Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@iilyas daha henüz diplerdeyken yaptığım gümüş analizi...
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Genelde ikisi aynı anda inip çıkar! ama aynı oranda inip çıkmaz!
Mrvibo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Olur niye olmasın TL ile Gümüş alıp satıyor sun dolar bazlı düşün 50-55 arası al 70 75 arası sat bu da bir parite
0BeğenmedimŞikayet
Mrvibo ()Bu illa onslami oluyor gram üzerinden olmaz mi
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Mrvibo ()Teşekkürler o zaman TL ile işimiz olmayacak ama genelde ikisi aynı anda iniyor çıkıyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu onların boğasında gümüş 40-50 arasında iken rasyo 90 üzeriydi hatırlayalım:)
Gümüş sonradan atağa geçti!
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Rasyo düşükken Altın da pozisyon almak, rasyo yükseldiğinde gümüşte pozisyon almak gerekiyor... genel mantık budur
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şuan gümüşte tam dip veremiyorum sabebi Altın ve rasyonun nerede kesişip fiyatlanacağı...
-2BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Periyotun beklentisi Altın 3485 ons Gümüş 33 ons gelirse dedi belki ortalık süt Liman olursa
-1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Örnek 10 ay önce Gümüş 35 dolar dı Ocak ayında 125 doları gördü 35 dolardan alan balina 125 gören gümüş ons Altın onsa çevidi tekrar 52 53 dolara düşünce gümüşe parite şu an 64 ons Gümüş ons hareketlerini bilsen köşe olursun
-1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Daldan dala atlamak TL'de bir parite dir yön değiştirmek değerli olanı değersizle değersiz olanı değerli ile değiş tokuş trampa
0BeğenmedimŞikayet
Mrvibo ()Kardeşim bu rasyo olayı nasıl oluyor neye göre Altın veya gümüşte olcaz hiç tl de kalmamak mi daha iyi bilmediğim için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()90 rasyo üstünü görmesi için gümüşe talebin neredeyse tamamen azalıp Altın a talep oluşması veya iyi bir manipülasyon ardından gelir o zamana kadar herkes al yat mı yapmalı yani
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Orakamı sürekli yazdığı için engelledim hep aynı hikaye
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Hayal kuranlar çok sabahtan beri 152 dolar uçuşuyor sayfada
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()TL olarak söyledim zaten
-1BeğenmedimŞikayet
F30 ()3hane bencede hayal bu sene ons bazlı
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()TL bazlı olabilir onsta zor bence
-2BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()120 to let gelirmi ya subattan beri zarardayim cok fazla
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Hindistan açılışına kadar ons değişmez ve çin değerleri korursa çarşamba gününe kadar üç haneler mümkün
-1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Gümüşe güvenim yok 3 haneli rakamlar onsta bu sene içinde göremeyiz gibi gibi
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
F30 ()54 dolar lar artık geride kalmış olabilir 59da bile alıcılar olacaktır
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Tamam hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Gümüş iyi kazandırır iyiyi kaybettirir treyt çok zordur illa da gümüşe döneceğim diyorsan 54 50 dolar civarında parça parça dön
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()3 like biz veriliyor
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Tamam hocam
Teşekkür ediyorum
Sadece bilgi almak istedim
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Kardeşim beni yanlış anlama alsattan para kazanabiliyor musun? İyi misin iyi değilsen parite işine bulaşma tepetaklak olursun? İki kat zordur bu iş
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Pardon yanlış yazdım
Rasyo 68 lerde
90 üzeri çıkarsa
Altından gümüşe geçelim doğru mudur hocam
-1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Yani rasyo 90 Altın a düşerse doğru mu
Şu anda rasyo 98 lerde hocam
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Tamam hocam Allah işini gücünü rast getirsin inşallah