Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (390)
0BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Dostum selam bunu hatırladın mı :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hemfikir olmamız güzel :) ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Aynen hocam kasıtlı tutuyolar benim görüşüm
0BeğenmedimŞikayet
Um_ay ()nisanda işler değişir hocam... faiz indirimleri gelebilir... nisana kadar biraz daha böyle sanki...
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam usd topluyolar
Um_ay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam çekinmekten yazamıyolar eksiden takipçi kaybından korkuyolar gümüş ons düşmüş hali bu değil
0BeğenmedimŞikayet
Um_ay ()hocam onda da sağ gösterip sol vuruyorlar biliyorsun... önceden olsa bu enflasyon verileriyle çıkması gerekirdi... ama şimdi düşüyor ya da düşürülüyor... alış yapana satış imkanı vermiyorlar altın ve dolarda şu anda...
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam usd 7.30 40 herzaman vurur oralara ytd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Altın ons aabah 1833 değilmiydi ben mi yanlış gördüm nası inmiyo gümüş ons inmedi
Ozgur6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozgur6161 ()İndirmedi kimse bisey altin gumus radyosu düşüyor.
Bundan gumus ons direniyor.
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam altın onsu indirdiler bak kurnazlara
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet 4H kapanışda 26.20-30-40-50 civarı olumlu olabilir Hammer yaparsa. Yapmaz ise daha aşağıları hedeflemek isteyebilir. ytd Gümüş tam bıçak sırtı seviyor genellikle değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Ercuyes ()21 Şubat a kulenin dibine varırız sanırsam :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Baya etkili oldu sanırım dostum 4h deki flamamsı bugün
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()eyvallah üstadım teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Agafsfssg:)))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kışın short açmışlar demek ki hocam soğuk olduğuna göre intikam yemeği de, kışın insan termal içlik falan giyer short ile dolaşılır mı hiç :)
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Aynen hocam bu game stopda short açanlar zamanında Elon un sirketindede short açmış intikam soğuk yenen yemek olduğu için o da çok güzel bir şekilde geçte olsa intikamını almış oldu:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmmm :) hocam bu ağa zaten Reddit olayına da bir el atmıştı sanki demi... Bu formasyonu yakında bir güncellemem gerekecek sanırım :)
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Yok hocam amaç dünyadan çıkarmak değildi kaldırım geri indirebilmek ti amaçları ama dik konuma gelemedi yanlamasına daldı:)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada El.10 Muks'ın sahibi olduğu ve uzaya göndermek üzere fırlatılan bir roket dünyadan çıkmadan düşmüş haberini dinledim. İlgimi çekti...
0BeğenmedimŞikayet
Emreatak1 ()@Periyot teşekkürler hocam