce yazmışım. 6,08de ilk hedefim 7,15 sonra 7,65 diye yazdım, anlayan o zaman alsaydı, bana 7,65 de alalım mı diye sorana cevap vermem, sen böyle iftira atıyorsun.
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Eline sağlık dostum
Bitmez onlar :):)
Tunahan_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Iyi yim sen nasilsin yokluğunda haşere temizliği yapmakla geçti koskoca bir gün. Yaz geldi haşere bitmez ama olsun temizlik iyidir.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Sağol dostum hoşbuldum
Nasılsın
Tunahan_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()geçmiş olsun dostum hosgeldin
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Olsun hocam o yazıyı misli ile kendisine iade ettim
Varlığınız yeter
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Dirilişin en son yazdığı yorumu sildirtemedim ama.
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Geçmiş olsun @Onursal5377 hocam
Teşekkür eserim ayrıca sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Belirsiz yön.
baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Onursal bey gümüşte yön ne tarafa olacak dersiniz.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kazanç sağlamak ama maalesef elindeki parayı zarara satanlar , kazanç sağlayan kişiden fazla. Çünkü amaçlarını hayallere değil rüyalara dayandırıyorlar.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Buradaki amaç hepimiz gibi kazaç sağlamak. yüksekten atlamak mı? çok korkarım; ( iyi bir yüzücü olmak için illa paraşüt gerekli değil .. kıyıdan da başlanır değilmı? :))
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Amacınız ne o önemli. Şimdi çok iyi bir yüzücü olmanız için paraşüt ile atlayış dersleri almanız izleyeceğiz yol olmuyor.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()Sabır eden derviş muradına erermiş. Daha dun 7.75ten aldin terstesin deyip duruyolar onu anlatmaya calsiyirum bende az gelecekte guzel yerlere gelecek terte kaldim diye uzulmeye degmez diye
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Estağfurullah , aldım selamını dostum. Hatta sana saranları geri bildirim ile yazdım gerekli yerlere. @Lab_Tek_44 arkadaşa saran kişiyi de aynı şekilde :)
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()@Onursal5377 kardeşim grafik işinden anlamayan (misal ben )nasıl bir yol izlemeli? fikriniz nedir degerli kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Misal ben kendimi örnek vereyim, 2017 senesi Haziran ayında 185 Gr bilezikleri bankaya altın hesabına 1 yıl vadeliye yatırdım ,1 yıl sonra 4 Gr faiz verdi ,2018 Haziran'da bozdurmadım devam ettim ve 2018 temmuz gibi şansa aşırı derece arttı ve 195e bozacağım altını 267tl ye bozdum, 2018 Kasım'da 205e geri aldım ve sonrasında ne çıkışlar ve ne düşüşler gördüm, hiç panik yapmadım, zarara 1 Gr satmadım, sattığımın üstünde bir fiyata çok defa geri aldım. 2017 de bankaya yatırılan 185 Gr tutarı 35500 TL idi. 2020 de evimi de aldım Allah'ın izniyle, şu anda da kalan ile yine devam ediyorum gümüşte.