Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0466 02:49:47
EUR 36.1643 02:49:47
USD 34.5315 02:49:47
ALTIN ONS $2669.5350 02:49:47

Konu: Bunu da anlamayan , parasını vakfa bağışlasın

⭐⭐Onursal5377 ()
Gümüş

19 Mayıs 31 Mayıs arasında yükseliş kanalı girdiğini farz edersek oluşabilecek kanal ve bu kanalın üstte mavi çizgi altta siyah çizgi arasında kalan fiyat aralığı gün içi en yüksek ve düşük ihtimalleri 0,40 kuruş. Yani 7,30 dip ise 7,7 en tepesi. Tabi hergün en tepe olup dip olacak diye bir şey yok. Kırmızılar gün gün dip seviyeye denk gelen fiyatlar. Alımları artık kendiniz bu şekle göre değerlendiriniz. Dikkat edin, alımınız yükseliş ihtimalini satın almaktır. Vadeniz varsa, paranız size ait ise, bugün alıp yarın şelale oldu zarara girdim gibi sinir edici düşünmeyecekseniz

Yorumlar (218)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Bir selam bile yok değilmi dostum.. Sen mapusta iken seni burda andım... :(

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

somundede ()

dostum insan doyumsuzdur ve doyumsuzluğunun kurbanı olur herzaman 10k sı olur neden 40k olmasın der 40 ksı olur neden 80k olmasın der ama en önemlisinin sağlık ve huzur olduğunu hep unutur...

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Gerçekçi matematik yapılsa , aslında birçok kişi daha sakin olacak. Ama hep eskiye dönük gerçekleşmiş rakamlar ile keşkeli rüyalara kapılıp boş hesaplar yapıyorlar. Az önce misal bir yorum okudum 7,22 den almayanlar denilmiş. Gerçekçi bir rakam 7,22 değil 7,27 maliyettir ve en dibi orası olduğunu kimse bilemezdi. Günümüz şartlarında banka faizi paranıza 1 yılda ne kadar getiri sağlar önce bunu hesaplayacaklar, sonra buraya yatırdığı zaman 1 yıl içerisinde o kazancın üstüne çıktığı her fiyatta satışı yapacaklar , o zaman daha iyi hisseder insan kendini.

Yasin_001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yasin_001 ()

Abi Allah razı olsun hep sizin sakinliginizi örnek aldım ve terste olduğum halde sizin yorumlarınızı gördükçe panik işlemlerden uzak durdum sizi takip etmeye devam ediyorum Hayırlı Cumalar Diliyorum

1BeğenmedimŞikayet

baloğlu2929 ()

Bravo hocam

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

@baloğlu2929 mesela alt grafiğin açıklamasını iyi anlayan işlemini yapsaydı, illa hesap numaralarını şifrelerini bana verip benim mi işlem yapmam gerekiyor. :)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Vallahi, adaş (Osman) yazmasa bam yediginizden haberimiz yok tu, size az vermiş ler bana 3 gün verdiler, daha sonra da yazdıklarım hiç düşmedi malum ben de yeni hesap açmak zorunda kalmıştım:(

0BeğenmedimŞikayet

Architect06 ()

Aynen öyle hocam. Burada çoğu kişi akıl veriyor ve sanki sınırsız parası var sürekli alttan aldım diyor. Daha sonra terste kalanlarada ben şu fiyattan sattım tekrar aldım havası veriyor. Sanki ne zaman yükseleceğini ne zaman düşeceğini kendisi belirliyor. Onlar ya sürekli terste belli etmiyor yada klavyeden aldım sattım yazıyor. En iyisi sizin gibi birkaç hocadan esinlenip kendi kararını verebilmek

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

6,90 bekliodu sonra 7,30 larda alım yaptı, artık al sat zamanı değil dedi 8 üzeri bekliom dedi. Gene düştü diye başladı mı alt bölgeleri yazmaya xD bi arada kafayı 6,90 gelmeden almama takmıştı ama 7,30 dan aldım demişti :))

Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Sayfamda kişisel görüş ve yorumlarda 5 Mayıs tarihli bir yazı var. Okunması işe yarar.

Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tıkandı_baba ()

Mami 6.700 bekliyor

0BeğenmedimŞikayet

Antidepresann ()

Mahalle çocuklarının apartman zillerine basıp kaçtığı gibi mi ? :)) çocuk aklı işte onursal bey, ne bekleyeceksiniz ki ? Koca adam gibi davranmalarını mı yoksa delikanlı olmalarını mı ? :))

3BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Daha da düşecek diyene anında sorun , sebebi ne? Mantıklı açıklayıcı bir yorum yapsın, ikna olursanız olun. Yükselecek diyene sorun, sebebi ne? Açıklasın. Cevap vermiyor mu, kaçamak mı cevap veriyor, gerçekten yatırımcı mı yoksa klavyedelikanlısımı, tutarlı yorum yapıyor mu, Mami gibi Haziran'da temmuzda 40 dolar olmazsa adım Mami değil diyip şimdi de inkâr mı ediyor, bunlara dikkat edin.

Hummad için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TANER_Murat ()

Maalesef hocam, maalesef. Sizden cok onlarin adina uzuluyorum. Aynen oyle, gerekten acizler. Kendilerini rezil ediyorlar da farkinda bile degiller.

0BeğenmedimŞikayet

Hummad ()

Kürek nerde üstad kürek? Bakıyorum bu tipler arada hiç yoklar. Hep böyle zamanlarda ortaya çıkıp ortalığı iyice karıştırıyorlar. Sonra da ben demiştim oluyor. İnsanlar da inanıyor. Bakın hiç bişeyden anlamayan ben de birkaç yazayım. Sonra uzaktan Siteyi takip edeyim. Ama bugün ama yarın veya bir ay sonra rakam gelince çıkayım ben demiştim. Evet evet ben demiştim. Kürek az, demir çubuklar lazım.

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Ediyoruz hocam Allah izin verdiği sürece. Beni şikayet edip banlandığımı bilen kişi ve yancıları dün arkamdan " nerede onursal ustanız" diye yazıp kaçtı algısı yaratmaya çalıştılar. İçin sızladı onların o acizliğini okurken:)

TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

TANER_Murat ()

Merhaba.

7,70 'ten sonra
7,64 'ten (sans eseri) 10/24 'unu cikip o parcayi 7,45 'ten aldim. Zannediyorum, burada ortalama 7,57 'ye dusmus oldu.

Daha sonra bir miktar TL geldi(bu miktari aciklamak istemiyorum)

5 kademe yaparak,

7,40
7,37
7,34
7,31
7,30 seviyelerinden aldim. Kademeler, x, 2x, 4x, 8x 16x seklindedir. Ayrintilar icin bkz. profil.

aslinda gunluk indikator analizlerinde seviyelerin 7,2x 'e gelecegine dair isaretleri yazmistik ama arkadaslar, saglam davranmak gerekiyor. 7,3 'ten daha da asagisi bana biraz acgozluluk gibi geldi. Acgozluluk de cogu kez kaybettirir.

Zannediyorum son durumda ortalamam 7,42 olmus durumda.

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

Tesekkurler @Periyot Bey. Ben de size hayirli geceler diliyorum. Emekleriniz icin tesekkur ederim. Takipteyim.

@Onursal5377 Hocam, sizi takipteyiz. Verdiginiz emeklerinizin de farkindayiz. Allah razi olsun. Yilmadan paylasmaya devam edin.

@Kün_ve_yekün_ Allah sizden de hepimizden razi olsun. Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim.

@kimyagerme , 7,45 'e geldiginde yine bakip bilgi alis verisinde bulunacagiz.

Onsveys45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eren5334 ()

Resmen içimden geçenleri yazdınız gumusu biraz takip eden bunları gozunde canlandirmistir.

7BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Hocam yeminederim kaç grafiği, kaç yorum analizi veya öngörüyü defalarca paylaşıyorum, meal yapıyorum, fakat birçok yorum çıkmıyor veya yasaklı olduğu için net yazamıyorum ama illaki bir şekilde anlatıyorum. 2020 Nisan ayının yükseliş düşüş durumunu anlattım, neredeyse haftada 2 defa %5 lik düşüşler oluyordu. 3,45 e çıkıp 3,20 lere iniyordu, şimdi bu kuruşa bakıp birçok kişi az bulabilir 25kuruşu ama bu %5 %6 oluyor. Bu iniş çıkış 7 defa min oldu. Bu olayı anlatıyorum , boşuna anlatmıyorum bunu dimi, okuyan kişi de artık biraz bağ kursun, bu durum önümüzdeki günlerde olacak ki bu adam yazıp duruyor bunu desin. Hadi en yüksek değeri alalım 7,86 TL 1 Haziran. Sitenin hepsi 7,86da benim yüzümden aldı diyelim ve en az alım 10kilo olsun 78600tl %7 TL gram düştü 7,86dan 7,30a. Bu işin doğasında zaten parça alımların min %2 ile olması makuldür, bırakın da düşsün işte. Ama illa felakettellallığı yapılacak ve böyle saçma bir nedenle"2023de faiz artırılabilir belki" ons tepetaklak gideceğini bu kişiler bildi öyle mi? Komik

0BeğenmedimŞikayet

Onsveys45 ()

Merhaba hocam şuan gümüşte ki ortalamanız nedir en son 7,70 diye biliyorum

1BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Yazdıklarınizin Sonuna kadar katılıyorum Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Eren5334 ()

Gerçi bu terste kalmak yakın bir gelecekte güzel yerler gelecegine inanmaktan geliyor. Yoksa kimse istemez bunuda diyelim şimdi terste kalmaktan hoşlananlar varda denir

Eren5334 için cevaplandı (yorumu göster)

8BeğenmedimŞikayet

TANER_Murat ()

Maalesef aramizdan bazi tecrubeliler, ego hirslarina kurban duserek, sitede bir tek kendileri on planda olsunlar diye, gerekirse sahte hesaplar yoluyla sizin gibi tecrubesinden istifade ettigimiz ve diger ustalarimizin uzerine gelmek, mesajlarinizi, grafiklerinizi basindan degil de aleyhinize olacak yerlerden bakmak yoluyla sinir bozucu davranislara giriyorlar. Biz de sitedeki diger yatirimcilar da bunun gayet farkindayiz.

Bu tur kisilere karsi en guzeli tepkisiz kalmak hocam. Zaten ben de dahil sizi takip eden arkadaslar, icraatlarinizin bundan sonraki surecin de teminati oldugunu net olatak goruyoruz.

Site yonetiminin de egoist davranan hesaplara karsi biraz daha engelleyici olmasini bekliyoruz.

Kim mi onlar?
Yaptiklari tahmin tuttugunda insanlarin gozune sokmak icin 'Bari ben kendimi tebrik edeyim', ya da 'o hoca dedikleriniz' seklinde cumle kuranlar. Onlar bu egoistlerin ta kendileridir.

Cok like 'a ihtiyaclari varsa ozelden benden de istesinler hic bir onemi olmayan like 'larin hepsini kendilerine bagislayayim. Takip de edeyim.

0BeğenmedimŞikayet

Eren5334 ()

Evet yazdin bize ne 7.75 varsa da yoksa da o :)
Gerçi allah'in sevdiği kuluumusuz ne zamandir terste kalmiyoduk:) soyle bi terste kalsak demistik.

0BeğenmedimŞikayet

Mörfi ()

Öğrenecekler onur abisi grafik okumayı terste kala kala:))

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Aynı gün 7,64 alımı da yazdım aslında, fakat 7,75 ön planda:)

Eren5334 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

okanair ()

Aynen üstat valla çok haklısın hiç bunlari görmez ler diğerlerini cımbızla cekerler

1BeğenmedimŞikayet

Eren5334 ()

Varsada yoksa 7.75 orayida gecince ne diyecekler acaba arada 9 danda alalim bunu unuturlar:)

3BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

İlla 7,75 alımımı ön plana çıkartan kişiler hiç bu alt yorumu ve bu grafiği dikkate almazlar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum