Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Koray_0625 ()Verilerin tamamı faiz indirimine etkisi negatif yani fed şuanda aceleci faiz indirimi gibi bir kabı oluşturmayacak seviyelerde bir müddet daha altın faiz indirimi konusunda baskısı devam edecek haliyle çok bir hareket olmayacak günlük gelecek diğer haberlerim etkisi işin renginş değiştirir geceniz güzel olsun
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Bu veri önemliydi artık faiz indirimi yarı yarıya dengelenmiş gibi oldu birde cuma günü de önemli tabi akşam tramp konuşması önemli
0BeğenmedimŞikayet
Kontbriatislavsdracula22 ()Kral yanlış anlama burda feriştahı birsey bilmiyor kendini dinle alayı rüzgar kalbini dinle hareket et ne hocası Allah aşkına
Ottoman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman06 ()Yok beklentim devam ediyor. Sadece bir dostum satıyordu. Kuyumcu alış fiyatından denk geldiği için sadece kademeli bir alım yaptım.
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Anlık düşüş olur toparlar
Gözgöz2535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gözgöz2535 ()Çıkarmı düşer mi
Trendmen_Fırat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()18:00 isim imalat dişi verileri yeşil geldi
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Anlık toparlar
0BeğenmedimŞikayet
Gözgöz2535 ()Ona düştü yine
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Oh beaa yeşil
0BeğenmedimŞikayet
Koray_0625 ()Çılgın hareketler başladı ons ta !
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Şuan altın ve gümüşten güvenilir i yok diğerleri kumara dönüştü resmen.
0BeğenmedimŞikayet
Koray_0625 ()Akşam tramp konuşmasına odaklanın ABD ortalık karışık bir haltlar çevirip gündem değiştirmeye ihtiyacı var
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Evet hocam aslında tahmin ettiğiniz gibi yoğundum. Bu gün köyümü ziyaret ettim, malum köy işleri bitmiyor, fırsat bilip birkaç saat bağda bahçede spor yaptım. Mangal işini söylemiyorum artık. Neyse en azından bir gün olsun cıldırtıcı @bashar89 dan uzak kalmış oldum, kafam rahatladı. Saygılar hocam.
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()faiz indirimi söz konusu olursa bi iki olayda muhakak destek verir neden olmasın
0BeğenmedimŞikayet
Gözgöz2535 ()1.5 ayda o rakamlar gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()6000 - 7000 bin arası hayırlısıyla.
0BeğenmedimŞikayet
Gözgöz2535 ()Hocam yıl sonu görüşünüz rakam olarak nedir
0BeğenmedimŞikayet
heathcliff ()Yükselirse?
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hayırlı olsun bu arada
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hocam sizi takip ettiğim kadarıyla hep düşüşten bahsediyordunuz. Grafiklerde dönüşüm mü var.
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()18:00 daki veri önem arz etmektedir bakalım onada bi
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Yok toparlamaya gideceğini düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Trendmen_Fırat ()Bi vurgun yapacaz hünkarım elinde sonunda :)
munutvan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fayaza ()Konu: #34331754 Grafik detay ve yorumları

Şu an durum bundan ibaret arkadaşlar kırılımı bir yere yapacak ve yönünü belirleyecek kaybı olan arkadaşlar buralardan uzaklaşın sürekli burada vakit geçirmek sağlıktan başka birşeyi etkilemez