Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Merhaba beyza abla
Kaça kadar düşüş bekliyorsun nereden alıp yapmayı düşünüyorsun
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Merhaba kardeşim, ben de gümüş veya gram ekleyeceğim takipteyim.
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Keçi yörükler için de önemli bir simgedir.
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hocam kaç tl almayı düşünüyorsun altın
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Ankara keçisi başkentin sembolü olması yanında ekonomik değişim ve hareketliliğide simgeler eski Türklerde sonsuzluk ölümsüzlük sembolüdür azim ve dayanıklılık ta denektir keçi diyip geçmeyelim yani:)cümleten hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Orjinal bere olmadan yükseliş sınırlı kalır demiştim sana:)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Ekleme yapmayı düşünüyorum buralardan kararsızım bakalım
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin hocam eski alımlarım çok diplerde bu sadece ekleme birikim amaçlı
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hayırlısı:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yeni nakit geçti elime Bekliyorum hocam nasip
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Siz alım yaptınız mı? yoksa bekliyormusunuz
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yaktırma yeşilleri alım yapacaktım:) 15 dakika geçikmeli ücretsiz veri kullanıyorum gariban işi:) emeğine sağlık, fede kadar heyecan dorukta sonra bizim faiz kararı
1BeğenmedimŞikayet
Esesoes ()Hayaller hayaller, bir ara sitede 3800 cüler vardı, şimdide 4000 cüler, malesef dünyada faizler düştükçe ve sanal paralarda patlayınca tek gerçek, altın, gümüş gibi materyaller, benim hayalimde ons 4800/5000
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Yeşili yaktı bakalim ; ) kapanışa kadar 4177 üstü kalırsak devamında 4207 üstü kapatırsak yarın heyecan devam eder
0BeğenmedimŞikayet
Onlyou1905 ()Sosyal medyadaki etkileşim şeyleri gibisin anladın sen onu
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rsi anlık 1s de 38 küsür tepki yerine yakın izliyorum, doji mumlarıda dipte severim tepede akşam yldızı manzarayı etkiliyor)
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()4190 yeni üst baraj oldu. Yıl sonuna kadar 4100-4050 aralığına inerse uzun vadede 4000 altı hedefim devam eder. Bekleyip görelim.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim. Herkesin bildiği destek ve dirençler hocam hatırlatmak istedim sadece
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafik analizlerinde SAR (Stop And Reversal) kullanıyorum her noktanın ayrı bir dili anlamı var aynı harketli ortlamalar gibi çalışır içinde piyasadaki korkuyu çoşkuyu yansıtırlar destek ve direncleri temsil ederler Ons altında bu oyalanmanın baskının sebebi haftalık grafikte üste atan sar noktaları zamansallığa göre güncellenir noktalar fiyatı yani mumları kendine çeker yada iter ne zaman mumlar sarlarla buluşur kavuşursa kırılımın yön tayini açısından ip ucları sinyalleri oluşur ytd. diyelim
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Estagfirullah bu periyoddaki mum yeşil olmalı izleyelim
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Günün en net yorumu teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Yarın onsta yeni gelişmeler adına güzel yorumlar olacak.
Günün bana ait sözü: Gönüllerde yer etmek istiyorsan konduğun değil, konacağın dalı iyi seç..
İyi geceler ..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi akşamlar ablacım destek ler alıcıların dirençler satıcıların pusuda beklediği bölgeler iyi takip et lütfen sağlıcakla kal.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Aynen öyle çiçeğim:) Ben kaçtım sayfadakiler kovmadan destek dirençleri takipteyim iyi akşamlar diliyorum @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çakarkeyf diye yazılır Adam diye okunur
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)