Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (189)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aleykum selam canpolat su an ıyı ama gumus 6,50 yı asamadıgı surece bu bandda devam eder abd acılısına kadar, altında ons 1901 gecemıyor, her ıkı sınır da asılırsa bır ust banda gecer asılmazsa gerı cekılır,
Su an abd acılısı bellı edecek polat, se cım oncesı son acılıs gunlerı onların, izlemek lazım, pivotta yaptırabılır, cekebılırlerde tamamen belırsız yanı, verıler yesıl gelıyo normalde dusmesı lazım ama verıye ragmen ılerı gerı yerınde
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Abi selamın aleykum nasilsin görüntü nasil
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Abd açılışının tedirginliği onsu daha stabil bekletmez miydi
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yazdıgınız yorumda altın hakkındakı dusuncemı yazmısım
Derya79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Tamam başkan tekrar teşekkürler CANSIN hakkını helal et
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Bu arada çok teşekkürler başkan takibe devam verdiğim sözlerin arkasındayım
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Gümüşü anladım fiziki altını satıp bankaya geçip düşüş olunca alıyım mı Gr 6 7 oynar ama alım satım için
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()fiziki altına dokunulmaz, en azından ben dokunmam, fızıkı oldugu ıcın net yazıyorum
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()6.36 dan aldığım gümüşlerde gitti fiziki altını ne yapsam
0BeğenmedimŞikayet
Derya79 ()Merhaba gr icin yorumunuz nedir
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()6,50 yi gecmekte zorlanıyor gumus, altın ons 1881 ustu olumlu ama 1902 ustune atmadıgı surece destege yakın cekılır , dırence yaın doner, anlatabıldımmı bılmıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan bi şekilde anlat bana satayım mı dursun mu fizikiler sen al sat deme manyel ver
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bende 3 cesıt yatırım var kısa vade ıcın al sat yaptıgım kısım
orta ve uzun vade ıcın cok eskılerden alınan ve dussede cıkmasada dokunulmayanlar,
her ıkı metalde bu uc sekıl ıcın var
nakıt mevcut, nakıtı asla tuketmemek gerek her durumda
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Fiziki altın var 4.89 dan 15 Gr onuda satayım mı beni biliyorsun ben düşsede çıksada bişey demem
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()6.42 aldıklarımı çıktım başkan 6.45 duruyor. 6.36 dan ldıklarımı satayım mı ne detsin
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Kararsız kaldım bende alımlar devam ediyor napsakki:)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Sen gümüştemisin abi?
0BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()6,61 gitme potansiyeli varmı acaba.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()verılere gore dusmesı gereken onslar dusmuyor, abd acılısı tedırgın edıyor
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Güzel dostum nasılsın düşüş bekliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
birkaç_iyi_adam ()Biraz beklemek mi ? düşmesi için ytd
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Verilerin cogu yeşil oylede devam edecege benzıyor geliyor ona ragmen dusus yonunde tepkı
vermıyor, burdan ne anlam cıkarmalı acaba...
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Yani burdan şunu mu anlamalıyız sayın başkan eğer 6.50 gelir ve aşarsa 6.66 yı bekliycez. Yok geri gelirse satıp 6.30 lar 6.21 6 6.15 bekliycez. İnşallah dogru anlamışsındır. Yanılıyorsam düzeltin hocam lütfen
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hatırlatma;
Çok al- sat, zararkes, panik işlemleri vs sadece gram kaybetmenıze ve bankaya komısyon odemenıze yarar, sürekli yukselecek diyen, yada sürekli düşecek diyenler veri- haber akısı yada teknık destegı olamayn yorumlarda bulunan ve sekıl yorumları cok fazlaca dillerdirenlerin nereye hizmet ettiklerini ve bu sahısları sorgulamak gereklıdır dıye dusunuyorum.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Biz acemiyiz:))
antepli27_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antepli27_27 ():)) eyvallah
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()verilerin takıbı onemli
6,50 direncinı geceden berı ıkı kez kırmaya calıştı, ucuncu denemede kırarsa bır ust banda gecer kıramaz ıse bır alt banda gecer, veriler onemli,
abd nın se cım oncesı son gun acılısı yapılacak, takıpte olunmalı verıler haberler onemlı,
pivot noktasını asabılecekmı yoksa gerı donusmu yapacak verıler ve abd karar verecek
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Benim paylaşımım değil @66vip in yorumları onu takip et. Başkan candır gerisi heyecan
0BeğenmedimŞikayet
antepli27_27 ()Tamam dir hocam paylaşımlarınıza bakayim teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Alt yorumlarda yazmış 6.32 den alım verdi diye yani başkan almış. 6.49 6.66 ya gidebilir satış olursa 6.15 6.01 altına gitmez inşallah demiş