Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (93)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nezaketiniz için teşekkürler Sayfada temel analiz haber akşı bilgi paylaşımlarınızla emek veriyorsunuz buna sözüm yok lakin
Aklıma takılan 3 haftamıydı Ons altın için szan avı yaptılar yön yukarı diye iddalı analiz ettikten sonra varmı onsa laf edecek yorumunuz da yanıldınız insanız hatale bizm için ama bu kadar net ifadeleri doğru bulmuyorum sonra görüldüğü üzere ters flama formasyonyla hızlı bir düşüş yaşadık dürüstçe fikrimi söyledim nacizane saygı ve hoşgörünüze dayanarak açıklık getirmek istedim @16paramıknatısı
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@alpachino alt yorum lütfen
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yormlar düşmedi parça parça atmak zorunda kaldım malesef..
Önemli olan birbirimize saygı göstermek ve disiplinli hareket etmek.
Sonuç olarak, Tartışmalar ya da atışmalar yerine, bilgiyi doğru kullanmak ve stratejiyi disiplinli şekilde uygulamak en sağlıklı yol alınır lakin tekniği küçümseyenler kainatın matemetiğine itiraz ederek yol alamaz fikrim bu yönde..
Ayrıca size yanlış anlamzsanız bir yorumunuzla ilgili sorum olcak sebebini emin tüm sayfa merak ediyor lakin sormaya çekiniyordur..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar...
Teknik ve temel analiz ikisi de ayrı değer taşır. Tek başına biriyle hareket etmek riysk lidir; ikisi bir arada kullanılmalı fikrine katılsamda Altın emtia olarak temel analizden çok teknikle hareket ettiğini düşünüyorum. Borsada tecrübe be deneyimlerim temel analizin teknikle daha etkili olduğunu gösterdi şirketlerin güclü mali yapısı, bilanço ve performansını değerlendirmek açısından önemli
Hareketli ortalama ve mum formasyonları sadece fiyatı değil, yatırımcı psikolojisini, korku ve coşkuyu da yansıtıyor. RSI'daki pozitif ve negatif uyumsuzluklar, özellikle haftalık grafikte, ons altında sinyalleri çoktan vermişti.
Hareketli ortalamalar, RSI, hacim ve Fibonacci çizgilerini SAR takip ederim. Uzun vadeli analizde (haftalık/aylık) doyum noktaları önemlidir; kısa vadeye bakanlar çoğu zaman yanıltıcı sonuçlar alabiliyor...
Buna ek olarak, anlık haber akışı da kıymetlidir; doğru bilgiye erken ulaşmak avantaj geç gelen bilgi ma sada oyun çoktan kurulmuşsa bize sonuclarını izlemek kalır.. Önemli olan birbirimize saygı göstermek ve disiplinli hareket etmek.
https://altin.in/16paramiknatisi @16paramıknatısı
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():))) ya ben nabayım :)) beş bucuk saatır grafık çızıyorum hepsı de el emeği göz nuru manuel dostum
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm daha da güçlenerek pardon şahlanarak; grafik çizer teknikle gürltüyü susturum diyorsunuz:))
mottomuz çok yakışıyor;
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()2 benimdi hakkımı helal etmiyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Keyfimizden kıymetli değil hiçbirşey dostum :)))
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim üstadım hoş geldiniz :)) benım motvsyonum dusmez aksıne :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()şükür hatırladın :(:))
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam, uzun zamandır selamlaşamadık eskiden her sabah mesajınızla güne başlardık:)
Fincan kupl form. kahve içenin şartlarını üstadımız grafiktr gayet net açıklamış kulp derinliği destek hattı korunacak üstte boyun direnci hacimli kırılmak şartıyla bu fincanda bol köpüklü kahve içilir..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Elim çarptı yorum tamamlayamadan düştü kusura bakmayın lütfen..
Motivasyonunuzu düşürmelerine izin vermeyin @Çakarkeyf
Hiç teknik çalışması tecrübesi olmadan rakam verenlere sorgusuz inanıyorlar; gerçek emek verenin beğenileri geri alacak kadar kıskancılık akıl alır gibi değil
Grafiği küçümseyen Teknik analizi değersizleştirmeye çalışanlar, yönü dedikodudan okur; fiyat hızla çizgilerin altında kaldığı zaman kaybettikleri yerde yine tekniğin matemetiği gücü gürültüyü susturur:))
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık değerli üstadım teknik çalışamlınızla sayfaya ışık saçıyorsunuz gölgelemk isteyenler bepenileri silirek motivasyonunuzu düşü
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum sen yıne maylum yerdesin :((
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():))) hrszında ayhlaklısını versin :)) sizden öncede ıkı layk vardı onlarıda çaylmışlar :))) gidelim buralardan bizi de çaylarlar bunlar :))
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()layk istemiyoruz (_) laykcıların siz benim emeğimi çalıyorsunuz ustune beğeni veren arkadaşlarınkini de nötr luyorsunuz :)) nasıl bi arsızsınız :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ben biliyorum dostum tahmin ediyorum neler olduğunu hayrolsun bakalım :(((
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum, Aleyküm selam hatırın var olsun kıymetlisin her daim, inşallah afıyetle olur
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Kertenkele de bu konuda üzgün:)
Biraz kafa dinlesin döner diye umut ediyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()viycdanına yayzıklar olsun senin emeğe saygısızlığı da geçtim, verilen beğeniyi almak da nedir:((