Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1715 18:47:55
EUR 53.2429 18:47:55
USD 45.4168 18:47:55
ALTIN ONS $4699.4350 18:47:55

Konu: gram altın

gram Altın 4s senaryodur..
rast gelsin,

Yorumlar (93)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Ne güzel söyledin :)
Işığın başkasını rahatsız ediyorsa o onun sorunudur.
Cuma günü kritik abd verileri var çoğu piyasa da tatilde olacak.

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Kalbi güzel olan insanın yoluna taş da serseler.
diken de dikseler, o yolu yine aşar ve çiçekli yollara
kavuşur..
Çözdüm ben bu yükselemelir med cezirleri:)) 2 Nisan dolunay piyasayıda insan psikolojisinide etkileyebilir sakinlik eminliktir..
15 Nisan majör döngü piyasalar açısından önemli

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Evet çok haklısın bizler işimize bakalım yol her zaman asfalt olmuyor taş toprak da olsa biz takılmadan devam etmeliyiz :)
Çok sevdiğim bir sözdü beğenmene sevindim :)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Sayfa kuralları gereği teknik grafik yetkimizle yldızın hakkını vermeye çalışıyoruz farklı görüşleri temel teknik gerekçelerle ve saygı çerçevesinde tartışabilenler burada gerçek değer yaratır.
”Gökkuşağı gibi 7 renk 7 kapıdan geçiyoruz:))

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim çok naziksiziniz halden analyan arkadaşım sizi üzenlerii geçmişti nizi üzenler aynı diyeyim:)
Kendine güvenen kimsenin Işığından rahatsız olmaz bu sataşmalar gölgede kalanların gürültüsü..
Bu arada Teknik direktör Lucescu yorumunuda beğendim:))

1BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

Teşekkür ederim Abimmm

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Evet kısmetimiz kadar kar ettik mi tamamdır dediğin gibi :)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

payımız bu kadarmış nasıbımız kadar, bizden alanda kazansın deriz dostum, bereketlı hayırlı olsun yeterki.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Hoşbulduk iyiyim bildiğin gibi devam dalgalı piyasalardan pay kapmaya çalışıyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

iyi pazarlar dostum hoş geldin, iyiyim tşk ederim mubarek ramazan ayını ve devamında bayramını da güzel geçirdik çok sükür Allah hep birlikte tekrarına eriştirsin inşallah sen nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

tşk ederim bende iyiyim abimm, çok sevindim keyf li , mutlu tatiller dilerim

Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Herkese iyi pazarlar

Nasılsın arkadaşım keyifler nasıl?

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Canını sıkmışlar sanırım arkadaşım. Sen kendini yorma doğrular her zaman kendini belli eder ve parlar. Uğraşanlar varsa her yerde var bana da takmış olanlar var :) içini ferah tut ve burdaki ve hayattaki amacımıza odaklanalım derim. Saygı ve sevgiyle

0BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

Hoşbuldum abim, iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Küçük bir tatile çıktım 2 nisana kadar burdayım:) Şimdiden iyi geldi diyebilirim.

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Rica ederim, sayfanın yaysal sahibi Altın in ve değerli yöneticileri, bizler de her birimiz sayfayı amacı içinde kullanmaya çalışan rengarenk uyeleriz hepsi bu

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Hoş geldin abimm iyimisin

Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Tarafsız hakkaniyetli yorumunuz için teşekkür ediyorum..
Teknik temel fikirlerimizi saygı çerçevesinde konuşuyoruz farklı manalara çekmek isteyenler sayfa onların olsun..

0BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

Tünaydın Abim

3BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Sayfada iki kişi son derece saygın ve nezaketli bir dil ile fikir lerini konuşup söyleşi halinde iken ikinci üçüncü sonuncu kişiler bu dialoga dışardan katilarak munazaraya cevirmisler; (( her zamanki pencerelerinden bakarak (kibr ve ego), asıl konudan uzaklasarak konuları sahsilestirmeye çalıştırmış olsalarda dialog halindeki arkadaşlar yine kaliteli ile ve usluplarıyla bu oyuna gelmemislerdir duruşlarını bozmamislardir tebrik ve teşekkür ederim @16paramıknatısı @alpachino ayrıca ( aynı dileklerle bende size tşk eder kolaylık ve başarılar dilerim)

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Üstadım merhaba gayet güzel mantıklı açıklamalı bir şekilde konuyu ele almışsınız emeğinize yüreğinize sağlık kendi adıma çok teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz için takipde kalmaya devam edeceğim saygılarımla...

Cümleten günaydınlar hayırlı güzel hafta sonları diliyorum dostlar...

alpachino için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

İnsanda piyasa da kırlgandır lakin teknikte duygulara yer yoktur; ) kolay olmasa da zorlansakta psikolojisi yöneten hayatın matematiğini de yönetir sabır hoşgörü ve huzurlu bir pazar diliyorum benden bu kadar:))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Piyasalarda en eski ve değişmeyen kural

*Beklentiler alınır, gerçekler satılır. *
Fiyatlar çoğu zaman açıklanan haberle değil, o haberin beklentisiyle hareket eder.
Yani piyasa, gerçeği değil; önce olasılığı fiyatlar. Gerçek açıklandığında ise genelde iş işten geçmiş olur
@16paramıknatısı

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Haber akışı ve grafik paylaşmak arasındaki farkı kendi fikrimi belirteyim. İkisi aynı şey değil.
Teknoloji çağındayız; artık herkes habere, bilgiye saniyeler içinde ulaşabiliyor. Birçok kişi sadece alıntı paylaşıyor.
Ama teknik analiz öyle değil…
Teknikte detay var, emek var, saatler süren uğraş var. Grafik paylaşmak sadece bir görsel değildir; arkasında sorumluluk, risk ve ciddi bir özgüven vardır. En ufak hatada bütün güzellikler emek unutulur, eleştiriler başlar. Belirsizliğin ortasında yorum yapmak; eleştiriyi, yanılma ihtimalini ve tüm sorumluluğu göze almaktır.
Teknik analiz paylaşmak cesaret tecrübe ister
Yönsüz bir piyasada yön tayin etmek; sadece analiz değil, risk almak, sorumluluk üstlenmek ve cesaret göstermektir.
Kısacası:
Biri alıntıdır, güvenli alandır.
Diğeri emektir, özgüvenle risk ortaya koyan gerçek duruştur.

@16paramıknatısı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum