Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (357)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()205 pazarlıksız
Samet_fly için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bugün bende öyle yapacaktım ama kred faizlerini yükseltmişler. kartan çektirecektim 495 den aşağı veren kuyumcu bulamadım. vaz geçtim... elimdeki yeter dedim. ancak 450 felan gelirse 100-200 ne kadar bulablrsem girerim
redlion999 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ismoo ()Merhaba aracınızımı satmayı düşünüyorsunuzz.
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samet_fly ()Ne istiyorsun araca
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()captiva 2013 ltx 77bin hatasıs
golden_boys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()2013 captiva 77binde
Snglsngl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilkaskimaltin ()Araç fiyatlari dolar düserse iner fiyatlar ona göre haftalık belirleniyor
0BeğenmedimŞikayet
golden_boys ()araba marka model ne
1BeğenmedimŞikayet
redlion999 ()daha önce en yüksek -45bin gördüm, fakat acelem yoktu, tersine 21bin karla çıktım, sabır işi. Şuan da zararım -30bin, yine acelem yok 1 sene beklerim. Merak ettiğim dip nereler olur, dipte kredi çekip almayı planlıyorum, çünkü yine çıkacağını düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
elif9419 ()burdan biraz daha gram aldım hocam hayırlısı artık
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()tl nin ipiyle kuyuya inemem :)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bakalım umutlar bitip herkez altına lanet olsun birdaha alırsam 2 olsun dediklerinde göreceğiz
redlion999 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
golden_boys ()iyi dusurmusun tb ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()hocam dolardan çıkıp grama girmek mantıklı olur mu uzun vade de hangisi daha getirili olur
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()şimdi parayı fx atarlar grama long yaparlar dolar bi tavan daha birde ons koyduklarının 10 katı çıkan karın 10 katını yani paralarından daha fazlasını alırlar zengin 2 kat zengin fakir yarı yarıya zayıfladı...
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
redlion999 ()net zararınız çok yüksekmiş, bakalım düzü ne zaman göreceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()sıkıntı yok beklerim ben satmam param olsa yinede bu fırsatları kaçırmam tl bana zamanında bir ev parası kaybettirdi ben almaıyım
Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Yani. Atı alan Üsküdar'ı geçti.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()aynen beklediğim seviye
Samett_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah ablam
Ahsen___1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()milletin aklıyla oynuyorlar olan hep küçük yatırımcıya oluyor emin ol büyük yatırımcı hepimizden önce biliyor ne olacağını
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben buradan bozmam bozana mani olmam böyle bir düşüşü 2018 de görmüştük 80 tl düşmüştü dolardan dolayı yine çıkmadımı çıktı
SECOOO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()alanlar her aldığı anda zarar ediyor burdan döner buseferde tuh dersin bende bilmiyorum bugun 478 den fiziki alabilsem alacaktım 495 dediler kuyumcular şuan iyiki almamışım diyorum bende bilemiyorum. trend grafik ne varsa yalan oldu
Futbol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()8 ay bir ara beklemişti busefer de bekletecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
elif9419 ()anladım hocam çok mantıklı teşekkürler:)
0BeğenmedimŞikayet
Futbol ()Hocam altın almak için beklemek mi gerek yoksa bu fiyatlardan alalım mı? Fikriniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
SECOOO ()Hocamne yapalim bozmadan bekleyeli degilmi
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Enflasyon elimizde patladı desene kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Ahsen___1453 ()Kardeş senin yorumlarını ve grafiklerini takip ediyorum... Yeniyim ama senin yorumlar çoğu kişiden tutarlı geliyor bana... Selametle