Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 10:33:50
EUR 36.2709 10:33:50
USD 34.5756 10:33:50
ALTIN ONS $2693.5350 10:33:50

Konu: Gümüş Ons Kuvvetli Kritik Eşik Çizgisi

PArdon arkadaşlar az önceki attığım grafik aynısı çıktı karışmış düzeltiyorum asıl atacağım grafik buydu.

Tekrar selamlar arkadaşlar. Az önce de buna benzer bir paylaşımım olmuştu o daha kısa.
Ama biraz daha geniş bakmak istedim ve gördüm ki grafikte oluşan geçmişten gelen ve gümüşü baskılayan bir trend eğrisi var. Muhtemelen kuvvetli satış bölgesi yani yeni kritik bölgemiz diyebiliriz belki de.

Kırmak için 25.85-95 bandı diyelim aşmamız ve kalıcı olmamız gerekli günlük grafikte aldığım için bu band üzeri günlük kapanış gerekiyor diye düşünüyorum. Kırar isek bizi baskılayan bu direnç nitelikli eğri destek olarak işlev kazanabilir. Esasen 2-3 haftadır üzerinde durduğum band seviyeleri de oluyor buralar.

Yine Ara destek/dirençler için alta üste fibo dizileri takip edilebilir, detaylı seviyeleri atladım çünkü az çok 10-15-20-25 kuruş aralığı oluyor biliyorsunuz...
Bir hayal ürününün senaryosu olup yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım. Umarım sayfada paylaşım çıkar. Herkese bol kazançlar ve tersten kurtulmak dileğiyle...

https://altin.in/fiyat/gumus

Yorumlar (148)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

mali_x ()

sen 8 diyon ben de aşağı kalmam. biz anca trenden manzaraya bakarız öyle.. :((

Füss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Bellimi olur bu gümüş
ABD yapmazsa eğer
Belki yaşatır hepimize
güzel bir düş... :)

mali_x için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mali_x ()

yok yaa biz bişey yapamayız.. izler dururuz böyle.. sonra ahlar vahlar.. :((

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Sanki toparlıyor 6.36 ya tekrar çekilmişti ahh bilsek al sat yapardık. :)) Abd yaklaştı merak ediyorum ne yapacaklar diye.

0BeğenmedimŞikayet

mali_x ()

haklısın sağlık en önemlisi bu hayatta. ama insanız işte etkilenmemek elde değil.. hakkımızda hayırlısı olur İnşallah..

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Evet demi keşke diyoruz ama böyle olacağını buraya kadar 6.76 dan birden ineceğini kimse beklemiyordu bence. Allah zarardan korusunda o daha kötü. Derin düşünürsek sıkıntı, önemli olan sağlığımız.

1BeğenmedimŞikayet

mali_x ()

yani yapamazdım da hani yapmış olsaydım yani 6,75 sat 6,17 al (imkansız tabi de) 3500 gr artardı.. ohoo nerde bizde o isabetli al- sat kararları. nerde bizde o şans.. satsak uçar giderdi.. nebiliym nasip değil demekki.. :)) :((

1BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Aynen valla bozacaktım ben karar vereyim ne yapayım diyene bir baktım 6.60 olmuş e daha düşmez dedik. Ellemiyelim dedik hooopp 6.1xx oldu gitti karlar :)) işte kısmet çabuk karar vermek gerekiyor. Ha yine geliyo ama bir kar şansı kaçtı. Sağlık olsun diyelim. İyi bir tokat yedik. :)

0BeğenmedimŞikayet

mali_x ()

duman olduk yine bugün. resmen şamaroğlanına çevirdi bizi gümüş.. :((

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aleyküm selam hocam. Kritik seviye üzerinde kapanış aldık 1 gün çok güzel oldu. Ama henüz açıldı demek zor, genelde sağlam olsun diye 2 gün iyi olur derler ama bana göre 3 günlük kapanış gerekli hocam bu seviye üzerinde 27,28,29 gibi üst rakamlar için. 26 seviyesinde 3 gün üzeri kapanışlar gelmesini 3 hafta önceki çalışmalarımda ve ara ara yorumlarımda da çoklukla yazdım... ytd

ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ANL_ANL ()

hocam selamlar gece 26 seviyesinde kapattı tam olarak. Artık 29 lar açıldı diyebilir miyiz?

1BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Teşekkürler alim verirmi sizce

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yorumlara falan yetişmeye çalışmaktan bakamadım bile gözüme çarpmamıştı :) Çok görselin gitmiş yorum doluydu onlar en basitinden geçen haftasonu gümüş mü Bu monolitler falan gitmiş. Güneş panelli olan gitmiş sanrım d. olarlı olanlar 01 li olanlardan bir kaçı 18 21 işaret edenler falan önemliydi onlar ama artık sağlık olsun diyelim :)

sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Merhaba ,
26.20' yi geçtikten sonra yükselişin devamı kabul ederiz.
Tekrar alt desteklere giderse bir müddet daha bekleriz.

Birtek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Akşam bir süre sabitledi mesajını.
Adama da gına gelmiş anlaşılan:))

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hmm şimdi daha iyi anladım :) sağolasın dostum, sn. admin de farketmiş demek ki ben görmedim o yorumlarını farketmedim ama eyvallah diyorum burdan kendisine teşekkürler :)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Anlaştık, takip edelim. Hayırlı geceler, çok sağol Periyot:)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Bende öyle düşünüyorum, ama arada bir düzeltme bekliyorum ki @Periyot ta öngörüyor ytd. li:) işte o ne zaman olabilir onu tahmin etmeye çalışıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Yabancı61 ()

Emeginiz3 saglik pazartesi dusus mu ongoruyorsunuz bugun yukselis olursa, duzeltme nerelerr kadar gidebilir 18,21 ?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah dostum önemli yorum bence bakalım takip edip değerlendirme yaparız inşallah :)

0BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Şelale olsa da çok büyük olmaz diye düşünüyorum. ytd

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah hocam garip ama işte... Neyse diyelim... İnşallah, bilmukabele hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Şelaleci olmaktan iyidir, şu anda herkes seni seviyor, garanti:)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Tmm güzel, beklediğin düzeltme ne zaman olabilir peki, fullemek için?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok güzel şeyler çıkıyordu ortaya. Artık atmam sanırım sonuçta ne anlamı kalıyor ki. İnsanlara yardım olması beyin fırtınası olması açısından çok verimli oluyordu... Demek ki zararı da oluyormuş galiba... Neyse...

mamac için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Anlamayacak ne var, seni ve senin gibi faydalı kişileri boş boş şikayet edip durmayın demiş:))

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Nasıl yani anlamadım ki dostum :)
Ya hani kötü niyetle bir şey yapsak tamam da ne diyelim :)

0BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Hayirli geceler @Demliçay12 trend kesinlesirse derken pek anlamadim zaten yukselis trendinde degilmiyiz ben faxla anlamadigim icin sordum 1 parca alim dusunurum gumus o yuzden sordum Teşekkürler bereketli kazanclar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum