Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (235)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Olur olur neden olmasın.. :)
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hahah:))), herkes helva beklerken , künefe yimiyesiniz sonra bak bu işler belli olmaz abi:), biz haziriz ikiyöne bosver gerisini , senin canın şakşukami yemek istii yoksa:))
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Tüm cemaat kadın olsa olurdun :)) bacım sen istersen helva kavur bende cemaat için bi kaç otobüs ayar lıyım malum gmşçüler kalabalık aklıma hümanist turizm geldi ama bizi engellemiş birisi onunla irtibata geçse eyi olur... :)))
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()İmam bekliyoruz o halde sayfa dışından ya da içinden duyan varsa gelsin :))
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Cumaya gidince imami getireyim size :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Valla öyle deme bak @_Mezarci_ bile gumus almaya gitti bi parca bu isler belli olmaz:))gömme isi bize mi kaldi imam ben olayim dicem kadindan imamda olmaz , hele bana guven olmaz ölü, ye tel, kin veririm sonra disari kalkar felan neme lazim:)))
1BeğenmedimŞikayet
EuroDol ():))15:30 için hazırlıklı olmak gerek :))
Mezarcı tmm gassal da tmm bi imam eksik
15:30 sonrası cenaze namazı kıldırmak gerekebilir aklına kim geldiyse çağır gelsin imamsız olmaz çünki:)))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Aklima biri geldi , goptum abi:)))yazamiyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()İmam da gerekli takım tamamlansın :)
__MEZARCI__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Dur işi de bıraktıracaksın bana bu gidişle sen :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hahah:))euro nick degismez mecbur kalicak hem işini yapsin herkes değilmi belki , bize dost isi daha pahali olur ama az indirimli kazar m, ezarimi..
0BeğenmedimŞikayet
Venom7 ()Begim siz gümüşü nerden alıyorsunuz acaba? Hangi aracı kurumla saygılar
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Zamanında çok terste kaldı en sonunda pes dedi ama takibi hiç bırakmadı biraz kendi geliştirseydi bu sürede. Soru sormakla kendini perişan etti yılllardır boş zamanı çoksa bilemem.
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Sürekli 7 senedir alamadım deyip celikinde onu ciddiye alıp cvp vermeside garip
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bu seferde makas yüksekti alamadık diyecek hayır almıyorsun bu kadar sıkı takip neden :)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Harbiden matrak adamsın yav...
Tuhaf olanda celik hocan hep sorduğun aynı sorulara cvp verir..
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Evet demek ki pek uğramıyor işleri yoğun herhal %)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()En son 3 ay önce yorum yapmış adamın nick fotosu tam yahu (:
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()dost benim böyle iyi aman uğraşamam zaten pamuk falan en güzeli taş (:
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Sn @IGASSAL dost davet var gümüş sayfasından arkadaşlar :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hayırlısı hepimizin sonu dost ama pambık efsane işin aslı farklı bilesin
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Hmm belki gelmiyordur artık iGassal hatta pamuğu ben tıkarım diye meşhur sözü de vardı :))
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bu coniler çok fena mal veriyor yalnız dost kimsenin göz yaşına bakmadılar
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()İşiniz gereği tanışıyorsunuzdur muhakkak.. çağırın gelsin bu sayfaya madem :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Pek orada görmedim
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Sanal sayfasında takılırdı genelde dost ama oraya geçti mi görmedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Ozman yarin 3.30 burda veriye gore al yada alma dersin hocam ona gore ayar larz kndimizi cunku verilerden anlamiyoruz hicbi sekilde. burda anlayan en ii sizsiniz
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Oda muhtemelen Altın sayfasında olmasın dost
0BeğenmedimŞikayet
__MEZARCI__ ()Gassal da var da o başka sayfada :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bak istişare iyi oluyor böyle daha güzel