Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Pla- tin grafiği kendi sayfasında...
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu alt yorumdaki grafikleri niye böyle çizdim! Düşen trend kırılımlarının feyk olduğunu göstermek için...
Tepkinin devamı ihtimali hala var! Dediğim gibi çıkmadık candan umut kesilmez! Önemli rakamları tekrar tekrar paylaşmanın alemi yok son paylalımlarımda var! önemli rakamlar günlük ve haftalık grafiğe göre olduğu için öyle hemen değişmez uzun süre genelde geçerlliğini korur...
Hayırlı akşamlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Gümüş ons beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()son yaptığım yorumlarda var!
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Eline sağlık hocam
Şimdi gümüş ons beklentiniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu alt yorum aşağı yukarı gerçekleşti galiba:)
@ALTIN_PATRONU
Herkese hayırlı Cumalar bol bereketli kazançlar arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bir hafta önceki Alt yorum Oldukça kısa ve öz paylaşım olmuş!
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aslında Al- tın gümüş ve pla- tin için olumluluk olumsuzluk seviyelerini aşağısı ve yukarısı için net olarak, geçen haftaki yorumlarında yazdığımı düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt- ın için konuşuyorsak, buradan yapmasa bile 4319-4346 bandından 4514-4541 bandına kadar kısada potansiyel olarak mümkün görünüyor... hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Onsların Oyalanarak geri çekileceğini düşünüyorum! o yüzden bekliyorum diyebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Onlara sosyalde bakıyorum!
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bu direnci tepki yükselişinde geçememişti. Burada düzeltme bekliyorduk. Fakat hazine tahvil alımı haberi ile geçti. Tepki yükselişi dediğiniz direnci zorlamaya çalıştı. Fakat warsh un konuşması ile anlık faiz pas beklentisi artırıma dönünce, tahvil alım haber etkisi kadar tekrar geri geldi. İki haber ve zig zag. Kim bunu nasıl yorumlarsa artık. Grafik çalışmanız için teşekkürler. Abd borsaları Altın ve gümüş kadar tepki vermedi. Dikkatimi o çekti. İyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()selamünaleyküm
Üstat
kagitlarla aran nasil
uzun zaman olduu
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Hayırlısı hocam yeni haftada tepki yükselişleri olabilir mi
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Paylaştığım video da dikkat çekmiştim!4456 konumuna göre destek gibi görünse de, aslında hâlâ haftalık direnç olduğuna dikkat çekmiştim ve sonuç ortada! kapanışı direncin Altın da yaptı!
1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Teşekkür ediyorum hocam emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Altı- na gelince 4456 altı kaldıkça destekleri, üstünde dirençleri dener diyebilirim. A- ltın grafiğindeki destek dirençleri takip edin!
Not: Dikkat çektiğimiz 4680 öyle kolay geçilecek bir direnç değil maalesef...
@ALTIN_PATRONU
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Allah razı olsun hocam 3 like benden
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@ALTIN_PATRONU alt yorum hâlâ geçerlidir ve paylaştığım gümüş ons destek direnç grafiği geçerlidir
Hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Eyvallah @Periyot hocam emeğine sağlık hayırlı kandiller
5BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kısa ve öz yazıyorum gümüş ons 66.80 üstü kaldıkça 70 üstü deneme ihtimali her zaman var, en kötü ihtimalle 63 desteğini kaybetmemesi gerekiyor!
63 altı bende stop arkadaşlar
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı kandiller
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bilgi teşekkürler. Bereketli olsun. Rast gele
GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()altın
0.786. Fibo direnç i 7390.11. Tl
Satış yerim olacak
Maaliyet 6010 tl
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()estağfurullah sıkıntı yok kardeşim...
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Benim ustamda geçen hafta için 1H 4674 4H 4675 yazmıştı. Kesişmeyi merak etmiştim. Siz sanat eseri ile resmetmişsiniz ) tekrar teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Müsadenizle ekran fotosu alsam sıkıntı olur mu
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bu grafikler tepkinin önemli direnç ve destek seviyelerini göseren bir grafik! tepki bittiğinde dip seviye ve bölgelere bakarız aslında hazır ama kafa karışıklığı olmasın diye şimdilik paylaşmıyorum, ama arada yorum araların ufak ufak yorumluyoruz.
haftalık dikkat çektiğimiz seviye rakamları önümüzdeki hafta ve haftalarda önemli olacaktır! destekler yeşil dirençleri bordo kırmızı olrak işaretledim...
hayırlı haftalar diliyorum
Cheeft için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Elinize sağlık. Teşekkürler. Rast gele
0BeğenmedimŞikayet
Cheeft ()Grafiklere göre
Altın 4150
Gümüş 51 dolar seviyesine kadar düşüş olabilir doğrumu anladım hocam bu arada elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz