Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (390)
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()Kırmızı hap sistemin içine sokuyordu dostum :))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İzlenmez mi o film de güzeldi baya oldu tekrar izlemem lazım bir ara fırsatım olunca :)
Çendo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Matrix e bağlı kalmak isteyen uyanmak istemeyen hangi renkti mavi hap oluyordu sanırım bu kafa ondan :)
Kırmızı alan sistemden çıkıyordu önce tavşan deliklerine ve devamında özgür dünyaya Zion şehrine :)
Relajante için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dibi 24.70 ten almıştık da temeli artık nasıl olur bilemem hepsi fantazi :)
0BeğenmedimŞikayet
Çendo ()Bende dejavu diye bir film izlemiştim zaman da geçmişe gidiyordu :) :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O halde dibi bulunca 15 gün falan mı sayalım yoksa 15 saat mi bilemedim :) ama bu bilgi aklımda şimşek çaktırdı düşüneyim bir
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Relajante ()Mavi hapmı kırmızı mı hangisini içiyoz:) sanki kırmızıyı içiriyorlar gibi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dejavu deyince Matrix geliyor aklıma, "Dejavu Matrix sisteminde bir şeyleri değiştirdilerinde olur" diye bir replik takılıyor hep zihnime. Sonra Ajanlar saldırır falan...
che_guavera1341 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakayım abim çok az fırsat buldum biraz bakıyordum bugün ama daha çok incelemem gerektiğini anladım ipuçlarınla
0BeğenmedimŞikayet
Relajante ()Düşünsene o kuleyi tamamlamaya gidiyor kaç gelir sence
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok derinlere de inmese iyi olurdu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bina binaya benzer hocam :)
Fail bir tevafuk olur sadece
THEFAİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()dejavu 2008 ile bak neler olmuş 2008 şubat martta...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gördüm komutanım, inşallah olmaz öyle bir durum haftalık işi büyük sıkıntı gibi değil mi
0BeğenmedimŞikayet
THEFAİL ()Valla benzemiş hocam
0BeğenmedimŞikayet
Relajante ()Manası çok derin ... :)
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()27 lerden haftalık kapanış yaptı kardeşim... bence buralar bile normal değil...
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Bundan daha yüksek bina da vardir İNŞALLAH:)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dip 25'i ama temel belki de 22.50-22 leri bilemiyorum büyük bir gökdelen buz dağı gibi temeli olabilir mi acaba diye aklımdan geçiyor ama tabi öylesine. Belki de fazla derin değildir. Bu kurgusal bir senaryo sonuçta hayali ürün değerler teknik grafikte... ytd
3461of için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
3461of ()Burda tm olarak tib nereyi gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı inşallah dost
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Aynen kardeş adamlar resmi resmen çiziyor
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@sabır bu mu sorduğun resim :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşaat devam mı ne bir blok daha alta eklemişler sanki. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla ironik esprisine bir paylaşım sonuçta ciddiye alınacak bir şey değil ytd. aman deyim :) hiç bir teknik çalışma yok sonuçta şekil dikkatimi çekti gümüşte fazla oluyor bu tarz şeyler. Ama inşaat tamamlanırsa o halde literatüre geçmeye başlayabilir yavaş yavaş :))
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Daha önce de benzeri bir şeyler olmuştu bu 3. kez oluşum ama bakalım ciddi bir şey olduğu diye değil sadece dikkatimi çekti ironik anlamda :)
Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Neden olmasın belki bir işarettir:)
1BeğenmedimŞikayet
sabır ()Şekli tamamlayacaklar sanırım