Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (148)
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()hacı gümüş onsun halen OBO yapma ihtimali varmı
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Yani ne demek oluyor boynuzlu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O kadar olur dostum ama kapanışlar güzel olur inşallah
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet önemli bir noktaya dikkat çektin mum konusunda.
Geçenlerden beri hatta 3 haftadır falan diyeyim 18 ve 21 Aralık cuma ve pazartesi tarihlerini hem çalıştığım grafiklerimden, hem burada paylaştığım bir The Ec. nomist görselindeki sayılar olmasından, hem Gündönümü tarihlerine denk geldiğinden, hem de bir sıkıntı ya da güzellik olduğunda cuma ya kadar iyi gidip pazartesi önce iyi gibi görünüp sonra terse döndüğünü çoklukla tecrübe ettiğimden dolayı üstünde çok durdum. Çıkarımlarım neticesinde yani bu yönde oldu 18 21 tarihleri...
Tabi veri akışı var mı bilmiyorum.
Ve de bu kez ne olacak emin olmamakla birlikte ama inşallah iyi olur. ytd diyeyim yine de.
SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()16.00 16.30 da bir veri olması lazımdı, onun etkisi olabilir
1BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()Gümüşteki ciddi yükselişlere bakarsan geneli 3 ve 4 mumdan oluşuyor yani ya yarın ya da pazartesi bir düzeltme gelebilir. 18 aralıkta ne var?
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah bir şey değil üstadım. Evet seviye de önemli tabiki. Yalnız önce şu bandı bir kırabilsek orayı almamız mümkün olabilir takip edebiliriz yani. Şimdilik 4 saatlik ve günlük mumlar özellikle dolu dolu çok iyi görünüyor. Yarın ki günlük mumda haftalık mum da takip etmemiz lazım katılıyorum ben de aynı fikirdeyim ki yarın 18 Aralık. ytd
SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()Eline sağlık üstad ilk fibo direnci 26,68 çok önemli direnç yarın ki günlük mum nasıl olayın gidişatını az çok belli edecektir.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş çok güçlü görünüyor ya epey uzun zamandır hiç olmadığı kadar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu grafiği revize ediyorum arkadaşlar bazen acele nedeniyle kayma olabiliyor çizgilerde gerçi demek itediğim anlaşılmıştır herhalde ama olsun.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah çok teşekkür ederim.
Felsefe budur işte çok güzel dediniz çıkarsa da inerse de bizim ve gerisi kısmet... Bilmukabele size de bol kazançlar dilerim.
NCT16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Takip ediyorum emeğinize sağlık sayfada takip ettiklerime like. lar gidiyor sadece sessizce izliyorum çıkarsa bizimdir düşersede bizim altan toplarız gerisi kısmet bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah @M_yıldız hatırlatma için teşekkürler
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet takip ediyorsunuz demek ki o beni çok kaygı içerisinde bırakıyor üstelik D bölgesi esnek olduğundan nokta şurası demek de zor oluyor. Ama bu eşikleri aşarsak daha güzel olacak dediğiniz gibi, tabi kapanışlar önemli kırmak için, sarkma taşma absorbe edilebilir... ytd
NCT16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam @BossVurguncu bakınca atarsın.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir şey değil hocam teşekkür ederim bol kazançlar
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum, dikkat edelim yine aynı aslında ama daha güçlü olduğunu farkettim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()As. Aklımda olan düşünceler aslında fırsat bulunca detaylı bakmayı düşündüğüm. Lakin 3-4 haftadan beklediğim yerlere geldiği için daha çok eğilim gösterdim bu bölgelere.
İnşallah en kısa zamanda bakabilirim
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Burdan yarasa adama bir çelme taktıkmı tamadır iş belki yakamızdan düşer
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Slm.. gumus ons grafik .3 tepe veya 3 dip formasyonu. İnceleme sansın varmı.?
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()diline sağlık kardeşim sizin veriyorum bu emekleri..
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Eline sağlık @BossVurguncu