Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_621 ()Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovarlar
Mehmet_621 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_621 ()Birazdan engelleyecek seni benide engelledi simdi
Bynewlife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altaydan_Gelen_Yiğit ()evet düşündüğüm gibi gidenler yedek veya yeni üyeliklerle burada.
bunlar değişmez . grafikte hep düz çizgi var sanırlar. okumak öğrenmek araştırmak yerine hep birilerine sorarlar. ama her ne hikmetse her şeyide bilirler fikirleri vardır.
omuzları üzerinde taşıdıklarının içindeki Allah vergisi beyni kullanmaz ona buna sataşır vebal de vebal diye tuttururlar:)
Altaydan_Gelen_Yiğit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_FIRAT ()Demişmiydim bilmiyorum demiş bulunayım :)
KARİZMA_FIRAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Altın ağır bir gemi misali çok zor hareket eder ama bir başladı mı motorları dursa bile hareketine devam eder
0BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Olması gereken bu en sağlıklısı
Zdnnee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_FIRAT ()Ne dedik ABD borsası iyi Dxy orta seviyeler de oldukları sürece yüksek düzeyde satış beklemeyin
0BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()Altın nefes alıyor. Şimdiki hedef 5 300-5.400 TL aralığı
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_FIRAT ()abd bşkanı donld tramp birleşmiş milletler genel kurulu'nda konuşuyor
0BeğenmedimŞikayet
Bynewlife ()Nedeni çok net degilmi. Dolar yerinde sayıyor altın füze
ADIMI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()Neden dolar bozup altin aliyorsunuz ki
Bynewlife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bynewlife ()Bu kardeş düşecek tayfadan . hayret yükselirken yazmış
0BeğenmedimŞikayet
Altaydan_Gelen_Yiğit ()yazılanları anlamayacak kadar zeka yoksunu olmak oksijen israfından başka bir şey değil.
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_FIRAT ()trump: hızla ekonomik felaketi çeviriyoruz, borsalar rekor seviyelerde seyrediyor
0BeğenmedimŞikayet
Bynewlife ()Ben dolar satıp almayı düşünüyorum . Sizinki iyi yine TL'den alıcaksın burda. Bak al nihaha
0BeğenmedimŞikayet
Bynewlife ()Dovizcide 5250 satış wayy 2 gün önce neydi ne olmuş
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()Ben kısa vadeci değilim zaten 2018 de aldiklarimi 2025 te bozdum 3v aldim simdi de yatırım amcali alicam uzun vade ama bi 5 binden almak var birde 5300 den
winstongold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gkhnyldz06 ()Düzeltme gelir alır hekres :) nasıl olsa cıkacak düşse bile
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()InsaAllah düşerdede bi 20 gr alırım
KARABEY26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Karikatür işte :) Gülüp geçelimde , öyle bir savundu ki korkarım inanan olmuştur maalesef
Bozkurt26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()Para lazim degil ama duzeltme gelirse üzülürüm duzeltme gelmezse yukselmeye devam edersede üzülcem bilmiyorum napcam
Antep27a için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gkhnyldz06 ()Düşünce biraz dah alım yapalım :)
0BeğenmedimŞikayet
winstongold ()Alıp unutacaksan al. Ama kısa vadeli satacaksan alma. Uzun vadede 6.000 TL olur gram.
2BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Kardeşim, insan şu alttaki zekamerak arkadaşın alıntıladığı paylaşımından utanır biraz yahu. Sen vebalden korkmaz mısın? Sanal da olsa vebal, vebal değil midir? İnsan bir özür- helallik diler.
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()Ondan korkuyorum bende
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)