EUR23 Ağu 00:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'ın Konuşması
AUD26 Ağu 00:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">RBA Toplantı Tutanakları
AUD27 Ağu 04:30
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Aylık Tüketici Fiyat Endeksi (YoY)
CAD27 Ağu 00:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">BoC Valisi Macklem'in Konuşması
CHF28 Ağu 10:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (Çeyreklik)
TRY28 Ağu 10:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Ticaret Dengesi
TRY28 Ağu 10:00
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Ekonomik Güven Endeksi
USD28 Ağu 15:30
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Gayri Safi Yurtiçi Hasıla Yıllık
JPY29 Ağu 02:30
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Tokyo TÜFE (Gıda Ve Enerji Hariç) (Yıllık)
JPY29 Ağu 02:30
Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;"> Dir="auto" Style="vertical-align: Inherit;">Tokyo Tüketici Fiyat Endeksi (Yıllık)
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Konu: Ons düşen trende örenk eğeitim çalışmasıdır
Sizde, iyi tatiller yine gelin beklerim..
TeBer_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fx ve globelde makası olmayanlar balinalar yani onlar zaten dip destkeleri rsi iyi okuyanlar short longcular malesef; )) manuel tekniğinizi alkışlıyorum nazar boncuğu emojisi; ))%78.6 fibonacci altın oranı zorulu direnc tekniği böyle tartışıp konuşsak faydalı olmak en güzeli, teyit ettiniz çok mutlu oldum
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Konu: Ons düşen trende örenk eğeitim çalışmasıdır
İyi geceler iyi hafta sonları
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Treyd edenler para kazandı ons altın da ana trendi takip eden kademeli alım yapanlar yatırım yaptı. Korkanın altın ı olmaz. Calismalarım tamamen organik olup manueldir. Dusen trend zaman araliginda değişse bile grafiginizdeki %78.6 ya denk geliyor yanılma yok.
0BeğenmedimŞikayet
@TeBer_ gec oldu gözler kapanıyoree; ))ons altın analizine yarın devam edelim Allah nasip ederse sağlıcakla kal Allha emanet ol..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Uydunuz sandım:)) gece gece güldürdünüz:) Uludağın volaknik külleri rakımı yeterli mi; ))
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Yel olmadan fırtına zannederler kendilerini. Kiminin kafası dumanlı olur yüksek rakımlarda gezer, kiminin ciğeri dumanlı olur oksijen arar.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bugün serbest piyasada döviz ne kadar arkadaşlar ben dışarı çıktım ama bakmayı unuttum, bakan varsa cevap yazarsanız sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Balinalar daralan üçgen içinde iyi treyd ettiler bunu kaç defa ifade ettim ayı tuzağı boğa tuzağı biz alışkınız da ky. korkuttular...
Teşk. ederim sizinde teknik on numara beş yaldız; ))haddimiz kadarız efenim; ) emeğinize sağlık iyi tekniği nerde görsem tanırım... 1-2 hafta önceki analiz grafikte düşen trend çizgisi zamansallıkla bir kademe değişir ama fibonacci veya fibo impalse sabit rakam diyelim ki yanıldık piyasa bu yanıldığımızıda kabul etmek erdemliktir piyasayla iddalşılmaz..
0BeğenmedimŞikayet
Başarılı bir çalışma olmuş ons altın grafiginizi balinalar izlemiş tebrik ederim. Dusen trend çizgisi 3417 kabaca 3420 oldu katkım olsun emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ():))) Bursa'lı olmayan ne bilsin lodosu birden rüzgarı ters eser dumanı ciğerlere çöker; )))
1BeğenmedimŞikayet
@TeBer_ hocam 1 hafta önceden yazmışım buyrun analizi özet geçmişim devamıda mevcut sayfamda...
Hoşgördüm hocam, Pazartesi anlizim geçerli, fedin eylül faiz kararı beklentisi ne yöne olabilirse Ons Altın da karar aşamasında grafikte sıkışma mevcut ok yay gibi gerildi zirveden gelen düşen trend çizgisi kırılımı rakamı 3401.5 üzerinde kapanışlar önemli ve fibonacci %78.6 zorlu direnç 3418.9 hadi yuvarla 3419 yukarı yönlü kırılmadıkça alt destekleri yoklamak ister haftalık sar dirençleri baskı oyalama mevcut 3333 pivot rakamı kırılmadıkça no panik daha alt destekler analizde bende yazmmaktan yoruldum arkadaşım
https://altin.in/16paramiknatisi/11
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Kendisini fırtına sananlar düşünsünler.
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Kur Korumalı Mevduat uygulaması sona erdi.
Merkez Bankası, KKM hesaplarında bugünden itibaren yenileme ve açılış işlemlerinin yapılmayacağını duyurdu.
https://tr. trthaber. com/1/032743d9
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin.. Bursa'nın lodosu sessiz sakin estiğime bakmayın:))
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Nur içinde yatsın. Buyrun siz başlayın. Yukselen Çelik gibi sabır ve irade olsun yeterki
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Büyük üstad ne güzel söylemiş yüreği dert görmesin; )ozaman Onsa 2 çizgi ben atayım 1 çizgide siz anlaştıkmı; ))
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Mert olmak cnsiyet değil şahsiyet meselesidir der büyük üstad. Sene de üç çizik atsanız tamamdır bu iş yorulmazsınız.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Harikasınız mertlik herkese nasip olmaz yürekli adamsın vesselam, ons altın teknikte görülmeyini gördük bir çizgi çekeriz 4 ay izi kalır hazmedemediler yoruldum artık daha fazla devam edeceğimi sanmıyorum
1BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Herkes kadar yazacak artık polemik, konu dışı mesajlar, sataşma , kahve hane muhabbetleri olmayacak kısasa kısas mademki mertlik yok aynıyla mukabele. Yetişenleri korumaya aldık devam edin emeğinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Selam49 ()Haftaya onsta önce 3350ye düşüş sonra da 3390a yükseliş bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()7/24 yorum yazdıkalarına sanırım öyle:)) Ahahaaa bir Zeyna kolay yetişmiyor:))
1BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Önemsenmek muhattap alınmak istiyorlar reel hayatları olmayan profiller siz isabetli analizlerinize devam edin küçük şeylerle ugrasmayın
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgeldin Angaralı inanırım; )) vara yoğa şikayet
1BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Bunların alayı gelse alay ederim bana sorun değil