Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (189)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Son kalan gümüşüde postaladım.
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Beklemek gerek sanki
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Abd yı kestırmek zor, sonucta se cım oncesı son ıslem gunlerı, alım yaparlarsa onu acık
gıder, almazlarsa bır alt banda gerı cekılır, cok asagı gıtmez ama nereye kadar gıder bellı
degıl, parcalı alım fırsatı olarak degerlendırılebılır.
0BeğenmedimŞikayet
atagun85 ()cümlene like yaptım bile. bo kazançlar. akıl akıldan üstündür her zaman.
Esra_kazancizade için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Like hakkım bıtmıs, borcum olsun, yada dostlar yerıme odesın.
Samett_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samett_y ()Şu SU ve Slave 'den bahsediyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()katılıyorum sıze, yorumlarınızıda okuyorum, ama bazen soran- soru sordugu kısıden bılgılı olunca ılgınc goruntu cıkıyor,
bır tane destek dırenc yazmayan, grafık hakkı olmasına ragmen bırtane paylasmayan sureklı yukselıslerde gelıp ucacak kacak dıye yorum yapan yukselıste burda olan sonra kaybolanlarada sorgunuzu gordugumden dedım, yoksa sorun degıl, burda cok ıyı tahlıl eden arkadaslar var.
0BeğenmedimŞikayet
atagun85 ()bilgi çoğaldıkça güzeldir. son zamnlarda duyduğum muhteşem bir cümle. ah bilinçli insanlık ah.
0BeğenmedimŞikayet
Bilgin555 ()Kactan alim ypmistiniz
rratalay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rratalay ()492 bozdum alım bekliyorum
Arbede37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rratalay ()1003 gram vardı 492 bozdum şuan hala alım bekliyorum
Bilgin555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()siz destek- direnc- veri- grafık gıbı teknık yorumları sevmıyorsunuz,
diger sekılde cevap USTA larada soruyorsunuz, onlarda cevaplıyor, benım verdıgım cevaplar tatmın etmedıgınden kafanız karısabılır, yoksa tabıkı seve seve cevao yazarım.
saygılar
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ons ve tl bazında hepsını yazdım, grafıklerde var, nasıl bır cevap vereyım orda olanların dısında
1BeğenmedimŞikayet
Bilgin555 ()Nasil yani zarardasin kac gram aldin altin
0BeğenmedimŞikayet
Arbede37 ()Maçtan aldın
1BeğenmedimŞikayet
rratalay ()yemeden içmeden kesildim 1000 gr alacaktım şuan zararım 15 bin
ozayyilmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()iyi bı arkadas terste bı mıktarıda, yardımcı olmaya calıstım, ama beynımı yaktı:))
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Hahaha senin beyni yakında tüketecek arkadaş aman dikkat et @66vip
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Çıkmadım 6.50 -6.35 var bende hala ağbicim dur yanmasın sana bişi olmasın benim gümüşler terse düşsede olur ; )))
0BeğenmedimŞikayet
ozayyilmaz ()bende ayni sekilde tl bekliyorum. secim oncesi duser diye bekliyorum. ama isler ters gidiyor
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()çıkmadınmı sen anlamadım kı valla beynımı yakıyon kardesım sen:)
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()4:30 dan önce saat kaç aralığında yğkseliş oluyodu abi 3:30-4:00 arası sanki dimi?
0BeğenmedimŞikayet
rratalay ()Altın alacağım ama inanın kaç gündür ter atıyorum bu rakamlar yukarı çıkınca 1000 gr alacağım başkanlığı beeklyrm off off rakam her yukarı çıkdığında ben iyice depresyona giriyorum
0BeğenmedimŞikayet
Burakk1907 ()abd kararı ne zaman vericek üstad 16.30 açılış mı yoksa 22.00 den sonra mı takip edicez
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()oraları denıycegını sanmıyorum ama son hamle mumkun, asya acılısna kadar, ama asıl kararı abd verecek
MMS için cevaplandı (yorumu göster)