Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1204 00:17:18
EUR 55.3131 00:17:18
USD 49.3354 00:17:18
ALTIN ONS $4132.8300 00:17:18

Konu: altın ve gümüş günlük ve haftalık önemli seviyeler

açıklamalar grafik içinde mevcuttur...
not:haftalık dirence yaklaştıkça dikkat etmek gerekiyor! dirençte uzun süre oyalanabilirler

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Pla- tin grafiği kendi sayfasında...

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bu alt yorumdaki grafikleri niye böyle çizdim! Düşen trend kırılımlarının feyk olduğunu göstermek için...
Tepkinin devamı ihtimali hala var! Dediğim gibi çıkmadık candan umut kesilmez! Önemli rakamları tekrar tekrar paylaşmanın alemi yok son paylalımlarımda var! önemli rakamlar günlük ve haftalık grafiğe göre olduğu için öyle hemen değişmez uzun süre genelde geçerlliğini korur...

Hayırlı akşamlar diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Gümüş ons beklentiniz nedir hocam

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

son yaptığım yorumlarda var!

ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Eline sağlık hocam
Şimdi gümüş ons beklentiniz nedir

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bu alt yorum aşağı yukarı gerçekleşti galiba:)
@ALTIN_PATRONU
Herkese hayırlı Cumalar bol bereketli kazançlar arkadaşlar

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bir hafta önceki Alt yorum Oldukça kısa ve öz paylaşım olmuş!

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aslında Al- tın gümüş ve pla- tin için olumluluk olumsuzluk seviyelerini aşağısı ve yukarısı için net olarak, geçen haftaki yorumlarında yazdığımı düşünüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Alt- ın için konuşuyorsak, buradan yapmasa bile 4319-4346 bandından 4514-4541 bandına kadar kısada potansiyel olarak mümkün görünüyor... hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Onsların Oyalanarak geri çekileceğini düşünüyorum! o yüzden bekliyorum diyebilirim.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Onlara sosyalde bakıyorum!

06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Bu direnci tepki yükselişinde geçememişti. Burada düzeltme bekliyorduk. Fakat hazine tahvil alımı haberi ile geçti. Tepki yükselişi dediğiniz direnci zorlamaya çalıştı. Fakat warsh un konuşması ile anlık faiz pas beklentisi artırıma dönünce, tahvil alım haber etkisi kadar tekrar geri geldi. İki haber ve zig zag. Kim bunu nasıl yorumlarsa artık. Grafik çalışmanız için teşekkürler. Abd borsaları Altın ve gümüş kadar tepki vermedi. Dikkatimi o çekti. İyi akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

06pecenekli ()

selamünaleyküm
Üstat
kagitlarla aran nasil
uzun zaman olduu

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Hayırlısı hocam yeni haftada tepki yükselişleri olabilir mi

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Paylaştığım video da dikkat çekmiştim!4456 konumuna göre destek gibi görünse de, aslında hâlâ haftalık direnç olduğuna dikkat çekmiştim ve sonuç ortada! kapanışı direncin Altın da yaptı!

1BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Teşekkür ediyorum hocam emeğinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Altı- na gelince 4456 altı kaldıkça destekleri, üstünde dirençleri dener diyebilirim. A- ltın grafiğindeki destek dirençleri takip edin!

Not: Dikkat çektiğimiz 4680 öyle kolay geçilecek bir direnç değil maalesef...
@ALTIN_PATRONU

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Allah razı olsun hocam 3 like benden

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@ALTIN_PATRONU alt yorum hâlâ geçerlidir ve paylaştığım gümüş ons destek direnç grafiği geçerlidir

Hayırlı akşamlar

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Eyvallah @Periyot hocam emeğine sağlık hayırlı kandiller

5BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Kısa ve öz yazıyorum gümüş ons 66.80 üstü kaldıkça 70 üstü deneme ihtimali her zaman var, en kötü ihtimalle 63 desteğini kaybetmemesi gerekiyor!
63 altı bende stop arkadaşlar

Herkese hayırlı akşamlar hayırlı kandiller

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Bilgi teşekkürler. Bereketli olsun. Rast gele

GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

GümüşlerinAdamı ()

altın

0.786. Fibo direnç i 7390.11. Tl

Satış yerim olacak

Maaliyet 6010 tl

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

estağfurullah sıkıntı yok kardeşim...

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Benim ustamda geçen hafta için 1H 4674 4H 4675 yazmıştı. Kesişmeyi merak etmiştim. Siz sanat eseri ile resmetmişsiniz ) tekrar teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Müsadenizle ekran fotosu alsam sıkıntı olur mu

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

teşekkür ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

bu grafikler tepkinin önemli direnç ve destek seviyelerini göseren bir grafik! tepki bittiğinde dip seviye ve bölgelere bakarız aslında hazır ama kafa karışıklığı olmasın diye şimdilik paylaşmıyorum, ama arada yorum araların ufak ufak yorumluyoruz.
haftalık dikkat çektiğimiz seviye rakamları önümüzdeki hafta ve haftalarda önemli olacaktır! destekler yeşil dirençleri bordo kırmızı olrak işaretledim...

hayırlı haftalar diliyorum

Cheeft için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Elinize sağlık. Teşekkürler. Rast gele

0BeğenmedimŞikayet

Cheeft ()

Grafiklere göre
Altın 4150
Gümüş 51 dolar seviyesine kadar düşüş olabilir doğrumu anladım hocam bu arada elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum