Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (239)
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Benimde banka:)Yapacak bir şey yok. Gece ne olacak çok merak ediyorum bugün.
sadEce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Bereketini göresin dostum ..
Kesepar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ben de cok ayipladim. olacak iş mi
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()sadece 7 dk sonra. hep garezleri bize gündüz işlemcilerine :/
"Dolar için sadEce yorumu (7 dakika önce)
bizim bankalar kapanınca ne olacak diye merakla bekliyorum..
Kesepar için cevaplandı (yorumu göster)"
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bi solukta 81 olacak herhalde
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()profilimde sabah yaptığım grfaiğe girip bakabilirsiniz. orada tahminlerim yazılı.. direkt al sat tavsiyesi veremiyorum çok özür dilerim :( ama size fikir verir o yorumum..
Rajonkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()@sadEce bundan sonra @Kesepar i da takip ediyimmi. iyi bi arkadas midir kendisi
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Evet , bu defa beklenen olacak galiba.
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()ve kırdıı ..
1BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Çok teşekkürler abicim:))hepimizin kazancı bereketli olur inşAllah.
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()Elimde TL var ne yapsam sizi takip ediyorum mesuliyet benim
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()kar'ın bereketli olsun. hem sabah ki hem bu satışın.. umarım dlrdan da karla çıkmak kısmet olur .. bizim bankalar kapanınca ne olacak diye merakla bekliyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Bu arada çıkılan grm ların karlılık oranı oldukça yüksek:))@Guclu.
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Kalan 4/1 grm 379500dan çıkılmıştır @Guclu dostum (sevgiler)bana sakın yapma demişti lakin geçerli sebebim var yakın bir dostumun ihtiyacı üzerine bu hamleleri yaptım $ yola devam.
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()vee 80 anlıkta geldi @ooZooN
1BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Enteresan $ sayfasında $ ile ilgi sorulara ilgilenmiyorum deniyor, ozaman burda ne işin var diye sorulan sorulara dürüstçe cevap verilmeli , bu soruya cevap vermek istemiyorumsan ilgilendiğin yatırım aracının sayfasına git , ardından su dökmeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
ooZooN ()Evet yaaa! Dolar sayfası açılması elzem hale geldi... YTD
2BeğenmedimŞikayet
sadEce ()çok haklısın. eskiden bis tçiler yazardı artık daha derli to plu kendileri için faydalı olacak şekilde kendi sayfalarını kullanıyorlar ..
burada ki bunca platin gümüş yorumları arasında grafiği görmemen öyle normal ki :) demin çok güzel bir yorum vardı:
"Dolar için Author yorumu (23 dakika önce)
Admin dolar sayfası açmanızı istiyoruz. "
diye çok beğendim :)
@admin dlr sayfasında, üstelik dlrın yön belirleyecek olduğu şu günlerde "müte madiyen" yazılan platin ve gümüş yor umları için de fil tre ve/veya yönlen dirme kullanabilirseniz mem nun oluruz.
ooZooN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Author ()Demek ki sadece benim dikkatimi çekmemiş. Bazen yanlış sayfaya mı geldim diyorum. Crypto ürünleri yazınca otomatik olarak ilgili sayfaya düşüyor yorumlar.
Aynı aksiyon gümüş platin ve Bist terimleri için de yapılabilir.
@admin
ooZooN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ooZooN ()Puanladım ağbi! :) Görmemişim bunu. Dolar sayfasında altıncı, platinci, gümüşçü, borsacı dolmuş. Genel bilgi anlamında birkaç yorum yapılabilir ama diğer konuları kendi sayfalarında yapmak daha uygun olmaz mı? Sonuçta Dolar ile ilgili değerli yorumları kaçırıyoruz mesaj kalabalığı içinde... YTD
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()@ooZooN grafik ekleyerek yorum yapmıştım. belki görmemiş olabilirsin. alt yoruma bakabilirsin.
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()teşekkürler benden de. takip edebiliyor musun bilmiyorum o yazdığım sırada bir yandan satıcılı bir yandan alıcılı müthiş bir hareket vardı.
bu arada evet @Guclu nün profil ftğrfını gördüm. çok uygun olmuş .)
1BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Ne yapmak gerekiyor, taktir ve teşekkür, bu günkü bütün like hakkım size amade.
0BeğenmedimŞikayet
magnet34 ()Yinede artıda kapatır yerli borsacılar alttan alanlar satış yaptı alsatçılar, ama sınırlı olur broker tanıdığınız varsa söyler onlar bu işi iyi takip ediyor.
2BeğenmedimŞikayet
sadEce ()ve bist bir anda 1.63ten 0.94 e geriledi..
1BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()evet tahminlerimi yazdım. bu yorumun 3 öncesine gittiğinde görebilirsin..
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ():))Merhaba,372 den 4/3 çıktım $konusunda yeni bir öngörünüz varmı? sevgiler selamlar.
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()@Kesepar evet nazik insanımdır :) naptın altnları ? avrupada açıldığı halde hala kurlar da metaller de yukarıda. henüz karar vermedi büyükler sanırım :)
@Melita Allah senden de razı olsun Melita. euro halen 41 de. dikkat etmekte fayda var..
@Sav87 tabii ki renktaş. "benim sadık yarım kara topraktır. " ne eksen çıkar. dediğini de ek, 1 süre sonra bak nolmuş diye :)