Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bende gümüşün % 15 e yakınını dolar a geçtim ama arada baya işlem yaptım üstten çıkıp alttan geri girdim. Hangisi daha çok düşerse onu alacağım şu anda gümüşe karşı düşen euro jpy chf nok platin ve Altın var hangisi çok düşerse onlara geçebilirim. Ara işlemler önemli arada bir dolaşıp gelmek te iyi oluyor daha önce noku 0,8940 civarı alıp kademeli olarak en son 0,99 a yakın çıkmıştım. Ama ben hedef ve stratejimden hiç sapmadım inşaallah böylede devam az kazan ama hep kazan çoğunu tut azıyla şimdilik devam inşaallah. Ytd.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Elinize sağlık
56eno56 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Genel olarak hatların hepsini eklemişsin tamam abi dipteki hatlar evet benim gördüğüm 82.8-83 gibi o hattın temas noktası yakınında yatayda destekler var 83.3 ve 82.2 82.5 bölgesi diyelim buralara kadar indi destek aldı tam buralarda gümüş ons tepe yapabilir abi
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
56eno56 ()Geçmiş zamana bakıldığında radyo bazen 85'e kadar çıkmış ardından defalarca kez 40 ve 45 civarına kadar düşmüş.
Tarih tekerrürden ibarettir heran herşey olabilir
Bir bakmışız rasyo 40 Lara kadar düşmüş.
Geçmiş dönemlerde bu yaşanan gel- git lerde sadece 4-5 aylık zaman aralığında meydana gelmiştir
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@_Gümüşçü_ bu şekil görünüyor.
-1BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Hayırlı geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar diliyorum herkese çok selamlar
Liklere herkese benden
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rasyo 82.8-83 te sağlam destek var asıl desteği oradan alacaktır diye düşünüyorum Yılmaz usta orası çok sağlam duruyor uzun zamandır
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüş rasyo 84 gelmeden gümüşten çıkmam dıyordum 84 geldı ve 27 den gümüşü verdım platıne gectim hayırlıs arrık
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmiyorum kardeşim iğneler rasyonun nasıl manipülasyon aracı olarak kullanıldığını gösteriyor. Aşağı da yukarıda iğne atabilir 2024 kapanışından sonra önümüzdeki sene kapanışını da görmemiz gerekiyor elinde gümüş tutan kazanacak diye düşünüyorum iğnelere aldanarak yükseldikçe altın alanın ise 2029 a kadar çok büyük kayba uğraması ihtimalini daha yüksek görüyorum
Rasyonun 10 senedir en tepe değeri 86,698 en dip değeri de 76,096
24 Nisana kadar 79 seviyesini kıramazsa senin vermiş olduğun rakamlar az aşağı az yukarı gelebilir tuzağı nereden nasıl kuracaklar bilmiyorum belki çok uzun süre uğraşmmak zorunda kalacağım. Bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeyi tercih edecek ?
@_Gümüşçü_ senden başka fikir alışverişi yapan yok istediğin grafik varsa koordinatları ver çizelim istersen.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyodaki harekete bakarak gümüşün yukarı tepki verme ihtimali var gibi görünüyor düşeni almak yerine rasyo yükseldikçe Altın almaya devam edenlerin kaybı gittikçe büyüyor. Gerçekten düşen bıçağı tutan sadece biraz bekliyor ama yükseleni alırım diyenler risk alıyor ve genelde kayba uğruyor.
Bu grafik günlük.
Bu da 3 aylık grafik Nisan 2019 dan bu tarfa altında israr edenlerin kaybı ve bekleme sürelerine bakabilirsiniz. Bakalım 2029 a kadar bu tablo nasıl şekillenecek.
Bu sene artık gümüşün yukarı tepki vermesini bekliyorum. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum hatırlatmaya devam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hatırlatmaya devam alt yorum. Panikle yaptığım hatırlatmaları sayfadan düşürenlere engelcilere konu başlıklarına dikkat bozacının şahidi şıracı zarara girmek istemeyen iyi düşünür ytd.
Alt yorum ve grafikle karşılaştıra bilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Füzeler ateşlenmezse gümüşe bağlarım görür gününü o platin :)) tamam
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum platin senin işin ateşleme işi senin tamam :))
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Ben sana sen bana tamam
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum platin geri kaldı sen onu biraz kamçıla :))
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()26.8 27.2 arasını takip ediyprum ytd
onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bende takipteyim tamam platini ateşlemek lazım :? ) tamam
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()26.37 takipteyim dostum
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ():) elimde son parça kaldı onu kaçta çıkayım direnç nedir sn poyraz :)
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Anlaşılmadı merkez tamam
onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Gmşons kaçta çıkmalı
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Aga muhtemelen 85 doğru Ons 27 civarı Tokat yer gibi duruyor yarın ola hayrola esas işimiz platin tamam
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Anladım abi salmaya devam ediyor diyorsun yani
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an çok erken görüntü bu @_Gümüşçü_
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hatırlatma alt yorumdaki grafik 5 Kasım 2023 pazar
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Rasyo da yine bir düzeltme hareketi olsada sanki ok yaydan çıktı 85.57 ye kadar gideri var benim gördüğüm ytd tabi belli de olmaz . Ytd
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@defnemila yeşil hattı takipteyim tepeden beri ve tam o hatta şuan ayrıca son dip 85 son tepe 90 fibosu 0.5 değeri 87.6 ya kadar dayandı