Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (189)
1BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Bende biliyorum ben sadece doların karşısında TL bin erimesine üzülüyorum tabiki herkes yatırımı değerlendi istiyor ama biz sadece elimizdekinin değerini korumaya çalışıyoruz çünkü hicbirsey değer kazanmıyor herşey zamlandi :::(((
İMAJ_MUTFAK_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Sizin zararlarıniz için uzulmustuk zamanında benim öyle Türk lirasını umarsızca sevdiğim falan yok herkes gibi bir yatirimim var ve burdayım bir kiktarda TL deyim ciksada aynı dussede sadece gram düşünce gümüş düşünce sevinenlere tepkiliyim o kadar sonuçta diğer para birimleri değer kazanması bizim zararımıza degilmi altınla almıyoruz ama dolarla alıyoruz herşeyi bir tek maaş hariç degilmi oda bizim için önemli umurunda olmayanlar düşünsün aslinda
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Elbette sevelim bizim paramız lakin
Sizde biliyorsunuz tlde kalmak şuan
İÇİN zarar burada sizi kirmak adına
Yazmadım
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Tl düşsün demiyor tl değer kazansın hepimiz sevinelim diyor
Mert9999 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Yooo öyle bir niyetim yok türk olduğum için türk lirasının düşmesi beni uzer üzüyorda zaten
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Ben TL seviyorum demedim ki
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Alamasın lafta bunlar işin içine para girdimi madde girdimi sevmeler
Hep havada kalir
0BeğenmedimŞikayet
Mert9999 ()Bende aynı şeyleri soruyorum ama cevap alamadım.
2BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Madem TL çok seviyorsunuz
Ne işiniz var bu Gurupta
Paranız TL olarak bankaya
Yatırın gün gelir bakmişsin iz 3 katı olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Mert9999 ()Burda bulunmanızın nedeni TL'nin düşüşünü izlemek mi?
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()pek de patlamış durmuyor aslında
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Düşünce sevinenler var atın gümüş düşmüş sevinme! sevineceksek TL'nin değeri yükselmiş olsun ona sevinelim hep beraber
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan 6.41 mi bekliyoruz 6.15 mi alım için yoksa sen indikatörleri kontrol edicem ona göre mi atlıycaz trene
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan müdahale etti ve Gümüş patladı :))) bi 43 daha sat başkan
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abicim durum ne sence desteğemi gidiyor?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()profıl yorumlarını ve son grafıktekı yorumları oku kardesım detaylıca var
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Evet mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Aleykum selam 3 te 1 sattım kardeşim tmm olur
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan ne ugraştı 6.50 yi kırıcam diye. Bende gümüş kalmadı bi müdahale yap 43 Gr satış yap sende biyasa hoca görsün
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Polat selam naptın yarı yarıyamısın gümüşte alım yeri kaç sence etiketlesen benide kardeşim ; ))
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Çoğu gümüşte abi 607 ortalama birazdaha çıkacam
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()ıyı yapmıssın, abd - cın ne yapacagı bellı degıl, yarıya tl de olmak sankı daha mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Eyvallah abi seviliyorsun bastacisin biraz çıktım gümüşü
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bas tacısın canpolat her daım
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah kardesım benım,
El_Dorado_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Yahu abi bende buradayım)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Emeğine sağlık ustam :)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Takipteyim başkan başkasını bilmem sen ne dersen o ben güveniyorum. Zararda etsem sorun yok en fazla 3 ay bekler para oda mı dert Allah'ın izni ile
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı olsun, sımdı beklemeye devam. abd 18:00 ve gece cın,
bu aralık pozısyon yenılenebılır tabı son karar sızın
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)