Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
lordofmoney ()Fed sabit bırakırsa Euro'da da düşüş bekliyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
içmimar48 ()rüzgar ne yöne eserse yani düşerken düşecek çıkarken çıkacak diyenlere söylenir, bunun bayrakla ne ilgisi var, saf ayaklarına yatıp like toplama derdindesin, anlayışı kıt yönsüz :)
- Gram Altın için Altın_yönü yorumu (7 saat önce)
Profil resmine türk bayrağı koymuşum diye icmimar ve hakan gereksizi rüzgar hangi yöne eserse uyduruk lafını bulmuslar bu de yonsuz diyorlar kendileri daha kuzey Güney'in ne olduğunu bilmiyorlar bı de bayrakla dalga geçiyorlar ithal ajan
0BeğenmedimŞikayet
içmimar48 ()Anlayışı kıt yönsüz, bir yorumda hem aşağı hem yukarı rakamlar veriyorsun sonra düşsede yükselsede ben demiştim paylaşımı yapıyorsun, Sana oksijen veren ağacın yaprağını seveyim oldumu :)
- Gram Altın için Altın_yönü yorumu (10 saat önce)
Kimse beni anlamıyor ben yön yukarı diyorum çoğunluk onsta düşüş sinyalini aldım yön aşağı diyorum aşağı dustumu herkese bilgi ve tavsiye veriyorum yukarı çıkınca destek dirençleri yazarım ama herkes diyor bu adam iki yönlü daha size nasıl yardımcı olabilirim
0BeğenmedimŞikayet
9mahmutzengin55 ()Sorduğunuz pariteler var, siz sorunca kontrol ettim hâlâ varlar bir değişiklik yok yani bulamamış olabilirsiniz
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Tekniker14 ()Alamayan her zaman olur , o zaman hiç yükselmemesi lazım.
Harikalar_Diyarı_68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Parite takip eden arkadaşlar tavsan bankda dolar euro/dolar sterlin paritesi yok mu? Merak ettim bakabilecek olanlar bir bakarsa sevinirim bazı pariteler yok gibi geldi bana.
2BeğenmedimŞikayet
Harikalar_Diyarı_68 ()Şöyle sağlam bir düşse de alamayanda alsa.
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()3333 u begenmeyenler smdi arar oldu
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Yarın akşam dost
Güven_gitti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
thr44 ()FED faiz sabit bırakacak gibi, Eylül gibi düşürmeye başlar gibi yaptığı açıklamalara göre
0BeğenmedimŞikayet
Güven_gitti ()Fed ne zaman
Masum_Masum_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()FED yamuk yapmazsa Ons 3500 $ ı dener
2BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Sende gizli profesyonellerdensin gıpta nın grafiğine bakabilirmisin
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Canın sagolsun bazen böyle olabiliyor az sabir çıkar yine euro
Serhattt16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Hayırlı akşamlar dostlar
5BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()Daha önce de yazdım da yine bazı arkadaşlar için Teknik olarak şöyle anlatayım.. gram 10 gün önce yaklaşık sadece bir günde 4460'a çıktı. 4233 den... fakat RSİ değeri çok düşük kaldı O yükselmedi.. 30 civarında kaldı.. yaklaşık 70 olması lazımdı.. Ama RSİ değeri düşük olunca altının da fiyatı da çok yukarı çıkınca biz buna negatif uyumsuzluk diyoruz.. o yüzden altın düşerek aradaki farkı kapatıyor dengeliyor.. Bir iki güne eşitler ve yoluna devam eder.. ytd
Altın_yönü için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Hocam daha acık konuşabilirmisiz
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Hocam bu ne oluyor anlatır mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()çünkü normal periyod da ağustos sonunda gelmedi gereken rakam neredeyse haziranda geldi... 10 gün önce gr. 4460 idi...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Yani dahada mi düşer
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()estağfurullah.. biz kim üstadlık kim..?
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()Çünkü Normalde Ağustos sonu Eylül başında gelmesi gereken rakam Haziran'da geldi o yüzden patinaj yapıyor.. sebebi de hep söylediğim gibi rsi uyumsuzluğu denen zımbırtı.. rsi de hala negatif uyumsuzluk var Yani şöyle... her emtianın bir rsi değeri vardır. gram altında bu şu anda 30 civarında..
Bu çok düşüktür.. emtianın değeri birdenbire çok yükselirse rsi değerinin de yükselmesi ona yaklaşması lazım.. fakat RSİ değeri hala altının düşük.. Bu da normal fiyatını rsi'ye düşerek yaklaştırıyor. dengeliyor. arayı kapatıyor.. Birkaç güne eşitlenir.. sonra yoluna devam eder.. ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Attım düşmedi
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Dxy kar satışları yapacak 98.50 uğramak zorunda yarına ksdsr
0BeğenmedimŞikayet
Serhattt16 ()47 den 7bin euro yaptım altın satıp çok üzgünüm