Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1710 19:57:03
EUR 53.2108 19:57:03
USD 45.4096 19:57:03
ALTIN ONS $4696.2500 19:57:03

Konu: gram altın

gram Altın 4s senaryodur..
rast gelsin,

Yorumlar (93)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

3BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Günaydın sizinle temel teknik konusunda saygıyla kibirden uzak istişare ederken farketmedim cevap hakkı doğmuş iki kelam edeyim engelli olmadan önce tekniğimi övügüyle tebrik edenlere ne oldu? teknikte bir ayı boğa tuzağı karışıklığını doğru anlşılması adına bilgilendirdim engel atıldı saygı duydum imalı laflara nezaketimden susayım dediysemde,
Kendisi teknikte seviyeli eleştiriye tahammülsüzlüğü anlayamıyorum..

**insan için en büyük tehlike kibirdir. Bu kibir her gün yer bitirir.. Hazır kalıbı alıp üzerinde çizgileri oynamaklada grafikçilik olmaz. İyigeceler hocam.
@alpachino
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
https://altin.in/umut5134Merhaba hocam en sade şekli ile e. uro/d. olar pariytesi ile dlar endeyskini takipeden bile piyasada iş yapar.. Böyle detaylara bile hiç gerek yok..
https://altin.in/umut5134

Hazır kalıbı bile grafiğe oturtup paylaşamayanlar bana laf ediyor buyursun iki çizgi çeksin sayfasında süresi geçmiş alıntı grafiklerle verdiği rakamlar nerden geliyor yapay zeka danmı yoksa sosyal medyadan alıntımı? analizlerin dayanağını teknik grafikte göstererek anlatırsa sayfada daha iyi çalışmalarları izlemekten keyif alırım ..
Dxy aylar önce nerden döner göz ucuyla net analizide 200 aylık emadan tepkide destek direçleriyle aylar önce paylaşıldı çalışmışmı çalışmamışmı?
@16paramıknatısı

2BeğenmedimŞikayet

Mekanize_15 ()

3 hakkımı kullandım heyran hayırlı akşamlar diliyorum.

3BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Size beğeni hakkım bitti ama düzetmişler...
herşeyin farkındayız nezaketten sussak olmuyor konuşsak olmuyor..
teknik görmek istemeyen beni engellesin çünkü tekniğe analizlere çöp diyenleri emeğe saygısızlık ederek alaycı yorumları engelliyorum yoruldum uğraşmak istemiyorum..
Sayfayı çok meşgul ettim kusura bakmayın lütfen..

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

İnandırmak için uğraşmama gerekmkalmıyor Temelle desteklemesem de svas fiyatlamsında bile altının fibonacciyi kırmadığını gördüler aynı teknik brent prtro analizinde yine fibo 0.786 da direnc gördü isterseniz onuda atabilirm fib altın oran 3 aylık sar tekniği gürültüyü susturdu:))
Düşerkende yükselirken de her seviyede ne olursa ne oluru analiz ettik
Dxy içinde 200 aylık emadan tepki aldı diye analizledim
Sağolsun analiz ve grafiklerimi takip eden arkdaşlarımız destekler kırılırsa neler olduğunu yaşayarak izlediler değerini farkettiler tebrik ettiler ayrıca izin isteyerek fibo direnclerini siz yokken sayfada paylaştık diyen arkadaşlar etiket yapmak istemiyorum onlar kendileri tarafsızca paylaştı Arşiv de kayıtlıdır..
İyi tatiller
@16paramıknatısı

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Malesef aynı yıpratıcı motivasyon düşürücü durumlarla karşılaşıyoruz gönül isterki olamsın ama piyasa çok stersli ve bazı yansımalra maruz kalabiliyoruz..
Piyasa tecrübesiyle nezaktiyle duruşuyla emek veren herkese saygılıyım..

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Başarılı bulduğunuz için teşk. ederim borsa tecrübesi bizi deneyim kazandırıyor öğrenmeye devam
teknik eleştiriye açığım diye belirtiyorum fibonacci Altın oran zorlu direnç neresi Haftalık sarlar üste atınca atınca baskı oyalam med- cezir hep analttım açıkaldum ama ilgi görmüyor yoruluyorsunuz.. al sat kısmına prensip gereği karışmam kimsenin vebaline girmem sizde bu kadar tekniğe hakimseniz kendi grafikelrinizle benim için önerdiğiniz teknik uyarıları sizden de görmek isterim tamamlanmış oluruz..
Siz niye Ons grafiği paylaşmıyorsunuz bu kadar tecrübe nasıl grafik çiziyor merak ediyorum..

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

4275 fibonacci 0.786 zorlu direcydi aynı fibo bende grafiğimde var çok iyi hatrılıyorum hatta tebrite etmiştim başka bir nikle yazıyordunuz doğruya doğru derim ve ons Altın da 4275 yine destek, olay mahaline geri dönnüşünü izledik değilmi rakamların matemetiğin ilizyonu..

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

biraz açabilirmisin dostum yada ben sorularımı sorayım sana
neden 4850 rakamı onemlı
4850 beklerken aralarda ons Altın çok volatil aşagı yada yukarı yönlü işlem açmayacakmıyız
tşk ederim

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dogan33 ()

Hocam pozısyonlarınızı Altın a cevırdıgınızı belırtmıstınız bozum yaptınız mı ? Pozısyonlarınızız yuzde kacı urunlerde acaba saygılar

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Bu şekilde teknik disiplinle ve hareketli ortlamalarlarla analiz fsrklı indikatörlerlw teyit şahsım adına en kabul görenidir bazen temelde olağan üstü durumlar tekniği bozabilir kuralı ayrıcalığıda göz önüne her daim alırım.. Bahsettiğim farklıydı tek ve net cümlelerle yatırımcı acısında biraz daha özen gösterilmeli bu tarz yorumalra çünkü piyada çok tecrübeli yorumlar yapıyordunuz kusur aramak gibi düşünmeyin lütfen teknik prensip olarak belirtmek istedim başka sorum yok iyi akşamlar diliyorum..

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Emeğinize sağlık üstadım 4850 geçilmedikce düşeni kırmadı kararsız bölgedeyiz trentde yukarı diyemeyiz dogrumudur ?
İlk üye oldugum gün 4850 onemini yazmıştım merakımdan soruyorum teşekkürler...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum