Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Saol sende sewiliyorsun.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tamam kardeşim bereketli kazançlar dilerim sana. Görüşmek üzere Allah'a emanet ol.
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Tamam kerim dikkate aliyorum yorumlarini evvelden beri. Eski yorumlarina bir goz gezdireyim. Elimeyeni nakit gecti s1 80 den 77ye dusmus nasibimi deneyeyim dedim . Bakalim %70 nakitteyim . Dediklerin kulagimda kalacak :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Bereketli kazançlar dilerim sana. Ons Altın benim dipten beri takip ettiğim yerinde üstüne devam etti bence iyi çıkış yaptı ama artık üstte alanı çok yok geriye düşüş takip etmek lazım. Süper kâr yazdı bana göre altın.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons Altın günlük grafik rsi tepeye çıktı gitse bile sınırlı olur geri düşüşü üzebilir dikkat etmek lazım.
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Yorumun icin tesekkur ederim. Eski yorumlarina bir goz gezdireyim. Allaha emanetsin
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()altın a giriş yeri 3900-4000 seviyesi idi kardeşim buralar değil bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben dipten beri ons gümüş 70-71 takip ediyorum kardeşim ve bugün nedeni daha iyi anlaşılıyor. Yazdığım günler pek anlamayanlar şimdi daha net görüyorlar olayı. Piyasa karar verir buradan sonrasına ama benim düşüncem geriye ihtimal daha fazla. Ons Altın iyi geldi buralara ve düzeltme istiyor artık bence. Bu durum ons gümüşe yaramaz kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Bende vbugun %30 s1e giris yaptim 77.25 maliyetle. Pazartesiye kadar bekleyeyim o zaman.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim teşekkür ederim. Evet onuda yazdım bugün ons Altın da düşüş lazım biraz.
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Emegine saglik kardesim. Buna gore o zaman ons altinda dusus ons gumuste daha fazla dusus bekliyorsun dogrumu anladim.