Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1680 09:00:19
EUR 56.1920 09:00:19
USD 48.0772 09:00:19
ALTIN ONS $4640.0300 09:00:19

Konu: Gümüş ons saatlik 4 saatlik ve günlük dirençler

Yorumlar (61)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aleyküm selam Altın gümüş rasyosuna göre işlem açıyorsunuz, yani para değil derdiniz gram attırmaksa şuan altında kalmak mantıklı görünüyor, çünkü rasyo hâlâ düşük... yatırım tavsiyesi değildir! Rasyo 90 üzerine çıktığında dediğiniz işlem mantıklı olacaktır. hayırlı geceler,

ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Selamunaleykum
Ons Altın kar alma rakamı neresidir hocam
Ons altından
Gümüş onsa geçmek mantıklı olur mu sizce
3 like verildi
Teşekkür ederim

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Analiz için sağ olasın teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Rasyo da 96 gibi bir hedef var ondan sonra da orta uzun vade 33 gelebilir! gibi görünüyor.
Alt- ın onsda 3485 dip olursa 6950-7000$ hedefler gümüş onsda 36-48-50 gibi bu noktalardan birine test olabilir sonrasında 210$ gibi bir hareket yapabilir gibi görünüyor...

Bunlar tahmin onun altını çizelim hayırlı geceler hayırlı hafta sonları diliyorum.

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Sonbaharda düşüş beklediğim için 3485$ ons...

ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Taner42 ()

Teşekkürler üstad. Hayırlı akşamlar.

1BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

3485 mi 4485 mi efendim

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Ons Altın için daha 4000e inmeyecek gibi algı oluştu.3485 ons düşük olmadımı bu rakam gümüş içinde alt rakamların habercisi olur

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Orta- uzaun vade de 3485$ seviyesine gelebilir! Eğer tahminimiz tutarsa o zamanki dolar kuruyla bu rakamı çarpıp,31.11 e bölerseniz gram fiyatını bulabilirsiniz...

Kısa vade de soruyorsanız az önce destekleri yazdım, aynı yöntemle gram TL desteklerini bulabilirsiniz...

Hayırlı akşamlar

Taner42 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Taner42 ()

Üstad bir de Gram altın kaça kadar düşebilir alım için bir paylaşım yapabilir misin?

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

erkenmiş galiba:))

Grafik iyi okunmazsa dibin de tepenin de sonu olmaz...

0BeğenmedimŞikayet

oknehir918 ()

Ben 89 ile 88 den sattım 6 kg yükselir mi sence alsammi acaba biraz zararına yoksa

1BeğenmedimŞikayet

kocEMİN ()

Jet hızıyla geldin gittin üstad :)hayırlı cumalar hayırlı akşamlar..

6BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Gümüş ons ,
59.58 i kırmayı başarırsa,60.37 üstü de kalıcı olursa!65.5-66 denemesi gelebilir görünüyor, senaryonun çalışması için önce 58.67'yi destek haline getirmesi şart görünüyor! Burayı destek haline getirip, desteği kaybetmedikçe geçerlidir...59.65-60.9 arası da mini bir geri çekilme yapabilir...
Hayırlı akşamlar, hayırlı cumalar diliyorum, çıktım hemen:))

0BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Buraya da yazabilirsin hocam platin sayfa sına yorum düşmüyor takip ediyorum düşen yorumları zaten

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

şuan gümüşü tuatan 56,10 fibo bana göre...

MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Eğenize saglık tşk ederim

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

yok ondan değil! gümüş üç aylık destek ten güç alıp düşmek için aslında yataya sarmak için(50 altı test etse de hızlıca üstüne atar zaten) tepki yükselişi yapacak, destek üç aylık olduğu için eylül sonuna kadar zamanı var... haber akışı takip etmiyorum sadce teknik analiz ne diyorsa onu yorumlayıp paylaşıyorum...

0BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

82 tl görücek bu gümüş bu ay içinde tekrar

0BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Ehlül. 15. Cok var. 30 temuz neyi eksik. Faiz teyet gecer. Eylülde. Faiz artırım die mi

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

ben eylülden sonra bekliyorum, o zaman kadar tepkiye başlayıp, saatlikten 4 saatliğe ve günlüğe kadar sirayet eden bir tepki yükselişi... devam etmeli gibi görünüyor!

Hayırlı sabahlar

0BeğenmedimŞikayet

Akd_07 ()

Üç like benden tşkler.

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

İnşallah beklediğine değecek! şuan teknik olarak yukarıya eğilimi en fazla olan ons platin diyebilirim :)
platin sayfasına iki hafta önce dirençleri yazdım, ama tekrar tekrar atıyorum düşmüyor:(

hayırlı günler roketçi kardeşim

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Önümüzdeki haftalar 50 52 dolar seviyelerine. Ulaşıcaktır gümüş

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hayırlı sabahlar, evet 50 ihtimali var ama ben henüz erken olduğunu düşünüyorum, saatlikten başlayıp günlüğe kadar tepki yükselişi yapması lazım! günlük olumluya dönmeden(al vermeden) tepki yükselişi de biter gibi gibi görünüyor!

Yatırım tavsiye olmayıp, kendi grafik yorumumdan ibarettir. Herkesin zararı da karı da kendi hür iradesine aittir.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Emeğine sağlık hocam platin de bir parcam var satmadım bu sefer bekliyorum bakalım

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Değerli hocam! Öncelikle emeğinize sağlık. 63-55 arası tabiki önemli, dikkat çekmışsınız lakin altta 50 ve dahada altı ihtimal diyorlar. Bu elimizi bağlıyor. Eğer taban 55 ons olsa derizki yüklenip buradan alalım. 50 e düşse o kadar çok üzmez. Lakin 57 den 50 Altın a gider ve orada sürundururse diyede korkudan alamıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Teşekkür ederim

4BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Verdiğim rakamlar da en alt ve en üst rakamlar arasında olduğu sürece geçerlidir, zaman sınırı yok bant sınırı var... Hayırlı sabahlar

Sabırsız_sabırlı için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum